Μουσική , Music News

Μεγάλα ονόματα τραγουδούν φέτος στον Κατακλυσμό Λάρνακας

Μάθε τα ονόματα-κράχτες του φετινού Κατακλυσμού στη Λάρνακα

Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2018

Ο Δήμος Λάρνακας ανακοίνωσε από τα μέσα Φεβρουαρίου κιόλας τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Κατακλυσμού, καλώντας συνάμα όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή.

Σύμφωνα λοιπόν με την πιο πάνω ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, η Γιορτή του Κατακλυσμού φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πόλη από τις 25 μέχρι και τις 30 Μαΐου 2018.

Σημερινό ωστόσο δημοσίευμα από ιστοσελίδα της πόλης του Ζήνωνα (http://larnakaonline.com.cy) αποκαλύπτει τους Ελλαδίτες καλλιτέχνες και συγκροτήματα, που ετοιμάζονται για κάθοδο στο νησί ενόψει του Κατακλυσμού.

Σύμφωνα λοιπόν με την εν λόγω ιστοσελίδα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού στη σκηνή θα ανέβουν οι εκρηκτικοί ONIRAMA, o Κώστας Μακεδόνας και τη Δευτέρα του Κατακλυσμού ο απόλυτος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς!

Όπως αντιλαμβάνεστε, δεν μπορούσαμε παρά να ανακοινώσουμε κι εμείς τα ονόματα-κράχτες.

Ωστόσο αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου μετά την συνεδρία της Επιτροπής Πολιτισμού, όπως και το αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις εκδηλώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα λειτουργήσουν 2 εξέδρες για διεξαγωγή των καλλιτεχνικών προγραμμάτων, μία στην Πλατεία Ευρώπης και μία στην Πλατεία Κίμωνος - η Κεντρική Εξέδρα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close