Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα ρομαντικό αγροτουριστικό για διαμονή, σ' ένα από τα πιο όμορφα χωριά μας

Ξεχωριστή διαμονή σε ένα υπέροχο αγροτουριστικό!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2017

Οι παραθεριστικές κατοικίες Omodos Katoi Holiday Homes βρίσκονται στο γραφικό χωριό Όμοδος, στην επαρχία Λεμεσού, κοντά στο μεσαιωνικό πατητήρι Ληνός.

Μια ξεχωριστή διαμονή
Όλα τα διαμερίσματα παρέχουν υπνοδωμάτια με ένα διπλό ή δύο μονά κρεβάτια, μοντέρνο μπάνιο, καθιστικό και ξεχωριστό χώρο με ενιαία διαρρύθμιση, που περιλαμβάνει κουζίνα και τραπέζι φαγητού. Το lounge είναι επιπλωμένο με καναπέ-κρεβάτι, ενώ σε ορισμένες μονάδες θα βρεις, επίσης, παραδοσιακό τζάκι. Υπάρχει σε ορισμένα διαμερίσματα η δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, καθώς και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

 

Φαγητό αστέρων!
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους στο εστιατόριο ΚΑΤΩΙ, που σερβίρει τοπικές σπεσιαλιτέ και διεθνή κουζίνα σε ένα μεσαιωνικό περιβάλλον. Ο πετρόκτιστος ενδοχώρος του και η άνετη διαρρύθμισή του, μπορεί να φιλοξενήσει
μικρές ή μεγάλες παρέες και να προσφέρει μια απίστευτη ποικιλία εδεσμάτων.

 

Σε μικρή απόσταση
Το Omodos Katoi Holiday Homes απέχει μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το Μοναστήρι και τη γραφική πλατεία με τις καφετέριες, τα παραδοσιακά αρτοποιεία και τα καταστήματα. Το χωριό βρίσκεται σε υψόμετρο 810 μέτρων και περιβάλλεται από αμπελώνες και οινοποιεία.

Τι είπαν...
Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια -τη βαθμολόγησαν με 9.0 για ταξίδι δύο ατόμων. Οι παραθεριστικές κατοικίες Omodos Katoi Holiday Homes έχουν αξιολογηθεί ως τα καλύτερα σε σχέση ποιότητας-τιμής στο Όμοδος!
- 'Πολύ ωραία τοποθεσία, μας ενθουσίασε το τζάκι και ο ιδιοκτήτης είναι πολύ εξυπηρετικός'.
- 'Άριστο σέρβις, εξυπηρετικό προσωπικό. Καθαρό δωμάτιο, σε πολύ καλό σημείο. Εξαιρετικό εστιατόριο, ευγενέστατος ιδιοκτήτης'.
-' Ήταν η δεύτερη φορά, που μέναμε εκεί. Είναι ένα ζεστό παραδοσιακό σπιτάκι, που σου παρέχει τα πάντα. Όλα ήταν όμορφα και παραδοσιακά. Μου άρεσε η καθαριότητα και οι παροχές, που σου προσφέρει, και η πολύ καλή σχέση ποιότητας-τιμής'.
- 'Πολύ άνετα και καθαρά. Έχει όλα τα απαραίτητα για άνετες διακοπές με την οικογένειά σου'.
- 'Ηρεμία, χαλάρωση και εξυπηρέτηση. Όλα ήταν άψογα, πολύ καλόγουστο αγροτουριστικό κατάλυμα, ευγενικός και εξυπηρετικότατος ιδιοκτήτης. Τέλεια και η ταβέρνα του με ιδιαίτερες γεύσεις'.

 

Πληροφορίες/Κρατήσεις
Τηλ.: 99674444, 99587842
Oδός: Λινού 25, Όμοδος, επ. Λεμεσού.
Website: www.omodosevents.com
E-mail: info@omodosevents.com

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close