Μουσική , Music News

Οι πρωτιές της Ελένης Φουρέιρα

Αναμφίβολα η φετινή συμμετοχή της Κύπρου στη Γιουροβίζιον είτε κερδίσουμε είτε όχι θα μείνει αξέχαστη!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2018

Φέτος, για πρώτη φορά, η Κύπρος φαίνεται να κερδίζει για πρώτη φορά στην ιστορία τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον γεγονός που θα γραφτεί στην ιστορία. 

Η Ελένη Φουρέιρα με την σαρωτική σκηνική της παρουσία πλασάρεται ως το απόλυτο φαβορί για τη νίκη αφού τα προγνωστικά για πρώτη φορά φέρουν την Κύπρο στην πρώτη θέση και μάλιστα με αποδόσεις σταθερές που θα μας κρατήσουν όπως όλα δείχνουν εκεί μέχρι το Σάββατο. Η πρωτιά της Φουρέιρα στα γραφεία στοιχημάτων και στα προγνωστικά δεν είναι η μόνη. 

Μία ακόμη πρωτιά που κατέκτησε η Ελένη Φουρέιρα είναι στο You Tube. Η εμφάνιση της Κύπρου στον πρώτο ημιτελικό μόλις στο πρώτο 24ωρο ξεπέρασε το 2 εκατομμύρια προβολές ενώ αυτή τη στιγμή έφτασε τα 2.512.259 προβολές. Η μεγάλη αντίπαλος και επίσης φαβορί για τη νίκη, το Ισραήλ με τη Netta συγκεντρώνει 1,9 εκατομμύρια προβολές. 

Και δεν σταματάμε εδώ αφού η Φουρέιρα χτυπά πρωτιές και στα iTunes. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η Κύπρος είναι η νικήτρια χώρα που συμμετέχει στον διαγωνισμό και στα iTunes. 

Το "Fuego" της Ελένης Φουρέιρα αγαπήθηκε τσε 16 χώρες. Το τραγούδι είναι Νο.2 στην Ελλάδα, Νο 4 στην Ισπανία και μπήκε πρώτη δεκάδα στο Ισραήλ, τη Σουηδία και την Πορτογαλία. Επιπλέον, βρίσκεται στο νούμερο 1 στα εγχώρια charts της Κύπρου.

Στη συνέχεια, στον κατάλογο είναι η Αυστρία. Ο Cesár Sampson με το "Nobody But You" έχει ανέβει σε 13 χώρες. Έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση στην πατρίδα του, πηγαίνοντας κατ 'ευθείαν στην Νο.1 στην Αυστρία. Η Εσθονία επίσης αγαπάει ιδιαίτερα τον Cesár, τοποθετώντας τον στο No.1.

Το τρίτο δημοφιλέστερο τραγούδι στο iTunes είναι ο Ryan O'Shaughnessy της Ιρλανδίας με το "Together". Ακολουθεί το "Lie To Me" της Τσεχίας.

Το τραγούδι του Ισραήλ ανέβηκε σε έξι χώρες, ενώ η φινλανδική Saara Aalto σε πέντε.

Το κλίμα για την κυπριακή συμμετοχή είναι πιο θετικό από ποτέ! Ευχόμαστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα! 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close