Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία της Κύπρου, σε περιμένει για διακοπές

Το Mare Village by Atlantica γίνεται ο επόμενός μας προορισμός διακοπών

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2017

Με παρουσία πάνω από 35 χρόνια στον ξενοδοχειακό χώρο, ο όμιλος Atlantica Hotels & Resorts, ενσωμάτωσε στο ενεργητικό του το 5 αστέρων ξενοδοχείο Mare Village by Atlantica (πρώην Kermia Beach). Με ένα τολμηρό πλάνο τόσο σε χρονικό περιθώριο όσο και σε κόστος, οι δημιουργοί του Mare Village by Atlantica παρουσίασαν στο κοινό, το νέο διαμάντι του ομίλου πλήρως ανανεωμένο και έτοιμο να καταπλήξει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Διακοπές όπως τις ονειρεύεσαι
Το ξενοδοχείο, το οποίο θεωρείται ένας επίγειος παράδεισος χαλάρωσης και πολυτέλειας, άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουνίου 2017 μετά την μεγάλη ανακαίνιση που έγινε κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το νέο πολυτελές και πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο, βρίσκεται στο Κάβο Γκρέκο της Αγίας Νάπας όπου απλώνεται η διακριτική του πολυτέλεια και το αστείρευτο elegance. Το μεσογειακό του ταπεραμέντο και η μοντέρνα φιλοσοφία του, περιμένει τους πελάτες του για να κάνει το όνειρο τους πραγματικότητα.

Με μια εκ βάθρων ανακαίνιση που άγγιξε τα 20 εκατομμύρια ευρώ, το ξενοδοχείο Mare Village by Atlantica χαρακτηρίζεται ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία με προσοχή στην λεπτομέρεια και ιδιαίτερη έμφαση στην υψηλή τεχνολογία. Την ανακαίνιση του ξενοδοχείου έχει αναλάβει ο αρχιτέκτονας Γιάννης Σκόρδας και κατά την διάρκεια της ανακαίνισης χρησιμοποιήθηκαν μοντέρνα και προσεγμένα υλικά που αποπνέουν ένα ύφος οικειότητας και εκλεπτυσμένου στυλ στους πελάτες του.

Αναβαθμισμένη Διαμονή
To ξενοδοχείο απαρτίζεται συνολικά από 261 πλήρως ανακαινισμένα πολυτελή δωμάτια και σουίτες εκ των οποίων τα 107 κατασκευάστηκαν κατά την ανακαίνιση και περιλαμβάνουν τύπους δωμάτιων όπως σουίτες και δωμάτια με πισίνες. Τα δωμάτια διαθέτουν μοντέρνες πινελιές με απαλά και ζεστά χρώματα που δένουν αρμονικά με το φυσικό περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου και χαρίζουν μια ξεκούραστη και ευχάριστη διαμονή. Αξίζει να αναφερθούν τα 'swim-up' δωμάτια του ξενοδοχείου τα οποία διαθέτουν ευρύχωρο υπνοδωμάτιο καθώς και μια πλήρως επιπλωμένη βεράντα, για να απολαύσουν οι επισκέπτες τον ήλιο και να βουτήξουν στα κρυστάλλινα νερά της πισίνας τους. Τα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και μια εξαμελή οικογένεια αλλά και ζευγάρια αφού υπάρχουν δωμάτια και για δυο άτομα.

Η VIP πισίνα του ξενοδοχείου αγκαλιάζει τις σουίτες ενός και δυο υπνοδωματίων. Κατά την διάρκεια της ημέρας το προσωπικό του ξενοδοχείου σερβίρει δροσερά φρούτα και ποτά, καθώς και κρύες πετσέτες προσώπου. Το service που προσφέρεται έχει σκοπό την χαλάρωση των επισκεπτών και την αναβάθμιση των διακοπών τους σε μια αξέχαστη εμπειρία ζωής.

Με ανέσεις για κάθε γούστο, καλύπτει ίσως το μεγαλύτερο φάσμα επιλογών για κάθε επισκέπτη. Με θέα τη θάλασσα, τους πανέμορφους κήπους, το Mare Village by Atlantica αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη πρόταση ταξιδιωτικού προορισμού για εκλεκτικούς και «ψαγμένους» πελάτες.

