Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα ξενοδοχείο σ' ένα ήρεμο και πανέμορφο σημείο, σου προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση

Με τη φιλοσοφία του All-Inclusive, έχεις στη διάθεσή σου μια πληθώρα επιλογών σε φαγητό και ποτό, live cooking station κ.ά.

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2018

Σε ένα ήρεμο, γραφικό και πανέμορφο σημείο βρίσκεται το υπέροχο resort με υπηρεσίες, που σου προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση και ψυχαγωγία!

Το Aldiana είναι ο απόλυτος προορισμός ξεκούρασης και διασκέδασης. Με τη φιλοσοφία του All-Inclusive, έχεις στη διάθεσή σου μια πληθώρα επιλογών σε φαγητό και ποτό, live cooking station με διαφορετικές θεματικές βραδιές, καθώς και ένα μοναδικό gala, που διοργανώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ.

Βρίσκεται μόλις 20 χιλιόμετρα δυτικά της Λάρνακας, στην παραλιακή τοποθεσία του χωριού Αλαμινός, και αποτελεί μια ιδανική, ονειρική απόδραση. Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, στο Aldiana έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις μαθήματα ιστιοπλοΐας, τένις, κατάδυσης, τοξοβολίας ή να χαλαρώσεις συντροφιά με ένα δροσερό cocktail ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα.

To Beach Restaurant με μαγευτική θέα στη θάλασσα προσφέρει φαγητό και σνακ, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ μετατρέπεται σε ένα ρομαντικό, gourmet εστιατόριο. Για κάτι πιο χαλαρό και για να περάσεις όμορφα τα καλοκαιρινά σου βράδια, το Aldiana διαθέτει δύο μπαρ, που με την ανεβαστική μουσική τους θα σου φτιάξουν τη διάθεση για χορό, ενώ η δισκοθήκη Blue Dolphin είναι η καλύτερη έξοδος διασκέδασης κάθε βράδυ.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Το όμορφο resort αποτελείται από μικρά συγκροτήματα δωματίων δίπλα στη θάλασσα και μέσα σε ολάνθιστους κήπους. Δίνει την επιλογή ανάμεσα σε 322 μοντέρνα διακοσμημένα δωμάτια με απαλά και ζεστά χρώματα, που χαρίζουν μια ξεκούραστη και ευχάριστη διαμονή. Τα δωμάτια βρίσκονται σε διώροφες μονάδες με μπαλκόνι ή βεράντα, με θέα τη θάλασσα ή τους κήπους. Περιλαμβάνονται, επίσης, οικογενειακά δωμάτια-σουίτες, καθώς και τέσσερα δωμάτια αναπήρων. Όλα διαθέτουν σύστημα κλιματισμού, δορυφορική τηλεόραση, mini bar, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο και Wi-Fi.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Για τους αθλητικούς τύπους το Aldiana είναι ο ιδανικότερος χώρος! Οι εσωτερικές, αλλά και εξωτερικές, αθλητικές του εγκαταστάσεις προσφέρουν όλες τις ευκαιρίες εκγύμνασης και διασκέδασης: εξωτερική και εσωτερική πισίνα, 10 γήπεδα τένις, γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ, χώρος τοξοβολίας, γήπεδο beach volley, ιστιοπλοΐα, σέρφινγκ, αετοσανίδα, καταδύσεις, ποδηλασία, καθώς και αίθουσα γυμναστικής με τελευταίου τύπου εξοπλισμό. Και για όσους θα ήθελαν να απολαύσουν χαλάρωση και ευεξία, το Welldiana Spa προσφέρει εξαιρετικά πακέτα θεραπειών σώματος και προσώπου, μασάζ, σάουνα, steam bath και jacuzzi.

Πληροφορίες/κρατήσεις
Tηλ.: 24849010, 24849000 Website: www.aldianazypern.de e-mail: fo-lca@aldiana.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close