Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Τα Καλύτερα Στέκια για Οφτό!

Τέτοια εποχή, οι συζητήσεις και οι συνευρέσεις μεταξύ φίλων και γνωστών, γίνονται πάνω από μια μερίδα οφτόν κλέφτικο! Εμείς, σου προτείνουμε τα καλύτερα.

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2013

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Κάκος

45 χρόνια τώρα, ο -κρεοπώλης στο επάγγελμα- κύριος Κάκος και η σύζυγός του κυρία Εύα φτιάχνουν μερακλίδικο οφτόν και το προσφέρουν, μεσημέρι και βράδυ, τόσο ως take away όσο και στα λιγοστά (6-7) τραπεζάκια της αυλής τους.

How to Το κρέας αλατίζεται και μπαίνει σε πήλινο ταψί. Ακολούθως, σκεπάζεται με αρνίσια πάνα (σκέπη) και λαδόκολλα, ενώ το αλουμινόχαρτο μπαίνει τελευταίο, έτσι ώστε να μην έρχεται σε επαφή με το κρέας.

Μερίδα Μόνο το κρέας που έρχεται στο πιάτο ζυγίζει κοντά στο μισό κιλό. Συνοδεύεται από πατάτες, ενώ μπορείς επίσης να παραγγείλεις σαλάτες, γιαούρτι, κάππαρη, φέτα κ.ά.

Τιμή Take away €6, dine in €7.

(22332096) Αμμοχώστου 7, Αγλαντζιά, Δ-Κ 12.00-14.00, 18.00-00.00.

 

Κλατσίμπαμπας

Τα τοποθετημένα στη σειρά μικρά πιθάρια, εδώ και αρκετά χρόνια, καλοταΐζουν πάρα πολύ κόσμο, τόπακες και μη. Κάθε Τρίτη και Παρασκευή το χωρητικότητας 280 ατόμων μαγαζί, με τον καταπράσινο κήπο, γεμίζει ασφυκτικά.

How to Το κρέας δένεται με σπάγκο και ψήνεται σε φούρνους-πιθάρια, πάνω σε κεραμίδι.

Μερίδα Εδώ, το οφτόν πωλείται με το κιλό και συνοδεύεται από πατάτες. Μπορείς, επίσης, να παραγγείλεις (με έξτρα χρέωση) πιλάφι, γιαούρτι, ελιές και κάππαρη.

Τιμή €10 το κιλό.

(22371852) Κώστα Μισιαούλη 45, Τσέρι, Τρ & Παρ 20.00-24.00.

 

Κυριάκος

Στα 33 χρόνια ύπαρξής του, το μαγαζί που βρίσκεται πολύ κοντά στον κήπο της Χρυσαλινιώτισσας, έχει ταΐσει ουκ ολίγους. Μεταξύ αυτών και πολλούς επώνυμους, οι οποίοι προτιμούν την εντυπωσιακή αυλή με την κληματαριά, που μπορεί να φιλοξενήσει από 130 έως και 150 άτομα.

How to Το κρέας (κατσικίσιο και αρνίσιο) μπαίνει σε μεγάλα πήλινα ταψιά, με ελάχιστο αλάτι. Οι πατάτες ψήνονται ξεχωριστά, με μπαχαρικά, κανέλα, αλάτι, ντοματοχυμό και λάδι.

Μερίδα Μαζί με το οφτόν και τις πατάτες έρχονται ψωμί, κρεμμύδι και λεμόνι. Υπάρχει έξτρα χρέωση για πλιγούρι, ταχίνι, ξιδάτα, κάππαρη, ελιές, φρούτο και γλυκό.

Τιμή Take away €7, dine in €8.60.

(22432750) Βερναρδάκη 6, Παλλουριώτισσα, Δ-Σ 19.00-24.00.

