Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Δυσάρεστη εξέλιξη για το ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό

Κλειστό για άγνωστο ακόμα διάστημα θα παραμείνει το ξενοδοχείο Ρόδον στον Αγρό

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου 2017

Κλειστό,  επ’ αόριστον, ενδεχομένως και μέχρι το τέλος του 2017, όπως όλα δείχνουν, θα παραμείνει το γνωστό ξενοδοχείο «Ρόδον» στον Αγρό, το οποίο έχει αναστείλει τη λειτουργία του από τις 15 Σεπτεμβρίου 2016, σε μια προσπάθεια εξεύρεσης τρόπων μείωσης του λειτουργικού του κόστους και αύξησης των εσόδων του, καθώς επίσης και για την εκτέλεση έργων ανακαίνισης και αναβάθμισης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η Εταιρεία Αναπτύξεως Αγρού «Η Πρόοδος» Δημόσια Λτδ, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, αναφέρει ότι σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα ενδεικτικά αποτελέσματα της Εταιρείας, τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2017 αναμένεται να είναι σημαντικά μειωμένα σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016. Αυτό, προστίθεται στην ανακοίνωση, οφείλεται στο γεγονός ότι το Ξενοδοχείο ΡΟΔΟΝ, που αποτελεί αποκλειστικά τη μόνη δραστηριότητα της εταιρείας παραμένει κλειστό από τις 15 Σεπτεμβρίου 2016 για επ’ αόριστο χρονικό διάστημα. Ως αποτέλεσμα η Εταιρεία αναμένεται να μην έχει οποιοδήποτε εισόδημα από τη λειτουργία του ξενοδοχείου στο
παρόν στάδιο.

Το ξενοδοχείο «Ρόδον», το οποίο ανοικοδομήθηκε από Αγρότες και φίλους του Αγρού, πρωτολειτούργησε το 1986.  Είναι κτισμένο με παραδοσιακό χαρακτήρα. Πήρε το όνομά του από τα αρωματικά ρόδα «τα μυρωδάτα τριαντάφυλλα» που αφθονούν στην περιοχή και από τα οποία παράγεται το φημισμένο ροδόσταγμα του Αγρού. 

Το κλειστό πλέον ξενοδοχείο, βρίσκεται πάνω μια βουνοκορφή που δεσπόζει της περιοχής, προσφέροντας  πανοραμική και απρόσκοπτη θέα. 

Αποτελείτο από 119 δίκλινα δωμάτια, έξι στούντιο, τα οποία είναι διαμορφωμένα και για άτομα με ειδικές ανάγκες, 17 τετράκλινες σουίτες για οικογένειες (family suites), 10 δίκλινες σουίτες πολυτελείας (executive suites), μια προεδρική σουίτα και μια σουίτα νεονύμφων. Διέθετε, επίσης, χώρους υποδοχής και ψυχαγωγίας, όπως σαλόνια, καφετέριες, εστιατόρια, πιάνο μπαρ, αίθουσες παιγνιδιών κ.α.  Στους εξωτερικούς χώρους λειτουργούσαν δύο πισίνες, γήπεδο τένις, μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου, παιδική χαρά κ.ά.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close