Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Alion Beach Hotel

Άμεση πολυτέλεια σε όλο της το μεγαλείο.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2013

Θεωρείται, από το μεγαλύτερο τουριστικό οργανισμό της Ευρώπης και τη γερμανική εταιρεία TUI, ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο. Ακολουθεί μάλιστα ειδικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα. Πλούσια, εξωτική βλάστηση με πολύχρωμα λουλούδια, θάλασσα και ξανθή αμμουδιά συγκροτούν την εικόνα του, ενώ η είσοδος και οι μπροστινοί κήποι του ξενοδοχείου όπως και τα sea view και site sea view δωμάτια, σε καλωσορίζουν με ανανεωμένη αισθητική. Αν και το ‘Alion’ δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο ξενοδοχείο, εντούτοις οι 100 κλίνες του είναι αρκετές για να σε πείσουν πως η ποιότητα μπορεί να χωρέσει και στο πιο μικρό ‘κύτταρο’. Τα 8 πανοραμικά γωνιακά δωμάτια του κτιρίου με το τεράστιο γυαλί (2,10μ.Χ3,30μ.), σε κάνουν να νιώθεις πως αιωρείσαι στον ίδιο το χώρο τους, αφού επιτρέπουν στη θέα του Κάβο Γκρέκο και του λιμανιού να εισχωρεί στο εσωτερικό τους. Το εστιατόριο ‘Symposion’, είναι σύγχρονο, έχει μια πλούσια κάβα, διαθέτει live cooking, lounge bar με θέα τη θάλασσα και σερβίρει μια ποικιλία ποτών και cocktails. Από την άλλη, το εντυπωσιακό terrace εστιατόριο θα σε αιχμαλωτίσει με τη μεσογειακή και fusion κουζίνα του. Το ειδικό δωμάτιο για παιχνίδια τράπουλας θα αναμετρήσει την ευστοχία σου και την τύχη σου, ενώ το οργανωμένο health club, θα πάρει από πάνω σου όλη την κούραση που συσσώρευες ολόκληρο το χρόνο. Χαλάρωσε στο ‘Muses Library Lounge’ μ’ ένα βιβλίο ή περιοδικό στο χέρι και μπες στον κόσμο του διαδικτύου ακόμα και στην πισίνα.

ΔΙΑΜΟΝΗ
92 δωμάτια και 8 πανοραμικά.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Μπαλκόνι, μπάνιο και ντους, ανεξάρτητο σύστημα κλιματισμού, δορυφορική TV με in-house video, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο, mini bar και εξοπλισμός παρασκευής καφέ και τσαγιού.

ΠΑΡΟΧΕΣ
3 εστιατόρια, 2 bars, 1 library lounge, 1 γυμναστήριο, 2 γήπεδα τένις, squash court, aqua aerobics, θαλάσσια σπορ, health club, κομμωτήριο, κατάστημα με souvenir και εσωτερική-εξωτερική πισίνα.

ΤΙΜΕΣ
Από €80 το άτομο με πρόγευμα και 10% έκπτωση σε Κυπρίους.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Μαθήματα υποβρύχιας κατάδυσης.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close