Αυθεντικές Γεύσεις
Στα φημισμένα εστιατόρια του ξενοδοχείου, η γαστρονομία απογειώνεται ακόμα περισσότερο μέσα από ένα καταπληκτικό ταξίδι γευστικών προκλήσεων, όπου οι πελάτες του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη πολυτέλεια με αναβαθμισμένες ανέσεις σε ένα υπέροχα διαμορφωμένο περιβάλλον. Αρμονικοί γευστικοί συνδυασμοί συναντώνται στα πιάτα του Chef και προσκαλούν σε ένα γαστρονομικό ταξίδι. Χαλαρώστε στη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα και απολαύστε γεύσεις μοναδικές για τον ουρανίσκο σας.

Με απόλυτη θέα προς το μεσογειακό μπλε και τη θέρμη που προσδίδουν το ξύλο και το φυσικό φως της ημέρας, το εστιατόριο 'Mandolin Med Bistro', συνδυάζει περίτεχνα γεύσεις από την ελληνική κουζίνα. Η wine list δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον Κυπριακό και Ελληνικό αμπελώνα, ενώ λίγο πιο πέρα βρίσκεται το Ασιατικό εστιατόριο όπου σερβίρει μοναδικές γεύσεις από την Άπω Ανατολή. Δροσερά πιάτα και αμέτρητες επιλογές sushi, είναι στη διάθεσή σας. Μπορείτε να επιλέξετε πιάτα από τον κατάλογο ή και tailor made επιλογές μαγειρεμένες μόνο για εσάς.

Το Ιταλικό fine dining εστιατόριο 'Don Peppe', προσφέρει πλούσιες σαλάτες, φρέσκες μακαρονάδες και παραδοσιακά ιταλικά πιάτα. Αξίζει να δοκιμάσετε το best seller βοδινό φιλέτο Άνγκους στη σχάρα με φουά γκρα, μια από τις αγαπημένες επιλογές των πελατών. Αν πάλι προτιμάτε ψάρι, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το signature ιππόγλωσσό φιλέτο ψαριού, αστακό και βάση από μπιζέλι, πουρέ κολοκύθας με φιστικοβούτυρο και τζίντζερ, και σάλτσα θαλασσινών με αρωματισμένο μάραθο.

To 'The Lobby Bar' όπου έχει και το όνομα και τη χάρη, είναι το σήμα κατατεθέν του ξενοδοχείου και προσφέρει δροσερά κοκτέιλ σε ένα καλαίσθητο και ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα signature cocktails με έμπνευση από τη Μεσόγειο. Ιδανική επιλογή το Baron Haussmann κοκτέιλ από εκλεπτυσμένο μείγμα βότκας με γεύση πορτοκάλι, Galliano, φρέσκο μάνγκο και λεμόνι, κάνει έναν μοναδικό γευστικό συνδυασμό.

To 'Grab & Go', προτείνει μια μεγάλη ποικιλία από σάντουιτς και πολλά άλλα λαχταριστά σνακ όπως και διάφορα ποτά, μπύρες, καφέδες και μια επιλογή από ελαφριά πιάτα και γλυκά.

Βουτιά στο όνειρο
Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία του ξενοδοχείου είναι η παραλία με τα καταγάλανα νερά και τη χρυσή άμμο. Χορτάστε το μπλε της θάλασσας και το άφθονο γαλάζιο του ουρανού στο πιο προνομιακό σημείο του Κάβο Γκρέκο.

Ένας ιδανικός προορισμός
Στο Mare Village by Atlantica, προτεραιότητα δίνεται και στην παιδική διασκέδαση. Πισίνες ειδικά διαμορφωμένες για παιδιά και διάφορα παιχνίδια είναι λίγες μόνο από τις εκπλήξεις που περιμένουν να συναρπάσουν τους μικρούς μας φίλους. Οι μικροί μας επισκέπτες μπορούν να μεταμορφωθούν σε μικρούς εξερευνητές μέσα από τις πολλές και ευχάριστες δραστηριότητες που προσφέρονται στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο και στις παιχνιδιάρικες γωνιές του Kids Club πάντα υπό τη συνεχή επίβλεψη ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού.

Για τους λάτρεις της γυμναστικής, το ξενοδοχείο διαθέτει στον εσωτερικό καθώς και στον εξωτερικό χώρο του, γυμναστήριο με όλα τα απαραίτητα όργανα γυμναστικής για ιδανική άσκηση.

(23721401) Λεωφ. Κάβο Γκρέκο 74, Αγία Νάπα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close