Εστιατόρια

Επιστροφή στο all time classic στέκι της Λευκωσίας

Πάρε θέση σε ένα από τα όμορφα στρωμένα off-white τραπεζάκια του και ανακάλυψε τους θησαυρούς γεύσεων που σου μαγειρεύει

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2016

Το απαλό αεράκι περνά μέσα από τα δέντρα του και δροσίζει την όμορφη αυλή του. Ένα παλιό παντοπωλείο μετατράπηκε σε ένα μοντέρνο χώρο εστίασης και προσφέρει εξαιρετικό φαγητό και άψογο σέρβις. Δεν είναι τυχαίο που το εστιατόριο "Παντοπωλείο Καλή Όρεξη" είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα στέκια της πρωτεύουσας!

 

 

Πάρε θέση σε ένα από τα όμορφα στρωμένα off-white τραπεζάκια του και αφού ενημερωθείς για τα πιάτα ημέρας, ανακάλυψε τους θησαυρούς γεύσεων που σου μαγειρεύει με αφοσίωση και αγάπη. Μελέτησε την κάρτα του, ενημερώσου για τις οινικές επιλογές και αφού κάνεις τις διαλέξεις, κάθισε χαλαρά για να απολαύσεις τους ρυθμούς της πόλης από μια προνομιακή σκοπιά! Η Λευκωσία είναι υπέροχη και μέρα και βράδυ, κι αγαπά να τη χαίρεσαι με καλή παρέα, καλό ποτό και νόστιμο φαγητό, που σου ανοίγουν την όρεξη -την καλή όρεξη!

 

 

Γιατί ξεχωρίζει!
Είναι εκπληκτικός ο τρόπος που 'παντρεύει' τα φρέσκα υλικά με τις μυρωδιές και τα αρώματα της κυπριακής και ελληνικής κουζίνας! Τα σερβίρει νόστιμα και καλομαγειρεμένα, μ' έναν παραδοσιακό και συνάμα έξυπνο, twist τρόπο προσαρμοσμένο στα σημερινά δεδομένα.

 

 

Τι να δοκιμάσεις
Ξεκίνα με τη χωριάτική του σαλάτα, προχώρησε στη φακελωμένη του γραβιέρα και για κυρίως πιάτο, δοκίμασε τα δημοφιλή του μπιφτεκάκια με σος γιαουρτιού. Τέλος, κλείσε γλυκά τη γευστική σου αποπλάνηση με μια φίνα πορτοκαλόκρεμα.

Γιατί να πας!
Πουθενά αλλού δεν θα νιώσεις τόσο οικεία και τόσο φιλόξενα. Οι άνθρωποί του θα σε ενημερώσουν τάχιστα για τα πιάτα ημέρας και θα σου σερβίρουν με ένα ζεστό χαμόγελο τα πιάτα που έχεις επιλέξει. Δεδομένα θα τα απολαύσεις σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο, με κυρίαρχο στοιχείο την παλιά πραμάτεια του αυθεντικού παντοπωλείου που προϋπήρχε.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close