Μουσική , Music News

Αλλαγή δεδομένων και πτώση του Ισραήλ στα προγνωστικά

Τα πάνω κάτω έφερε ο πρώτος ημιτελικός στα στοιχήματα

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαΐου 2018

Μετά και το τέλος του πρώτου ημιτελικού και τη σαρωτική εμφάνιση της Κύπρου με την Ελένη Φουρέιρα και το τραγούδι 'Fuego' άλλαξε η εικόνα των προγνωστικών, όχι όμως όσον αφορά στην Κύπρο.

Το δεδομένο είναι ένα. Η Κύπρος, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, όσον και αν μας φαίνεται απίστευτο παραμένει ακλόνητη στην πρώτη θέση με δυναμική για ακόμη καλύτερες αποδόσεις στα στοιχήματα.

Εκείνο όμως που αλλάζει την εικόνα είναι η απότομη πρώτη του μέχρι πρότινος μεγάλου φαβορί, του Ισραήλ το οποίο ανεβοκατεβαίνει στην 3η και 4η θέση. Να υπενθυμίσουμε πως το Ισραήλ με τη Netta και το τραγούδι Toy βρίσκονται εδώ και μερικούς μήνες στην κορυφή των προγνωστικών. Η Κύπρος και Fuego κατάφεραν να εκτοπίσουν το μεγάλο φαβορί το οποίο φαίνεται να ξεφουσκώνει και μετά την όχι και τόσο εντυπωσιακή του εμφάνιση στον πρώτο ημιτελικό που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ.

Πέραν της σταθεροποίησης της Κύπρου στην κορυφή και της πτώσης του Ισραήλ εκείνο που συμβάλλει επίσης στην αλλαγή των δεδομένων είναι η μεγάλη άνοδος μίας χώρας αουτσάιντερ, της Λιθουανίας. Η συμμετοχή της χώρας με την ερωτική μπαλάντα φιγουράρει από χθες βράδυ στην 5η θέση με μεγάλες πιθανότητες ανόδου.

Η Νορβηγία εξακολουθεί να φλερτάρει με την κορυφή και να βρίσκεται στη 2η θέση με ερμηνευτή τον Αλεξάντερ Ρίμπακ, ένα πρώτη νικητή του διαγωνισμού που όπως όλα δείχνουν είναι αποφασισμένος να επαναλάβει το κατόρθωμά του.

Η Γαλλία με το ντουέτο των Madame-Monsieur και το πολιτικής χροιάς τραγούδι Mercy που φλερτάρει με τις ψηλές θέσεις εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην 4η θέση.

Εκτός πεντάδας με πιθανή άνοδο βρίσκονται η Σουηδία, η εντυπωσιακή Εσθονία με την σοπράνο και η Τσεχία που φαίνεται να χάνει δυνάμεις μετά και τον πρώτο ημιτελικό.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλέι και η πτώση της Βουλγαρίας η οποία βρισκόταν στα μεγάλα φαβορί και φαίνεται να υποχωρεί πέφτοντας στη 10η θέση.

Για πρώτη φορά στην ιστορία βλέπουμε την Κύπρο να φιγουράρει στην κορυφή των προγνωστικών. Να υπενθυμίσουμε ότι και άλλες κυπριακές συμμετοχές πλασάρονταν ως φαβορί όχι όμως σε αυτή την ένταση και με τόσο καλές αποδόσεις στα στοιχήματα. Ας κρατάμε όμως μικρό καλάθι.

Και για την ιστορία να πούμε πως το 1999 η Μαρλαίν Αγγελίδου το 1999 στην Ιερουσαλήμ που έπαιζε στις πρώτες θέσεις και κατέληξε προτελευταία θέση με 2 μόλις βαθμούς ενώ οι One το 2002 με το Gimme αν και φαβορί κατέληξαν στην πολύ καλή 6η θέση.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close