Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2013
Είναι ένα από τα πιο προνομιούχα ξενοδοχεία του νησιού μας, τόσο για την τοποθεσία του όσο για τα αστέρια, τις εγκαταστάσεις, το διάκοσμο και τις υπηρεσίες του. Το περιβάλλον του μοιάζει με αριστοκρατική γειτονιά. Έχει όλες τις πολυτελείς ανέσεις και βρίσκεται πάνω στις πιο όμορφες παραλίες του Ακάμα και του κόλπου της Πόλης Χρυσοχούς. Γι’ αυτό, άλλωστε, και το έχουν επισκεφτεί διεθνείς celebrities όπως οι David και Victoria Beckham, οικογένεια Bulgary, Simon και Yasmin Le Bon, Samantha Fox, ο τερματοφύλακας της Manchester United και της Εθνικής Ολλανδίας Edwin van der Sar, ο Jean Paul Belmondo, ο Rod Stewart, ο Tom Jones, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Emma Thompson. Η κουζίνα υποδέχεται ξανά τον executive chef Ashley Goddard και το φαγητό συνεχίζει να παρασκευάζεται με τα πιο αγνά υλικά και φρέσκα βότανα που κόβονται αυθημερόν από τον κήπο του ξενοδοχείου. Leader της γαστρονομικής απόλαυσης θεωρείται το εστιατόριο ‘Basiliko’. Μοιάζει με μεσαιωνική μοναστηριακή αίθουσα και σερβίρει γκουρμέ φαγητό. Στο σικάτο ‘Helios’, ωστόσο, θα γευτείς μεσογειακή κουζίνα ενώ στο γραφικό ‘Pelagos’ καλοφτιαγμένα ελαφριά φαγητά και σνακ. Το ‘Anassa’ διαθέτει επίσης ένα από τα καλύτερα spa του νησιού με 100% φυσικά καλλυντικά, ολιστικές θεραπείες και υγιεινή διατροφή. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα The Leading Hotels of the World και επάξια διατηρεί τη θέση του, αφού δεν σταματά ποτέ τις ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις. Τρανταχτό παράδειγμα η νεοκλασική σουίτα ‘Aether’ με τρία υπνοδωμάτια και μεγάλη πισίνα, και η ανανεωμένη επίπλωση στις Alexandros Residence, Adonis και Aphrodite suites. Το ξενοδοχείο έχει αποκτήσει, μάλιστα, και μια καινούργια οικογενειακή σουίτα δύο υπνοδωματίων με ξεχωριστό καθιστικό καθώς επίσης και καινούργια παιχνίδια στο Smiling Dolphin Kids Club.
ΔΙΑΜΟΝΗ
178 δωμάτια, μεταξύ των οποίων και 41 σουίτες και η ‘Οικία του Αλέξανδρου’.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Μεγάλα κρεβάτια, μπαλκόνια, satellite TV, καλλυντικά Bulgari, σεσουάρ μαλλιών, ρόμπες και παντόφλες μπάνιου, χρηματοκιβώτιο, mini bar, internet, φρούτα και κρασί κατά την άφιξη, εξοπλισμός παρασκευής καφέ.
ΠΑΡΟΧΕΣ
4 εστιατόρια, 2 μπαρ, spa, 4 πισίνες, γήπεδα τένις και squash, θαλάσσια σπορ, γυμναστήριο, μπουτίκ, παιδικό club, σκάφη για επισκέψεις στην περιοχή του Ακάμα, κέντρο καταδύσεων, εκκλησάκι.
ΤΙΜΕΣ
Από €320 το δίκλινο δωμάτιο με πρόγευμα.
Τι άλλο να κάνεις
Να πας μια βόλτα μέχρι τα λουτρά της Αφροδίτης και να εκδράμεις στον Ακάμα, είτε με jeep είτε με σκάφος.
Σχετικά

Πρώτες εικόνες από το ανανεωμένο Pendeli Resort στις Πλάτρες
Η αναγέννηση ενός ιστορικού ξενοδοχείου-Η Property Gallery ανακοινώνει το νέο Pendeli Resort στις Πλάτρες

Squid Game: America-Έρχεται το αμερικανικό spin-off με σκηνοθέτη τον David Fincher!
Το φαινόμενο Squid Game ταξιδεύει στο Λος Άντζελες με νέα ιστορία και βαριά ονόματα στο τιμόνι

30 χρόνια Partners: Η διαφημιστική που άλλαξε την επικοινωνία στην Κύπρο
Μια πορεία εξέλιξης, δημιουργικότητας και έργων με ουσία

Νέο μεγάλο ρεκόρ για το Squid Game στο Netflix
Η τρίτη σεζόν κατέλαβε την 1η θέση στα εβδομαδιαία Top 10 της πλατφόρμας σε 93 χώρες. Πρώτη φορά μια σειρά πετυχαίνει κάτι ανάλογο την πρώτη εβδομάδα προβολής της.

Olympo: Η νέα σειρά του Netflix που έχει προκαλέσει φρενίτιδα
Το “Olympo” είναι ήδη στη λίστα των δημοφιλέστερων σειρών του ελληνικού Netflix και σπάει ταμεία σε κάθε χώρα που προβάλλεται


Η Wizz Air (μόλις) ανακοίνωσε πτήσεις από τη Λάρνακα σε έναν νέο προορισμό
Νέο δρομολόγιο Wizz Air από Λάρνακα προς Tίρανα

Το “Maritime Cyprus 2025” επιστρέφει στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Ένα κορυφαίο γεγονός του διεθνούς ναυτιλιακού χώρου σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο

Καλοκαιρινές εξορμήσεις στο βουνό: 40+3 ορεινά χωριά για να ανακαλύψεις
Τι κι αν οι παραλίες ξεχειλίζουν από λουόμενους κατά την καλοκαιρινή περίοδο, για πολλούς το καλοκαίρι στο βουνό έχει άλλη χάρη!

Καιρός: Ανεβαίνει στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία με... βροχές στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Κατεδαφίστηκε ιστορικό κέντρο δεξιώσεων στη Λευκωσία (vids)
Ήταν για δεκαετίες το σημείο αναφοράς της κοσμικής ζωής της Λευκωσίας

Οι top σεξουαλικές πόλεις του κόσμου – Η πιο «καυτή» πόλη της Ελλάδας τα σπάει και όχι μόνο τουριστικά
Τι κάνει μια πόλη… ακαταμάχητη;