Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα σπίτι στο χωριό, θα γίνει ο ιδανικός προορισμός για χαλάρωση στο βουνό

Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαρτίου 2018

Η άνοιξη μας δίνει ακόμα μια ωραία ευκαιρία να εκδράμουμε στα χωριά μας, να δοκιμάσουμε γεύσεις παραδοσιακές και κυρίως να απολαύσουμε διαμονή σε υπέροχα αγροτουριστικά που μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές.

Τι λες για μια φανταστική διαμονή σε όμορφα χωριά της Κύπρου, μέσα σε παραδοσιακά σπίτια με μυρωδάτες αυλές, γραφικά δρομάκια και μοναδικά αξιοθέατα που όλα αποτελούν την πολύτιμη κληρονομιά μας;

Εμείς πάντως βρήκαμε ήδη τον επόμενό μας προορισμό κι αυτός είναι το House of the Sophias στην Επισκοπή Πάφου. 

Το αγροτουριστικό είναι μέρος ενός υπέροχου παλιού πέτρινου οικισμού στο κέντρο του χωριού. Το απαράμιλλο εξωτερικό κρύβει ένα σπίτι με μεγάλη γοητεία.

Χτισμένο γύρω από μια κεντρική αυλή διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και μια αίθουσα πρωινού που είναι αφιερωμένη στους φιλοξενούμενους. 

Το House Of The Sophias, λοιπόν, βρίσκεται στην Επισκοπή της Πάφου και προσφέρει ηλιόλουστη βεράντα και θέα στο βουνό, υπέροχο breakfast (Εnglish, και όχι μόνο), αλλά και άνετα δωμάτια για μοναδική διαμονή. 

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ενώ ορισμένα έχουν καθιστικό, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε μετά από μια κοπιαστική ημέρα. Θα βρείτε βραστήρα στο δωμάτιο. Παρέχονται μπουρνούζια, δωρεάν προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρας μαλλιών, για μεγαλύτερη άνεση. Στο House Of The Sophias παρεχεται και δωρεάν Wi-Fi.

Πληροφορίες: 96 468615.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close