 

Πορφύριος

Είναι γνωστόν τοις πάσι ότι τα χωριά της Μόρφου αλλά και όσα είναι στη γύρω περιοχή, φημίζονται για το συρτό οφτόν κλέφτικο. Πιο διάσημος, ίσως, απ' όλους ο 'Πορφύριος', ο οποίος εδώ και 20 χρόνια έχει 'χτίσει' ένα πολύ 'δυνατό' όνομα. Εξ ου και στο χωρητικότητας 130 ατόμων απάχικο εστιατόριο, που δουλεύει μόνο Τρίτη και Πέμπτη, δεν διανοείσαι να πας χωρίς κράτηση.

How to Το αιγινό κρέας δένεται με κλωστή και μπαίνει συρτό πάνω σε κεραμίδια και λίγα φύλλα τερατσιάς (χαρουπιάς). Οι πατάτες ψήνονται με το φύλλο, μέσα σε αλουμινόχαρτο.

Μερίδα Μαζί με το οφτόν και τις πατάτες, το μαγαζί προσφέρει ψωμί, ντομάτες και αγγουράκια. Υπάρχει επίσης η επιλογή για κάππαρη και γιαούρτι.

Τιμή Take away €5.50, dine in €7.50.

(99625690) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 2, Περιστερώνα, Τρ & Πεμ 19.00-00.00.

 

Πρόσφυγας

Λίγο μετά την Εισβολή, έφτιαξαν το πρώτο εστιατόριο εκεί όπου βρίσκεται σήμερα το οίκημα του ΑΠΟΕΛ. Από το '81 και έπειτα, σερβίρουν οφτόν από το γνωστό σημείο στην Αγλαντζιά. Τι κι αν δουλεύουν καθημερινά; Τι κι αν το εστιατόριο μπορεί να σερβίρει μέχρι και 200 άτομα; Καλύτερα, όμως, μην πας χωρίς κράτηση.

How to Το κατσικίσιο και το αρνίσιο κρέας τυλίγονται σε αλουμινόχαρτο, χωρίς καθόλου αρωματικά και ψήνονται μέσα σε ταψί, σε ξυλόφουρνο.

Μερίδα Σερβίρεται με οφτές πατάτες και ψωμί. Για ορεκτικά, όπως πλιγούρι, ταχίνι, τζατζίκι, κάππαρη, γιαούρτι και φέτα, η χρέωση είναι έξτρα.

Τιμή Take away €5.50, dine in €7.

(22334891) Λεωφόρος Αμμοχώστου 12, Αγλαντζιά, Δ-Σ 12.30-00.00 & Κ μεσημέρι.

 

Ταβέρνα Χρυσοσπηλιώτισσα του Ράκη

40 χρόνια τώρα, ο μερακλής κύριος Ράκης δεν αποχωρίζεται στιγμή τους φούρνους του. Διαλέγει πάντοτε το καλύτερο (αιγινό ή πρόβειο) κρέας, το ψήνει με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο και το προσφέρει καθημερινά στην πολυπληθή πελατεία του.

How to Το κρέας μπαίνει συρτό πάνω σε κεραμίδι και φύλλα τερατσιάς (χαρουπιάς)! Οι πατάτες-λουκούμι και το πλιγούρι ψήνονται σε ξεχωριστό φούρνο.

Μερίδα Εκτός από το κρέας (μισό κιλό) και τις πατάτες, στους πελάτες που κάθονται στη δροσερή αυλή, προσφέρονται επίσης ψωμί-κουλούρι, που φτιάχνεται με προζύμι, πιλάφι και σαλάτα.

Τιμή Take away €5, dine in €8.

(22623022) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 4, Κάτω Δευτερά, Δ-Σ 18.00-00.00.

 

Το Παλιό Σινεμά

Εκεί όπου παλιά βρισκόταν το σινεμά του Κονναφή, σήμερα στεγάζεται μια καλαίσθητη ταβέρνα, όπου με μπόλικο μεράκι φτιάχνονται (από την κυρία Αγγέλα) και προσφέρονται διάφορα παραδοσιακά εδέσματα. Μεταξύ αυτών και οφτόν κλέφτικο.

