Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτή η ψαροταβέρνα ξέρει το φρέσκο ψάρι καλύτερα

Ένα εστιατόριο σε μία εξαιρετική τοποθεσία σερβίρει κυπριακό φρέσκο ψάρι

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαΐου 2017

Σαν βρεθείς στο όμορφο Λατσί, θα αναζητήσεις να φας φρέσκο κυπριακό ψάρι δίπλα στο κύμα. Ο Ψαρόπουλος είναι το εστιατόριο που θα σου προσφέρει απόλυτα αυτή την εμπειρία! Με την εξαιρετική του τοποθεσία και την αυθεντική, ποιοτική του κουζίνα, θα σε κρατήσει εκεί, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ! Διάλεξε έγκαιρα το φρέσκο ψάρι που φέρνουν οι τράτες του, και συνδύασέ το με παγωμένο κρασάκι ή μπιρίτσα. Ετοιμάσου, όμως, να γευτείς και τα άλλα κυρίως πιάτα που φτιάχνει με πατροπαράδοτες συνταγές και με πολλή αγάπη και μεράκι. Και μάθε ότι στου Ψαρόπουλου, όλη η οικογένεια περνά υπέροχα! Η όμορφη παραλία του και ο οργανωμένος παιχνιδότοπος που διαθέτει, το καθιστούν κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους.

Best place!
Η προνομιακή θέση του εστιατορίου σε κερδίζει μεμιάς! Ο πανέμορφος κόλπος της Πόλης Χρυσοχούς απλώνεται μπροστά σου και το βλέμμα σου -όπου κι αν κοιτάξεις- χορταίνει όμορφο, μεσογειακό ήλιο και θάλασσα!

Λογικές τιμές!
Τον ψαρομεζέ τον χρεώνει μόνο €18.50 το άτομο και θα σε εκπλήξουν ευχάριστα οι λογικότατες τιμές όλων των υπόλοιπων πιάτων που σερβίρει από την πλούσια κάρτα του.

Εξαίρετη κουζίνα
Το φρέσκο ψάρι του, κατευθείαν από τις ψαρόβαρκες, είναι το σήμα κατατεθέν του. Όμως, ο Ψαρόπουλος φροντίζει και ικανοποιεί κάθε γούστο! Γι’ αυτό, θα ενθουσιαστείς με τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει και σε κρεατικό, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Special dish
Εκτός από τον πλούσιο ψαρομεζέ του, φημισμένο είναι και το χταπόδι στα κάρβουνα. Είναι ένα πιάτο που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις! Τόσο μαλακό και γευστικό, δεν έχεις ξαναφάει πουθενά αλλού!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close