Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Οδηγώντας με θέα το χιόνι από Αγρό προς Κυπερούντα

Το νοσταλγικό μαυρόασπρο βίντεο ενός εκπαιδευτικού που έκλεψε τις καρδιές μας

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιανουαρίου 2017

Η χιονόπτωση στην Κύπρο-πράγμα σπάνιο για τα δεδομένα της χώρας μας τα τελευταία χρόνια-ενέπνευσε πολλούς να παθανατίσουν πανέμορφες στιγμές από χιονισμένα τοπία, δέντρα, κλαδιά και άλλες απίθανες στιγμές με χιόνι.

Από το timeline μας το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των χιονιών πέρασαν πολλά ερασιτεχνικά βιντεάκια με διάφορες δραστηριότητες χαρούμενων Κυπρίων με παιχνίδια στο χιόνι, σκι, skiboard και άλλα αυτοσχέδια παιχνίδια στο χιόνι.

Το Τρόοδος και ειδικότερα τα πανέμορφα χωριά τους αυτή την περίοδο με τα χιονισμένα τοπία είχαν την τιμητική τους. Παρά τα προβλήματα που προκαλεί η χιονώπτωση οι εικόνες που δημιουργεί σε επιβραβεύουν.

Αυτό το βίντεο που εντοπίσαμε διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα. Ένα μίνι, φιλμ νουάρ, μαυρόασπρο, νοσταλγικό βίντεο που δείχνει τη διαδρομή ενός εκπαιδευτικού του κ. Αλβίνου Βασιλειάδη και τη διαδρομή του με το αυτοκίνητο από τον Αγρό στα Χαντριά και από εκεί στην Κυπερούντα.

Νιφάδες χιονιού σε ένα παιχνίδισμα άσπρου και μαύρου πέφτουν στο σχολείο και το αυτοκίνητο ξεκινά το ταξίδι του από τον Αγρό στην Κυπερούντα. Το βίντεο που μας συγκίνησε σήμερα και μας έκανε να χαμογελάσουμε. Μία πολύ καλή αισθητική από ένα μίνι φιλμ νουάρ ταξίδι μέσα στα χιόνια της ορεινής περιοχής της Κύπρου.

Απόλαυσέ το!

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close