Μουσική , Music News

Τα 4 "δυνατά" σχήματα της Θεσσαλονίκης

Αυτά είναι τα πιο hot σχήματα της νυχτερινής Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2018

Αν σκοπεύεις το φετινό χειμώνα να επισκεφθείς την ελλαδική συμπρωτεύουσα, τότε (μάλλον) θα κάνεις πολύ καλά. Τουλάχιστον όσον αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση, ετοιμάζεται να ξεσηκώσει το κοινό της. 

Τα πιο κάτω σχήματα, θα βάλουν "φωτιά".

Άννα Βίσση
Η Άννα Βίσση κατεβαίνει στην Θεσσαλονίκη για να τραγουδήσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες και να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και την Άννα Βίσση να δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Το Barbarella είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της νυχτερινής ζωής της Θεσσαλονίκης που κάθε χρόνο προσφέρει μοναδικά προγράμματα και θέαμα. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος Οκτώβριο 2018 ξεκινά και αναμένεται η φετινή σεζόν να τελειώσει τον Μάιο του 2019.
Το Barbarella έχει κλείσει αρκετά πρόγραμμα για φέτος και αναμένεται να ξεσηκώσει όλους τους τυχερούς που θα βρεθούν στο Barbarella.


Νατάσα Θεοδωρίδου
26 Οκτωβρίου ξεκινάει το σχήμα στο Vogue στην Θεσσαλονίκη και θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο .
Η Νατάσα Θεοδωρίδου υπόσχεται νύχτες γεμάτες διασκέδαση και με ωραίες μελωδίες.
Στο πλάι της θα έχει τον ταλαντούχο Πέτρο Ιακωβίδη και μαζί θα κάνουν και κοινή εμφάνιση με ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις .
Το σχήμα ολοκληρώνεται με τον ταλαντούχο Stan που μόλις έχει κυκλοφορήσει την καινούργια του επιτυχία «ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ» που θα πρωτοακουστεί live στο Vogue.


Πάολα, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δήμος Αναστασιάδης και Goin through
Η Πύλη Α είναι ένα καινούργιο μοντέρνο νυχτερινό κέντρο και έχει γίνει στο σημείο που ήταν η Πύλη Αξιού. Η ανάγκη για ανακαίνιση της Πύλης Αξιού ήταν αναγκαία μιας και το πιο ιστορικό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι ιδιοκτήτες έχουν ανακαινίσει την Πύλη Αξιού συθέμελα! 'Ετσι ένα καινούργιο κέντρο διασκέδασης η Πύλη Α performance stage έχει πάρει την θέση του. Αναμένετε τα μεγαλύτερα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου να περάσουν από την πίστα της Πύλης Α. Για την φετινή σεζόν οι πρώτοι καλλιτέχνες που θα εγκαινιάσουν το καινούργιο νυχτερινό κέντρο είναι η Πάολα, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δήμος Αναστασιάδης και οι Goin through.

 

Μαρινέλλα, Κώστας Μακεδόνας και Έλενα Παπαρίζου
Από τις 3 Νοεμβρίου, η Μαρινέλλα και ο Κώστας Μακεδόνας θα εμφανίζονται στην ανακαινισμένη Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη. Μαζί τους θα είναι η Έλενα Παπαρίζου και οι αδελφοί Τσαχουρίδη.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close