Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Το πρώτο business hotel της Κύπρου είναι πλέον γεγονός

Ένα ξενοδοχείο που συνδυάζει την ξεκούραση και τηνδουλειά ταυτόχρονα!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγούστου 2018

Από τις 20 Αυγούστου η Λάρνακα μπορεί να φημίζεται για ένα ακόμα στολίδι της! Για το ολοκαίνουργιο 16ώροφο business hotel της, το Radisson Blu.

Το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Radisson Blu, αποτελεί ήδη το business hot spot της πόλης, αφού από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του το έχουν επισκεφτεί επιχειρηματίες από τη Μέση Ανατολή, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Κίνα και τη Ρωσία, οι οποίοι βρήκαν το ιδανικό location για να συνδυάσουν την απαιτητική δουλειά τους με την ξεκούραση που χρειάζονται στο ταξίδι τους.

Με 10 τέλεια εξοπλισμένα meeting rooms και μια μεγάλη αίθουσα συσκέψεων, χωρητικότητας έως 300 ατόμων, το υπερσύγχρονο Radisson Blu είναι η πρώτη επιλογή για τους επαγγελματίες που αναζητούν ένα χώρο που εξυπηρετεί τις επαγγελματικές τους ανάγκες με τον καλύτερο τρόπο. Ταυτόχρονα τα 106 δωμάτια του Radisson Blu εκ των οποίων τα 14 είναι σουίτες, προσφέρουν υψηλή αισθητική, άνεση και πολυτέλεια.

Η lifestyle πλευρά του ξενοδοχείου Radisson Blu προσφέρεται για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης από τους απαιτητικούς επαγγελματικούς ρυθμούς. Η πανέμορφη πισίνα, το άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο, η sauna με το steam room, αλλά και το all day restaurant, με πιάτα και γεύσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση, υπόσχονται την απόλυτη upscale luxury εμπειρία.

Την υπογραφή σε αυτό το εκπληκτικό δεκαεξαώροφο ξενοδοχείο, που είναι μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές επενδύσεις στη Λάρνακα, βάζει το Radisson Hotel Group, μιας από τις μεγαλύτερες και δυναμικότερες αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο που δραστηριοποιείται σε 6 ηπείρους με 1.400 ξενοδοχειακές μονάδες. Ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι η Quality Group, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα επενδύσεων και ανάπτυξης γης στην Κύπρο, ενώ τη διαχείριση έχει αναλάβει η εταιρεία Sunnyseeker Hotels, ηγέτιδα εταιρεία στο hotel management and operations.

Υπάρχει όμως και η ακόμη πιο «μεγάλη εικόνα». Ιδανικός στόχος για το Radisson Blu είναι η αύξηση του ποιοτικού τουρισμού στη Λάρνακα, ενώ ανοίγονται προοπτικές για νέες επενδύσεις. Η αρχή, λοιπόν, έγινε ενώ σύντομα θα υπάρξει και συνέχεια!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close