Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Four Seasons

Η πιο γκουρμέ και χλιδάτη επιλογή του νησιού.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2013

Αυτό το ξενοδοχείο έχει γεύση. Γεύση ποιότητας, αρχοντιάς, φιλοξενίας, ποικιλομορφίας, μα πάνω από όλα γεύση από την πιο υψηλή γαστρονομία του νησιού και αρώματα ενός από τα εννέα καλύτερα ‘Shiseido Spa’ στον κόσμο. Αρκετοί από τους κορυφαίους chefs του ξενοδοχείου ανήκουν στην Ολυμπιακή Ομάδα Γαστρονομίας, λαμβάνουν μέρος σε διάφορους τοπικούς και παγκόσμιους διαγωνισμούς δημιουργικής κουζίνας και χαρίζουν στην Κύπρο μετάλλια. Βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής Λεμεσού και μέσα στους ζωντανούς ρυθμούς της πόλης. Περιτριγυρίζεται από εξωτικούς κήπους, λογής λουλούδια και λίμνες. Ο διάκοσμός του έχει φροντιστεί με ιδιαιτερότητα για να αντικατοπτρίζει συγχρονισμό και κλασικισμό ταυτόχρονα, ενώ οι χώροι εστίασης προκαλούν κάθε επισκέπτη. Αυτό το ξενοδοχείο, λέμε και πάλι πως ξέρει να μαγειρεύει όχι μόνο καλό φαγητό, αλλά και το μέλλον του! Γιατί τα εστιατόριά του από τα πιο απλά μέχρι τα πιο χλιδάτα, σερβίρουν πάντα γκουρμέ επιλογές. Το πλήρες ανακαινισμένο ‘Colors Café’ παραμένει διαχρονική επιλογή για καφέ, γκουρμέ γλυκά και παγωτά και συνεχίζει να διοργανώνει με επιτυχία κάθε χρόνο την ‘Εβδομάδα Σοκολάτας’ και την ‘Εβδομάδα Παγωτού’, εμπλουτίζοντας κάθε χρόνο τις επιλογές με περισσότερη δημιουργικότητα και φαντασία. Το βραβευμένο εστιατόριο ‘Mavrommatis’ καινοτομεί ξανά με γκουρμέ τάπας επηρεασμένα από την ελληνική και γαλλική γαστρονομία, ενώ το ιταλικό εστιατόριο ‘Vivaldi’ που έχει κερδίσει τρεις συνεχόμενες χρονιές στα Check In Eating Awards στην Κατηγορία Εστιατόριο Ξενοδοχείου, εξελίσσεται συνεχώς και παραθέτει στο κοινό του επιλογές από fine dining και πινελιές από μοριακή κουζίνα. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τα δύο αυτά εστιατόρια λειτουργούν και υπαίθρια, στην ανανεωμένη βεράντα, έχοντας πανοραμική θέα το μεσογειακό γαλάζιο. Μια άλλη ιδιαίτερη γαστρονομική επιλογή είναι επίσης το βραβευμένο ‘Seasons Oriental’ με ψαγμένη, oriental κουζίνα. Το εξωτικό ‘Café Tropical’ -με ποικιλία εδεσμάτων διεθνούς και κυπριακής κουζίνας- ‘μεγάλωσε’ και δεν σερβίρει απλά μπουφέ αλλά, ‘μαγειρεύει’ μπροστά στα μάτια σου. Ανανεωμένο είναι επίσης και το διεθνές μπουφέ της Κυριακής στο ‘Marco Polo’. Το ξενοδοχείο έχει παράλληλα ‘Garden Court Lounge’ κι ένα μικρό εκκλησάκι για γαμήλιες κυρίως εκδηλώσεις.

ΔΙΑΜΟΝΗ
257 δωμάτια, 6 πολυτελείς σουίτες, 13 penthouse σουίτες, 18 κανονικές σουίτες και 14 garden studios.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Διπλό jacuzzi, μεγάλα κρεβάτια, προσωπικός χειρισμός κλιματισμού, δορυφορική LCD TV, με ταινίες και playstation επί πληρωμή, internet, mini bar, χρηματοκιβώτιο, εξοπλισμός παρασκευής καφέ και υπηρεσία baby monitoring μέσω τηλεφώνου.

ΠΑΡΟΧΕΣ
Δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες, 6 εστιατόρια, 4 μπαρ, 1 cafe, κέντρο spa-θαλασσοθεραπείας, νηπιαγωγείο και kids club μόνο για high season, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, table tennis, animation programme, σχολή καταδύσεων, 3 πισίνες, μία με τσουλήθρα και μία θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, ειδική περιοχή για ενήλικες, αίθουσες εκδηλώσεων, ταξί, ενοικίαση αυτοκινήτων, κομμωτήριο, μπουτίκ, περίπτερο, χρυσοχοείο, αλλαγή ξένου συναλλάγματος, φαρμακευτική φροντίδα, υπηρεσία πλυντηρίου και εκκλησάκι.

ΤΙΜΕΣ
Από €250 το διπλό δωμάτιο με πρόγευμα.

ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Μαθήματα καταδύσεων και tasting σοκολάτας ή παγωτού στις ‘Εβδομάδες Σοκολάτας ή Παγωτού’.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close