Μουσική , Music News

Αρχίζει και επίσημα η διεθνής καριέρα της Ελένης Φουρέιρα

Ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία της Φουρέιρα με τη Sony Music Σουηδίας

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαΐου 2018

Η Sony Music Σουηδίας και η Panik Records ανακοινώνουν επίσημα τη συνεργασία τους για την παγκόσμια κυκλοφορία του "Fuego" της Ελένης Φουρέιρα.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια εκπροσώπησε με το "Fuego" την Κύπρο μας στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση στο Μεγάλο Τελικό, την καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ η Κύπρος τα τελευταία 35 χρόνια συμμετοχής στη διοργάνωση.

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα απογείωσε το τραγούδι από την πρώτη πρόβα, όταν και έφτασε στην κορυφή των επιλογών από τους λάτρεις της Eurovision και το ευρύ κοινό, αλλά και στα προγνωστικά για το μεγάλο νικητή.

Το "Fuego" συνεχίζει την ανοδική του πορεία στα παγκόσμια charts έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια streams, με το ⅓ να συγκεντρώνεται στο Spotify.

Εκρηκτική εμφάνιση, κορυφαία καλοκαιρινή επιτυχία για το 2018, θριαμβευτική επιστροφή από το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και το κοινό όλο και να μεγαλώνει είναι κάποια από τα στοιχεία που οδηγούν την Ελένη Φουρέιρα αυτό το καλοκαίρι σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή θερινή περιοδεία που θα ανεβάσει τη θερμοκρασία.

Το «Fuego» κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο από την Panik Record και την A-P Records, στην Ιταλία από την CR2 Records και σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο από τη Sony Music Σουηδίας.

Πηγή: hit-channel.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close