Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πάμε σε μία από τις καλύτερες ταβέρνες της Κύπρου

Ανακάλυψε την όμορφη, αεράτη αυλή της, όπου μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου κάτω από τα αστέρια

Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2017

Είναι μια από τις καλύτερες κυπριακές ταβέρνες του νησιού, βραβευμένη και φημισμένη για τις πλούσιες μερίδες και τους νοστιμότατους μεζέδες που σερβίρει σε πολύ λογικές τιμές. Ανακάλυψε την όμορφη, αεράτη αυλή της ταβέρνα "Το Σπήλαιο" στη Δευτερά της επαρχίας Λευκωσίας , όπου μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου κάτω από τα αστέρια!

Το γελαστό πρόσωπο των ιδιοκτητών θα σε κερδίσει μεμιάς, όπως και η ανώτερη ποιότητα των φαγητών με τις διαλεκτές πρώτες ύλες και το αριστοτεχνικό ψήσιμό. Το χοιρινό και κοτόπουλο σουβλάκι, οι αφράτες σιεφταλιές και το βοδινό συκώτι γίνονται ανάρπαστα, όπως και το οφτό. Από τα κρύα ορεκτικά, που φτιάχνονται με σπιτική φροντίδα, μέχρι την ολόφρεσκη τηγανιτή πατάτα και τα ζουμερά κρέατα, τα οποία έχουν όλη τη νοστιμιά που θες να απολαύσεις, είναι όλα ένα κι ένα! Άφησε χώρο και για το ζεστό γαλακτομπούρεκο στο τέλος, για να κλείσεις ευχάριστα τη μοναδική εμπειρία εστίασης, που σου προσφέρει.

Στη δροσερή αυλή του
Η υπέροχη αυλή είναι ο καταλληλότερος χώρος για να απολαύσεις τα νόστιμα πιάτα, που προσφέρει. Πάντα γεμίζει από κόσμο που χαίρεται το αεράκι, που φυσάει μέσα στην καλοκαιρινή νύχτα, ενώ τα δέντρα, που περιβάλλουν την ταβέρνα δίνουν μια έξτρα νότα δροσιάς.

Δοκίμασε από το μενού
Εκτός από τα ζουμερά και πεντανόστιμα σουβλάκια, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τους εποχιακούς ανθούς, γεμιστούς με χαλούμι και βεβαίως το συρτό παραδοσιακό κλέφτικο, που χρειάζεται να προκρατήσεις τη μερίδα σου!

Η βραβευμένη ταβέρνα με αξιώσεις παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις των μερακλήδων της γεύσης, κι όχι άδικα! Διατηρεί λογικότατες τιμές και όλα είναι φτιαγμένα με πρώτης ποιότητας υλικά. Αναλαμβάνονται διάφορα events, ενώ διαθέτει γιγαντοοθόνες για μετάδοση αγώνων.

Το Σπήλαιο (22622024) Αναστάσιου Λεβέντη 2Α, κάτω Δευτερά, επ. Λευκωσίας. Δ-Κ 11.00-16.00 & 17.00-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close