Things to Do , Top Stories

Θεατρική Κατασκήνωση Crossroads IV

Τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής η 24η Ιουνίου

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2013

Η θεατρική κατασκήνωση Crossroads πραγματοποιείται φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού Καμινάρια, της επαρχίας Λεμεσού, από την Παρασκευή 19 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 28 Ιουλίου και απευθύνεται σε νέους 15-18 ετών. Κύριος άξονας του Crossroads είναι το θέατρο, που χρησιμοποιείται ως εργαλείο δημιουργικής έκφρασης και επικοινωνίας καθώς και διαπολιτισμικής διαπαιδαγώγησης των νέων που ζουν στην Κύπρο. Η ομάδα των εμψυχωτών αποτελείται από καλλιτέχνες και εκπαιδευτικούς που καθημερινά έρχονται σε επαφή με τα παιδιά μέσα από εργαστήρια θεατρικών τεχνικών, δημιουργία ομάδας (team building) και διαλόγου που δημιουργούνται ειδικά για την κατασκήνωση. Επίσης, τα παιδιά πειραματίζονται με διάφορες μορφές εκφραστικών τεχνών που πλαισιώνουν το θέατρο μέσα από μικρά εργαστήρια (σχεδιασμός κοστουμιών, δημιουργία μασκών, κουκλοθέατρο και παντομίμα, φωτογραφία, μουσική, χορός και κίνηση). Εκτός από τις θεατρικές δραστηριότητες, στο πρόγραμμα της κατασκήνωσης περιλαμβάνεται και περπάτημα σε μονοπάτι της φύσης και αγώνας orienteering καθώς και η ευκαιρία παρακολούθησης μιας παράστασης στα πλαίσια του "Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος" και συζήτηση με το σκηνοθέτη και τους ηθοποιούς. Η κατασκήνωση, κλείνει με μια παράσταση που δημιουργείται καθημερινά από τα παιδιά, σε συνδυασμό με τις άλλες δραστηριότητες τους, η οποία είναι ανοιχτή για το κοινό.

Η θεατρική κατασκήνωση Crossroads IV διοργανώνεται από τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό TheatrEtc και για τρίτη χρονιά, σε συνεργασία με τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Culture in Action.

Η συμμετοχή στην κατασκήνωση είναι δωρεάν.

Τελική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής: Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Για περισσότερες πληροφορίες και έντυπο συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα www.theatretc.com, στην ηλεκτρονική διεύθυνση theatroktl.promo@gmail.com ή στο τηλέφωνο 99790848.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close