How to Αφού ετοιμαστεί ο ξυλόφουρνος, μέσα μπαίνουν τόσο το αιγινό κρέας που τυλίγεται σε αλουμινόχαρτο, μαζί με ρίγανη και αλάτι, όσο και οι πατάτες που μπαίνουν σε ταψί μαζί με ντομάτα, λάδι, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.

Μερίδα Αποτελείται από οφτόν, πατάτες και σαλάτα, ενώ ορεκτικά όπως πλιγούρι, τζατζίκι, κάππαρη, μανιτάρια ξιδάτα και ελιές τσακιστές, χρεώνονται έξτρα. Κράτησε αν θες και λίγο χώρο στο στομάχι για πίτες με ζάχαρη και μέλι ή δάχτυλα.

Τιμή Take away €8.

(99130275) Μάρκου Δράκου 44Α, Καλοπαναγιώτης, επ. Λευκωσίας, Τρ-Κ 09.30-22.30 (κλείνει η κουζίνα).

 

 

ΛΕΜΕΣΟΣ

Λυσιώτικη Σούβλα

Παρόλο που φημίζεται για τη σούβλα που φτιάχνει, καθώς και για τα υπόλοιπα πιάτα της παραδοσιακής κυπριακής κουζίνας, 365 μέρες το χρόνο προσφέρει παράλληλα και εξαιρετικό οφτόν κλέφτικο.

How to Το αρνί κόβεται σε μεγάλες μερίδες (του ενός κιλού) και μπαίνει σε μεταλλικά σκεύη μαζί με δάφνη, πιπέρι, αλάτι και νερό.

Μερίδα Συνοδεύεται από πατάτες του φούρνου, ενώ μαζί μπορείς να απολαύσεις διάφορα ορεκτικά όπως πλιγούρι, κάππαρη, ελιές, γιαούρτι, φέτα κ.λπ. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις σπιτικό μπακλαβά.

Τιμή €14.50 για dine in (ικανοποιητική μερίδα για 2 άτομα) ή €12.50 για take away.

(25321858) Σπύρου Κυπριανού 55, Γερμασόγεια. Δ-Κ 12.00-23.00.

 

Οι Πέντε Ευκάλυπτοι

Στο απάχικο μαγαζί με την πολυετή παρουσία και τη μεγάλη φήμη, όπου δεσπόζουν οι μεγάλοι φούρνοι, οι τεράστιες 'φουκούδες' (ψησταριές) και φυσικά, οι ευκάλυπτοι, θα φας οφτόνÉ να γλείφεις τα δάχτυλά σου.

How to Το κρέας (πρόβειο και κατσικίσιο) μπαίνει σε μεγάλα σινιά μαζί με νερό, ρίγανη και αλάτι και ψήνεται στους φούρνους (από τούβλα), οι οποίοι έχουν 'πυρώσει' με τον παραδοσιακό τρόπο.

Μερίδα Πέρα από τα κλασικά που είναι οι οφτές πατάτες και το κρέας, τα οποία έρχονται με κρεμμύδι, λεμόνι, ντομάτα και αγγουράκι, μπορείς επίσης να παραγγείλεις σαλάτα, πιλάφι, κάππαρη, γιαούρτι, μέχρι και κεφαλάκι ή διάφορα άλλα είδη σχάρας.

Τιμή Take away €12, dine in €13.50.

(25336954) Νίκου Παττίχη 50, Τρ-Σ 19.30-23.00, Κ 12.00-14.30 (μόνο take away).

 

Ρένος 'Αρκατζιήτης'

Δεν παίρνουμε και όρκο, έχουμε όμως την εντύπωση πως ο κύριος Ρένος (κρεοπώλης στο επάγγελμα) είναι ο μοναδικός στην επαρχία που φτιάχνει οφτόν συρτό. Και όχι τυχαία, αφού κατάγεται από το κατεχόμενο Αργάκι της επαρχίας Μόρφου, την επαρχία όπου το οφτόν φτιαχνόταν αποκλειστικά με το συγκεκριμένο τρόπο.

