Δημοσιεύτηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2018
Το Stelios Pissis Music Foundation, εγκαινιάζει αυτά τα Χριστούγεννα την πρωτοβουλία των Μουσικών Δράσεων Προσφοράς “Gift a Concert», με τη δράση "The Xmas Music Love Tour" που θα πραγματοποιηθεί σε πρώτη φάση σε Νοσοκομεία, Ιδρύματα και Ειδικά Σχολεία της Λευκωσίας. Στόχος να φέρει τη θεραπευτική δύναμη της μουσικής, μέσω live performances από επαγγελματίες μουσικούς, κοντά σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες ζωής.
Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 το "The Xmas Music Love Tour” με συνεπιβάτες τους γνωστούς αγαπημένους καλλιτέχνες Hovig, Άγγελο Αυγουστή, Βαλάντω Τρύφωνος, Μαρία Έλενα Κυριάκου, Μαρία Θεοδότου, Σοφία Πατσαλίδου και Στέλιο Γερασίμου, κάνει εκκίνηση γεμάτο μελωδίες και αγάπη, στις 8:30πμ από τον τηλεπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ ο οποίος στηρίζει τη δράση. Τo μουσικό λεωφορείο της αγάπης θα κάνει στάση στο Μέλαθρο Ευγηρίας Λευκωσίας, στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία, στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου, στο Μακάρειο Νοσοκομείο, στο Ειδικό Σχολείο Ευαγγελισμός, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στο Ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου.
Το Stelios Pissis Music Foundation δημιουργήθηκε με προτροπή του Κύπριου συνθέτη Στέλιου Πισή, που παρά την ασθένεια της μυϊκής δυστροφίας η οποία τον καθηλώνει στο κρεβάτι, συνθέτει και ενορχηστρώνει τη μουσική του χρησιμοποιώντας μόνο την κίνηση των ματιών του. Το Foundation έχει ως πρωταρχικό στόχο τη στήριξη, μέσω μουσικών δράσεων, ατόμων που αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες ζωής και στοχεύει η ιδέα του «Gift a Concert” να αγκαλιαστεί τόσο από Καλλιτέχνες όσο και από Οργανισμούς και να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Κύπρο, δίνοντας μέσα από τη μουσική δύναμη ζωής.
Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους σκορπίζoντας απλόχερα τη δύναμη της μουσικής και θυμίζοντάς μας ότι η αγάπη είναι πάντοτε η πιο όμορφη διαδρομή!
Για πληροφορίες για το πως μπορείτε να «χαρίσετε» μια ζωντανή μουσική δράση μέσω του Stelios Pissis Music Foundation/”Gift a Concert”, σε άτομα ή ομάδες που το έχουν ανάγκη, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 99 440266.
Σχετικά

Ανακοινώθηκε ένα ακόμα μεγάλο live στο Nava Seaside
Ποιος καλλιτέχνης θα ανέβει στη σκηνή του;

Ο APON έρχεται Κύπρο για το πιο ξεχωριστό live, στο απόλυτο hotspot του νησιού
Ο APON, ο super επιτυχημένος και περιζήτητος τραγουδοποιός, «ντύνει» αυτό το καλοκαίρι με την πιο ξεχωριστή μουσική

Μία μουσική βραδιά που θα ταξιδέψουμε με Μάλαμα, Αλκίνοο και άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες
Με τους Κυριάκο Κώστα στο πιάνο, Ελένιο Ισιδώρου στο βιολί και Μιχάλη Λυσιώτη στην κιθάρα και στην φωνή

Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο σε ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ
Με τον Γιώργο Γρηγορίου και την Φρειδερίκη Τομπάζου

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Αυτός είναι ο λόγος που ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία
«Εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά» δήλωσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη

Ο Ησαΐας Ματιάμπα μάς ταξιδεύει με την κιθάρα του στη Λευκωσία
Μόνος στη σκηνή, με μια κιθάρα, ο Ησαΐας Ματιάμπα ερμηνεύει τραγούδια που έχουν κάτι να πουν


To "Χόρεψε" θα είναι το soundtrack του καλοκαιριού μας
To ντουέτο-έκπληξη των Μιχάλη Χατζηγιάννη - Χρήστου Μάστορα θα είναι η επιτυχία του καλοκαιριού

H Κλαυδία έρχεται στην Κύπρο για μία καλοκαιρινή συναυλία
Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή Γιουροβίζιον ταξιδεύει στο νησί μας για να μας χαρίσει μία ξεχωριστή μουσική βραδιά

Γιώργος Μαργαρίτης και Πίτσα Παπαδοπούλου σε μία μοναδική μουσική συνάντηση στον Πύργο Λεμεσού
Μαζί τους ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης

Summer Music Festival 2025 στο Aphrodite Hills Resort
Sips, Sounds and Sunsets για όλο τον Ιούλιο και Αύγουστο!

Πέθανε ο Lalo Schifrin, συνθέτης του «Mission Impossible» και πάνω από 100 άλλων soundtracks
Ο θρυλικός συνθέτης ήταν 93 ετών - Πέθανε από επιπλοκές λόγω πνευμονίας