Μουσική , Music News

Τo μουσικό λεωφορείο της αγάπης, περιοδεύει στην Κύπρο

“The Xmas Music Love Tour” από το Stelios Pissis Music Foundation

Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2018

Το Stelios Pissis Music Foundation, εγκαινιάζει αυτά τα Χριστούγεννα την πρωτοβουλία των Μουσικών Δράσεων Προσφοράς “Gift a Concert», με τη δράση "The  Xmas Music Love Tour" που θα πραγματοποιηθεί σε πρώτη φάση σε Νοσοκομεία, Ιδρύματα και Ειδικά Σχολεία της Λευκωσίας. Στόχος να φέρει τη θεραπευτική δύναμη της μουσικής, μέσω live performances από επαγγελματίες μουσικούς, κοντά σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες ζωής. 

Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 το "The  Xmas Music Love Tour” με συνεπιβάτες τους γνωστούς αγαπημένους καλλιτέχνες Hovig, Άγγελο Αυγουστή, Βαλάντω Τρύφωνος, Μαρία Έλενα Κυριάκου, Μαρία Θεοδότου, Σοφία Πατσαλίδου και Στέλιο Γερασίμου, κάνει εκκίνηση γεμάτο μελωδίες και αγάπη, στις 8:30πμ από τον τηλεπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ ο οποίος στηρίζει τη δράση. Τo μουσικό λεωφορείο της αγάπης θα κάνει στάση στο Μέλαθρο Ευγηρίας Λευκωσίας, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία, στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στο Ειδικό Σχολείο Ευαγγελισμός, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στο Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου. 

Το Stelios Pissis Music Foundation δημιουργήθηκε με προτροπή του Κύπριου συνθέτη Στέλιου Πισή, που παρά την ασθένεια της μυϊκής δυστροφίας η οποία τον καθηλώνει στο κρεβάτι, συνθέτει και ενορχηστρώνει τη μουσική του χρησιμοποιώντας μόνο την κίνηση των ματιών του. Το Foundation έχει ως πρωταρχικό στόχο τη στήριξη, μέσω μουσικών δράσεων, ατόμων που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες ζωής και στοχεύει η ιδέα του «Gift a Concert” να αγκαλιαστεί τόσο από Καλλιτέχνες όσο και από Οργανισμούς και να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Κύπρο, δίνοντας μέσα από τη μουσική δύναμη ζωής. 

Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σκορπίζoντας απλόχερα τη δύναμη της μουσικής και θυμίζοντάς μας ότι η αγάπη είναι πάντοτε η πιο όμορφη διαδρομή!

Για πληροφορίες για το πως μπορείτε να «χαρίσετε» μια ζωντανή μουσική δράση μέσω του Stelios Pissis Music Foundation/”Gift a Concert”, σε άτομα ή ομάδες που το έχουν ανάγκη,  μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 99 440266.  
 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close