How to Το κρέας, αφού δεθεί με σπάγκο, μπαίνει συρτό πάνω σε κεραμίδια. Ενώ οι πατάτες τυλίγονται σε αλουμινόχαρτο.

Μερίδα Θα το πάρεις στην τσάντα τυλιγμένο σε λαδόκολλα, μαζί με τις πατάτες.

Τιμή Take away €7 (επιπλέον €1 για τις πατάτες).

(25395542, 99661303) Τουρκοκυπριακή συνοικία (κοντά στο τζαμί), Τετ-Παρ 17.00-21.00.

 

 

ΛΑΡΝΑΚΑ

Άγιος Αμβρόσιος (Οφτόν του Λέφου)

Η ιδιοκτήτρια κυρία Επιστήμη, έχει αναγάγει το οφτόν σεÉ επιστήμη. Αρκεί μόνο να μάθεις ότι ασχολείται με το 'άθλημα' εδώ και 40 χρόνια. Καθόλου τυχαίο δεν είναι λοιπόν το γεγονός ότι το οφτόν του Λέφου στην Κοφίνου είναι διάσημο ανά την Κύπρο.

How to Αφού 'πυρώσουν' το φούρνο με ξύλα ελιάς και τερατσιάς (χαρουπιάς), τοποθετούν το κρέας (κατσίκι και πρόβατο) σε ταψιά και το ψήνουν μαζί με τις πατάτες.

Μερίδα Μαζί με το κλέφτικο και τις πατάτες, έρχονται πλιγούρι, ντομάτα, αγγουράκι, αλλά και ψωμί, κρεμμύδι, κάππαρη και ελιές αν ζητήσει κάποιος. Για σαλάτα, γιαούρτι και φέτα, θα πληρώσεις έξτρα. Υπάρχουν, τέλος, και τα ζουμερά μπουρέκια για γκραντ φινάλε!

Τιμή Take away €8, dine in €10.

(24323124) Λεωφόρος Μακαρίου, Κοφίνου. Δ-Κ 12.00-24.00.

 

Κουτσονικολιάς

Στην αυλή-ταράτσα της γραφικής ταβέρνας στο Καλό Χωριό, που λειτουργεί από το 2000, θα βρεις οφτόν της τερατσιάς (χαρουπιάς) και όχι κλέφτικο, ως μέρος του μεζέ.

How to Για το συγκεκριμένο είδος οφτού, το οποίο 'κατάγεται' από το Ριζοκάρπασο, το κρέας (κατσικάκι κάτω των 12 κιλών), μπαίνει συρτό στο φούρνο με κλαδιά τερατσιάς.

Μερίδα Έρχεται ως μέρος του μεζέ, που αποτελείται (αναλόγως εποχής) από 15-20 πιάτα, μεταξύ των οποίων και πατάτες γιαχνιστές.

Τιμή €17 για full μεζέ.

(99651818) Αγίου Βασιλείου, Καλό Χωριό. Δ-Σ 19.30-24.00.

 

Μιλίτζιης

Στη Λύση από το '50 και από το '84 στη Λάρνακα, ο 'Μιλίτζιης' προσφέρει αναμφισβήτητα ένα από τα πιο νόστιμα οφτά κλέφτικα του νησιού. Ειδικά τώρα (μέχρι Μάιο του 2014) που η Πιαλέ Πασά θα εξωραϊστεί (με πεζοδρόμια, προκυμαίες, ποδηλατοδρόμους κ.λπ.), θα ψάχνεις συνεχώς για αφορμές να πας για οφτόν.

How to Τα σινιά με κατσικίσιο και βοδινό κρέας σκεπάζονται με αλουμινόχαρτο και μπαίνουν σε ξυλόφουρνο χτισμένο με τούβλα. Οι πατάτες ψήνονται σε ξεχωριστό ταψί.

