Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Cyprotel Laura Beach Hotel

Βρίσκεται μόνο 5χλμ. από το λιμανάκι και την τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου και θεωρείται ένα από τα πιο ιδανικά resorts για οικογένειες.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2013

Οι επισκέπτες του θα ξαφνιαστούν αυτό το καλοκαίρι από την τεράστια αλλαγή που έγινε εξωτερικά και εσωτερικά στο κτίριο και τις υπηρεσίες του. Εκτεταμένοι ανθώνες στις οροφές, διαμορφώνουν ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Ανακαινίστηκαν όλα τα δωμάτια, και κυρίως αυτά που προορίζονται για οικογένειες. Απέκτησαν μοντέρνα χρώματα και παράθυρα με διπλά τζάμια, ενώ τα πιο πολλά έχουν απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα. Τα δύο κυρίως εστιατόρια άλλαξαν ολοκληρωτικά με μοντέρνα έπιπλα και σερβίρουν φαγητά της ώρας, ενώ διαθέτουν και τρίτο, à la carte μενού, για ειδικές περιπτώσεις. Επιπρόσθετα, ένα παιδικό mini waterpark με ποικιλία παιχνιδιών και ένα teenager’s club, αφιερωμένο αποκλειστικά στους νεαρούς επισκέπτες, αποτελούν αναπόσπαστα πλέον κομμάτια του ανανεωμένου του προσώπου. Τα bungalows υπόσχονται σπιτική θαλπωρή και οι δύο πλέον πισίνες, το jacuzzi και το wet bar προσθέτουν αισθητικά εξωτικό αέρα στο όλο τοπίο. Το καινούργιο spa παρέχει, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους δίπλα στο γυμναστήριο με jacuzzi, μια μεγάλη ποικιλία θεραπειών για το σώμα και το πρόσωπο. Η περιοχή προς τη θάλασσα είναι εμπλουτισμένη με ένα ουζερί για βραδινές ευχάριστες στιγμές, ενώ απέναντι, και σε μικρή απόσταση, θα συναντήσεις το mini golf.

ΔΙΑΜΟΝΗ
281 δωμάτια, 7 σουίτες και 21 bungalows

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Σεσουάρ μαλλιών, κλιματισμός, mini-fridge, χρηματοκιβώτιο, satellite TV, surround music channel, τα περισσότερα δίκλινα δωμάτια έχουν θέα τη θάλασσα.

ΠΑΡΟΧΕΣ
TV video lounge, souvenir shop, κομμωτήριο, 2 εστιατόρια, 4 μπαρ, 1 night club, θαλάσσια σπορ, 2 πισίνες εξωτερικές και 1 εσωτερική, 2 jacuzzi, Health & beauty club, γυμναστήριο, δωμάτιο με παιχνίδια, table tennis, γήπεδα τένις, squash, beach volleyball και badminton, μικρό ποδόσφαιρο στο γρασίδι, τοξοβολία, γιγάντιο σκάκι, δωμάτιο με ηλεκτρονικά παιχνίδια, μπιλιάρδα και παιδότοπο.

ΤΙΜΕΣ
Από €60 το άτομο με πρόγευμα

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Θαλάσσια σπορ στις ειδικές εγκαταστάσεις του.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close