Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2013
Είναι ένα από τα πιο προνομιούχα ξενοδοχεία του νησιού μας, τόσο για την τοποθεσία του όσο για τα αστέρια, τις εγκαταστάσεις, το διάκοσμο και τις υπηρεσίες του. Το περιβάλλον του μοιάζει με αριστοκρατική γειτονιά. Έχει όλες τις πολυτελείς ανέσεις και βρίσκεται πάνω στις πιο όμορφες παραλίες του Ακάμα και του κόλπου της Πόλης Χρυσοχούς. Γι’ αυτό, άλλωστε, και το έχουν επισκεφτεί διεθνείς celebrities όπως οι David και Victoria Beckham, οικογένεια Bulgary, Simon και Yasmin Le Bon, Samantha Fox, ο τερματοφύλακας της Manchester United και της Εθνικής Ολλανδίας Edwin van der Sar, ο Jean Paul Belmondo, ο Rod Stewart, ο Tom Jones, ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Emma Thompson. Η κουζίνα υποδέχεται ξανά τον executive chef Ashley Goddard και το φαγητό συνεχίζει να παρασκευάζεται με τα πιο αγνά υλικά και φρέσκα βότανα που κόβονται αυθημερόν από τον κήπο του ξενοδοχείου. Leader της γαστρονομικής απόλαυσης θεωρείται το εστιατόριο ‘Basiliko’. Μοιάζει με μεσαιωνική μοναστηριακή αίθουσα και σερβίρει γκουρμέ φαγητό. Στο σικάτο ‘Helios’, ωστόσο, θα γευτείς μεσογειακή κουζίνα ενώ στο γραφικό ‘Pelagos’ καλοφτιαγμένα ελαφριά φαγητά και σνακ. Το ‘Anassa’ διαθέτει επίσης ένα από τα καλύτερα spa του νησιού με 100% φυσικά καλλυντικά, ολιστικές θεραπείες και υγιεινή διατροφή. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα The Leading Hotels of the World και επάξια διατηρεί τη θέση του, αφού δεν σταματά ποτέ τις ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις. Τρανταχτό παράδειγμα η νεοκλασική σουίτα ‘Aether’ με τρία υπνοδωμάτια και μεγάλη πισίνα, και η ανανεωμένη επίπλωση στις Alexandros Residence, Adonis και Aphrodite suites. Το ξενοδοχείο έχει αποκτήσει, μάλιστα, και μια καινούργια οικογενειακή σουίτα δύο υπνοδωματίων με ξεχωριστό καθιστικό καθώς επίσης και καινούργια παιχνίδια στο Smiling Dolphin Kids Club.
ΔΙΑΜΟΝΗ
178 δωμάτια, μεταξύ των οποίων και 41 σουίτες και η ‘Οικία του Αλέξανδρου’.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Μεγάλα κρεβάτια, μπαλκόνια, satellite TV, καλλυντικά Bulgari, σεσουάρ μαλλιών, ρόμπες και παντόφλες μπάνιου, χρηματοκιβώτιο, mini bar, internet, φρούτα και κρασί κατά την άφιξη, εξοπλισμός παρασκευής καφέ.
ΠΑΡΟΧΕΣ
4 εστιατόρια, 2 μπαρ, spa, 4 πισίνες, γήπεδα τένις και squash, θαλάσσια σπορ, γυμναστήριο, μπουτίκ, παιδικό club, σκάφη για επισκέψεις στην περιοχή του Ακάμα, κέντρο καταδύσεων, εκκλησάκι.
ΤΙΜΕΣ
Από €320 το δίκλινο δωμάτιο με πρόγευμα.
Τι άλλο να κάνεις
Να πας μια βόλτα μέχρι τα λουτρά της Αφροδίτης και να εκδράμεις στον Ακάμα, είτε με jeep είτε με σκάφος.
Σχετικά

Συνεχίζονται σήμερα οι βροχές και οι καταιγίδες – Χιόνια στα ορεινά
Συνεχίζονται και σήμερα οι βροχές και οι καταιγίδες, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία

Πέθανε ο βραβευμένος συγγραφέας Τομ Ρόμπινς
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών άφησε ο Τομ Ρόμπινς.

Το «μανιτάρι του σεξ» που αξίζει περισσότερο από χρυσό στα Ιμαλάια
Το 2024, περισσότεροι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους συλλέγοντας το μανιτάρι απ’ όσους πέθαναν επιχειρώντας να κατακτήσουν την κορυφή του Έβερεστ

Αυτό είναι το πιο ρομαντικό χωριό στο κόσμο
Οι κάτοικοι του πιο ρομαντικού χωριού στον κόσμο καλωσορίζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με πλήθος δραστηριοτήτων για τους ερωτευμένους


Αν σκέφτεσαι να ανηφορίσεις για το Τρόοδος, διάβασε αυτό
Μόνο για οχήματα με αντιολισθητικές οι δρόμοι προς το Τρόοδος

Συννεφιασμένος ο καιρός, με βροχές, καταιγίδες ο καιρός και χιόνια στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόβλεψη


Μοναδικές χειμερινές αποδράσεις σε 3 ηλιόλουστα θέρετρα εντός Κύπρου, με τη Louis Hotels
Τρία ξενοδοχεία στο νησί, ιδανικά για οικογένειες αλλά και για ζευγάρια που αναζητούν τη χαλάρωση


Τα 15 μονοπάτια της φύσης στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Τροόδους, που έκλεισαν λόγω χιονιού
Η ανακοίνωση του Τμήματος Δασών

Πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού αλλάζει και επιστρέφει
St Raphael Resort: Επαναλειτουργεί τον Μάρτιο μετά από ανακαίνιση