Μερίδα Μαζί με το οφτόν και τις πατάτες, στο τραπέζι έρχονται επίσης ψωμί, λεμόνια και ελιές, αλλά και κρεμμύδι, ξιδάτα και κάππαρη -για όποιον ζητήσει. Γιαούρτι, σαλάτα, ταχίνι, φέτα κ.λπ. έρχονται με έξτρα χρέωση.

Τιμή Take away €8.50, dine in €10.75.

(24655867) Πιαλέ Πασά 42, Δ-Κ 12.00-00.00.

 

Οικογενειακό Κέντρο Χαρούλλας

Παραδοσιακή κυπριακή ταβέρνα, με μεγάλη στεγασμένη αυλή, κοντά στο Δημαρχείο του χωριού. Πέρα από τον κλασικό μεζέ, σερβίρει επίσης νοστιμότατο οφτόν σε πήλινο σκεύος!

How to Διαλέγει το καλύτερο κρέας (πρόβειο) από το ιδιόκτητο κρεοπωλείο και το βάζει στον ξυλόφουρνο μέσα σε μεγάλα πήλινα ταψιά μαζί με αλάτι, πιπέρι, νερό και λίπος. Οι πατάτες ψήνονται σε σινί μαζί με αλατοπίπερο, κρεμμύδι, ντοματοχυμό και λίπος.

Μερίδα Στο take away, μπορείς μαζί με το κλέφτικο και τις πατάτες να πάρεις αν θες και πλιγούρι. Αν θα φας επιτόπου, στο τραπέζι έρχονται επίσης κρεμμύδι, κάππαρη, ζυμωτό χωριάτικο ψωμί, σαλάτα και γιαούρτι.

Τιμή Take away €8, dine in €10.

(24522481, 24522000, 99111803/www.charatavern.com) Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου 11, Αθηένου. Δ-Κ 19.30-23.00.

 

Σιηφτουρής

Για οφτόν όπως παλιά, αραγμένος σε μία πολύ ωραία αυλή με κληματαριά και λογής-λογής αναρριχητικά φυτά, πήγαινε στον 'Σιηφτουρή'. Μια ταβέρνα που υπάρχει εδώ και 25 χρόνια. Θα τη βρεις πολύ κοντά στην υπεραγορά 'Σαρρής'.

How to Ο φούρνος πυρώνεται με ελιόξυλα, έτσι ώστε να υποδεχθεί τα σινιά με το κατσικίσιο και το πρόβειο κρέας. Οι πατάτες ψήνονται σε ξεχωριστό σινί μαζί με λίγο νερό, αλάτι και το ζωμό από το κρέας!

Μερίδα Στο τραπέζι έρχονται μια αρκετά ικανοποιητική ποσότητα από κρέας και πατάτες, ψωμί, κρεμμύδι, ντομάτα και αγγουράκι. Το μενού διαθέτει επίσης κάππαρη, γιαούρτι, φέτα και (μόνο για τις Κυριακές) πλιγούρι.

Τιμή Take away €8, dine in €9.50.

(24669422) Λεοντίου Μαχαιρά 33Β, Τρ-Κ 12.00-23.00.

 

Ταμπλιός

Πολύ γραφικός και cozy ο εσωτερικός χώρος του μαγαζιού, δεν λέω, άλλο πράγμα όμως να κάθεσαι στη μεγάλη αυλή με την κληματαριά και να απολαμβάνεις κυπριακό μεζέ ή οφτόν. Εγγύηση για την ποιότητα αποτελούν τα 20 χρόνια ύπαρξης της ταβέρνας 'Ταμπλιός'.

How to Το αιγινό ή πρόβειο κρέας μπαίνει σε πήλινα ταψιά, τα οποία στη συνέχεια θα φτάσουν στο τραπέζι σου. Οι πατάτες ψήνονται σε ταψί στον ίδιο φούρνο.

Μερίδα Μαζί με το οφτόν έρχονται πατάτες και πιλάφι, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για παραγγελία άλλων ορεκτικών, όπως σαλάτα, ελιές και γιαούρτι.

Τιμή Take away €7, dine in €10 (με ορεκτικά).

