Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

To GrandResort ανακαινίστηκε κι έγινε πανέμορφο!

Πιο πολυτελές και πιο εντυπωσιακό από ποτέ, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του την 1η Απριλίου

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρτίου 2017

To 5άστερο ξενοδοχείο της Λεμεσού γιορτάζει τα 25χρονά του με μια μεγάλη ανακαίνιση η οποία το έχει πραγματικά μεταμορφώσει.

Βασικός στόχος για τη Διοίκηση GrandResort! 2017 είναι να δημιουργήσει το τέλειο περιβάλλον για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Γι' αυτό και η ανακαίνιση εξοπλίζει τα 225 δωμάτια της πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, κομψά, custom made έπιπλα κ.ά.

Επίσης προστέθηκε το ανακαινισμένο Aloha Pool Bar, το Νίνο Nina Kids Club όπου τα παιδιά θα περνούν ευχάριστα και διασκεδαστικά το χρόνο τους, το επίσης αναβαθμισμένο Ethnic Lounge στη βεράντα του ισογείου, το εστιατόριο Kohili Surf & Turf, που θα σου προσφέρει υπέροχα πιάτα μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα.

Ακόμα οι νέοι άνετοι χώροι στο Kyma Restaurant για δείπνο με πανοραμική θέα στη θάλασσα, ενώ ανανεώθηκαν και αναβαθμίστηκσν όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου.

Για χαλαρωτικές στιγμές, κανείς μπορεί να επισκεφθεί το "Musses Spa", όπου στα εννέα δωμάτια θεραπείας του και στα δυο υδρομασάζ του, περιμένουν τον επισκέπτη επαγγελματίες του είδους τους για μια αξέχαστη εμπειρία. 

Μάλιστα, η πρόσφατη αυτή ανακαίνιση θα συνεχίσει και για τα επόμενα 3 χρόνια, σε μια προσπάθειά της Διοίκησης για βελτίωση των εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου, ώστε να ταιριάζουν με την εκπληκτική τοποθεσία και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση.

Ας υποδεχθούμε λοιπόν όλοι το ολοκαίνουργιο GrandResort, που ανοίγει τις πόρτες του για τη νέα σεζόν την 1η του Απριλίου.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close