Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Kάτι... καινούργιο παίζει στα Fridays στο κέντρο Λευκωσίας

Η νέα εικόνα των Fridays μας αρέσει πολύ

Δημοσιεύτηκε στις 06 Απριλίου 2017

Ο καιρός μπορεί να αλλάζει διαθέσεις, στα Fridays™ όμως είναι σταθερά συντονισμένοι στη χαρά της Παρασκευής!

Καιι τώρα έχουν μάλιστα πολλούς λόγους ακόμα για να είναι χαρούμενοι, το ίδιο κι εμείς.

Όπως για παράδειγμα το ανακαινισμένο κατάστημα στο κέντρο της Λευκωσίας, με το υπέροχο εσωτερικό μπαρ, αλλά και το μοναδικό εξωτερικό, τη μεγάλη βεράντα του, ακόμα και τον παιχνιδότοπο όπου θα διασκεδάζουν οι λιλιπούτειοι φίλοι μας!

Από το υπέροχο κτίριο στο οποίο στεγάζεται το εστιατόριο μέχρι το ξύλο και τα ζεστά χρώματα, την ατμόσφαιρα, το φωτισμό, όλα συνθέτουν ένα υπέροχο νέο σκηνικό, στο οποίο θα χαίρεσαι να τρως!

Το Fridays Nicosia City Center λοιπόν έχει ανακαινιστεί και μας περιμένει με την παρέα μας ή την οικογένεια για ένα πεντανόστιμο γεύμα και απολαυστικά, δροσιστικά κοκτέιλ! Τώρα μάλιστα που πλησιάζει καλοκαίρι, επιβάλλεται.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χώρος θα σε ενθουσιάσει τόσο, που εδώ θα έρθεις και θα ξαναέρθεις, θα χαλαρώσεις, θα χαρείς και θα απολαύσεις την κάθε σου στιγμή!

Ο κ. Κρις Χριστοδούλου, CEO των TGI Fridays Cyprus ανέφερε σχετικά: «Αυτή η ανανέωση του πρώτου καταστήματος που ανοίξαμε στην Κύπρο είναι πραγματικά μεγάλη και είμαστε σίγουροι ότι το κοινό θα δει και θα βιώσει την αλλαγή αυτή».

Το εστιατόριο TGI Fridays στην οδό Διαγόρου στη Λευκωσία, έχει ανοίξει τις πόρτες του και με περηφάνια προσκαλεί το κοινό να απολαύσει το φαγητό και το ποτό του σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο που συνεχίζει να επικεντρώνεται στην αναβαθμισμένη εμπειρία των φιλοξενουμένων, ενώ μπορεί να κατεβάσει και το νέο Mobile App του TGI Fridays, ‘Fridays Rewards’ για να κερδίσει άμεσα €10 έκπτωση στο λογαριασμό του, ακόμα και την ίδια μέρα.

Δες τις εντυπωσιακές εικόνες:

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close