Μουσική , Music News

Eurovision 2018: Περνάει ή όχι η Κύπρος στον τελικό;

Η εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην πρόβα της κυπριακής αποστολής αύξησε τις προσδοκίες μας για μία θέση στον τελικό

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2018

Λίγες μόνο ημέρες απόμένουν μέχρι τη βραδιά του πρώτου ημιτελικού του 63ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Γιουροβίζιον που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τρίτη 8 Μαΐου στη Λισσαβόνα της Πορταγαλίας.

Και το ερώτημα είναι ένα: Θα καταφέρει η Κύπρος να περάσει και φέτος τελικό διατηρώντας το σερί της το βράδυ του Σαββάτου στις 12 Μαΐου; Φέτος, η Κύπρος έχει επιστρατεύσει ένα πολύ δυνατό όνομα, μία τραγουδίστρια με απίστευτη σκηνική παρουσία και εκρηκτικό ταμπεραμέντο.

Τι λένε τα προγνωστικά;
Με απλά λόγια τα γραφεία στοιχημάτων και κατ' επέκταση τα προγνωστικά μας λένε ότι περνάμε στον μεγάλο τελικό. Παρακολουθώντας λοιπόν τις επιδόσεις η φετινή συμμετοχή της Κύπρου πέρασε από σαράντα κύματα. Αρχικά τα προγνωστικά και οι προβλέψεις ήταν απογοητευτικές αφού δεν μας έδινανα να περνάμε στον τελικό. Ξαφνικά βρεθήκαμε στις θέσεις 11 και 10 που ήταν μία λεπτή γραμμή αν θα περνούσαμε. Λίγο πριν την πρόβα σκαρφαλώσαμε στην 6η θέση ενώ μετά την πρόβα η Κύπρο βρέθηκε να κερδίζει την 3η θέση στον πρώτο ημιτελικό κάτω από τα μεγάλα φαβορί Ισραήλ και Βουλγαρία.

Η Κύπρος όπως όλα δείχνουν και με το γκελ που έχει κάνει μετά την πρόβα της η Ελένη Φουρέιρα περνάει στον τελικό σε πολύ καλή θέση. Περισσότερο από θετική είναι η εξέλιξη του διαγωνισμού για την Κύπρο αφού τα προγνωστικά την ανεβάζουν στην 9η θέση στην οποία μάλιστα έχει σταθεροποιηθεί.

Ανυπομονούμε για τη μεγάλη βραδιά του πρώτου ημιτελικού όπου Κύπρος διαγωνίζεται με την Ελλάδα και θα εμφανιστεί μάλιστα στην πολύ καλή 19η θέση που είναι και η τελευταία.

Τα προγνωστικά για τον πρώτο ημιτελικό

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close