News , Guide

Χιόνια στο Τρόοδος και άνοδος της θερμοκρασίας

Με πολλά καμώματα του καιρού μας βρίσκει ο πρώτος μήνας της άνοιξης με χιόνια αλλά και ανεβασμένες θερμοκρασίες

Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαρτίου 2017

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή. Σήμερα θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και διαστήματα με συννεφιά,  που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα.  Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο.  Αργά το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί παντού κυρίως αίθριος.  

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ,  ενώ σε καταιγίδα δυνατό να ενισχύονται στα 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά ταραγμένη,  αλλά το απόγευμα θα καταστεί λίγο ταραγμένη,  στα νότια και τα ανατολικά και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 18  στα παράλια και στους 7  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη,  στα δυτικά και τα βόρεια και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 9  στα παράλια και στους 2  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά,  όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.
 
Το Σάββατο, την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο,  το Σάββατο και μικρή περαιτέρω άνοδο μέχρι τη ∆ευτέρα.  

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close