Μουσική , Music News

Ακόμη πιο εντυπωσιακή άνοδος της Κύπρου στα προγνωστικά!

Μετά και την ολοκλήρωση της έκτης ημέρας των προβών στη Λισσαβόνα η Κύπρος μπορεί να ελπίζει για μία καλή θέση σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων

Δημοσιεύτηκε στις 05 Μαΐου 2018

"Κάθε χρόνο τα ίδια μας λένε", γράφουν διακαίως βέβαια οι αναγνώστες του Check In στα post μας στο facebook με τα θέματα που αναφέρουν την εκτόξευση της Κύπρου από την 27η θέση, στην 20ή, 14η, 9η και σήμερα στην 6η παρακαλώ! 

"Λες η Κύπρος να κάνει την έκπληξη;", σκεφτόμαστε και σταυρώνουμε τα δάκτυλα! Γιατί όχι όμως αφού μετά τη δεύτερη πρόβα και την παρουσίαση της κυπριακής αποστολής επί σκηνής με την Ελένη Φουρείρα να αποθεώνεται από ξένους δημοσιογράφους και φανατικούς φίλους του θεσμού! Παραμένει μόνο όλο αυτό το θετικό κλίμα να μετατραπεί σε ψήφους υποστήριξης! Σύμφωνα πάλι με τα γραφεία στοιχημάτων η Κύπρος κατατάγεται 2η μετά το μεγάλο φαβορί του θεσμού το Ισραήλ γεγονός που αυξάνει ακόμη περισσότερο  τις προσδοκίες μας. 

Στην 6η θέση η Κύπρος 
Μετά τη δεύτερη πρόβα της Ελένης Φουρέιρα η Κύπρος ανέβηκε στην 6η θέση και πολύ σύντομα θεωρούμε θα βρεθεί στην 5η αφού στον ημιτελικό αφήνει πίσω της την Τσεχία που αυτή τη στιγμή στη συνολική βαθμολογία των προγνωστικών βρίσκεται πιο πάνω από εμάς. 

Αν γίνει αυτό η Κύπρος θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στη δεκάδα του θεσμού μετά το 2004 που την Κύπρο εκπροσώπησε η Λίζα Άντρεας και κατέλαβε την 5η θέση. Πέραν του ότι η Κύπρος βρίσκεται στην 6η θέση συγκεντρώνει πολύ καλές επιδόσεις στα στοιχήματα πράγμα που δείχνει μία σταθερότητα και προοπτική ανόδου ίσως στην 5η και γιατί όχι στην 4η θέση. Η σκηνική παρουσία της Ελένης Φουρέιρα φαίνεται να εντυπωσίαζει και ανυπομονούμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα όπως ακριβώς θα βγει τηλεοπτικά την Τρίτη 8 Μαΐου. 

Σημείωσε πως η Κύπρος συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό μαζί με την Ελλάδα και εμφανίζεται στη 19η και τελευταία θέση, πράγμα πολύ θετικό!  

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close