(24522326) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 9, Αθηένου, Δ-Κ 12.30-15.00 & 19.00-24.00.

 

 

ΕΛ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Αρχοντικό

Στην άκρως παραδοσιακή αυλή του θα 'σαι σαν άρχοντας. Επίλεξε να φας εξαιρετικό μεζέ (€16 για περίπου 18 εποχιακά πιάτα) ή νοστιμότατο οφτόν κλέφτικο και απόλαυσέ τα στο έπακρο.

How to Το κρέας μπαίνει στον ξυλόφουρνο, μέσα σε μεγάλο ταψί, μαζί με διάφορα αρώματα (φρέσκο θυμάρι και δάφνη) και αλάτι, ενώ οι πατάτες ψήνονται ξεχωριστά, με αλάτι, πιπέρι και λίγο κρέας για τη μυρωδιά.

Μερίδα Μαζί με το οφτόν και τις πατάτες έρχονται ψωμί, σαλάτα, κάππαρη, ελιές, ταχίνι, τζατζίκι, λεμόνι και κρεμμύδι.

Τιμή Take away €10, dine in €12.

(23943322) Γρ. Αυξεντίου 13, Λιοπέτρι. Δ-Κ 17.00-23.00.

 

Κωστάρης

Αν είσαι στην περιοχή και θες οφτόν, ξέρεις πού να πας. Στη -χωρητικότητας 130 ατόμων- αυλή, κάτω απ' την κληματαριά, η οποία από το '81, οπότε και πρωτολειτούργησε, φιλοξένησε κόσμο και κοσμάκη. Μην πας όμως χωρίς κράτηση, γιατί θα απογοητευτείς.

How to Το πρόβειο κρέας μπαίνει σε μεγάλα αλουμινένια σινιά, μαζί με φυτικό λάδι και νερό. Αφού αφαιρεθεί ολόκληρο το λίπος, αρωματίζεται με μπαχαρικά και αλάτι, σκεπάζεται με αλουμινόχαρτο και μπαίνει στο φούρνο. Οι πατάτες ψήνονται σε ξεχωριστό ταψί.

Μερίδα Μαζί με το κρέας και τις πατάτες σερβίρουν κρεμμύδι, λεμόνι και ψωμί, όπως επίσης, ντομάτα και αγγουράκι για όσους δεν παραγγείλουν σαλάτα. Στο μενού θα βρεις ακόμα σαλάτα, γιαούρτι, ταχίνι, ταραμά, τζατζίκι και αρκετά είδη σχάρας.

Τιμή Take €8, dine in €11.

(23822046) Μακαρίου Γ' 72, Δ-Κ 12.00-16.00, 18.30-23.00.

 

Οικ. Κέντρο Παπά

Θα το βρεις μετά το γήπεδο, απέναντι από το Συμβούλιο Βελτιώσεως Φρενάρους. Από το 1975, οπότε και πρωτολειτούργησε, από τις παραδοσιακές ψάθινες καρέκλες του έχουν περάσει χιλιάδες καλοφαγάδες, ντόπιοι και περαστικοί.

How to Ο κύριος Θεωρής πυρώνει το φούρνο καθημερινά στις 04.00 (ναι, τα ξημερώματα), αποκλειστικά με ξύλα πορτοκαλιάς, ελιάς και τερατσιάς (χαρουπιάς), καθότι όπως λέει, 'βγάζουν περισσότερη φωτιά'. Το κρέας (κατσίκι και πρόβατο) μπαίνει στο ταψί μαζί με λίπος, νερό και αλάτι. Στις πατάτες, επίσης, μπαίνει αλάτι και λίπος.

Μερίδα Μαζί με το οφτόν (650-680 γραμμάρια), σερβίρουν πατάτες, ψωμί, αγγουράκι, ντομάτα, ξιδάτα, κρεμμύδι και λεμόνι, ενώ για πλιγούρι, σαλάτα, γιαούρτι, κάππαρη κ.ά. θα πληρώσεις έξτρα.

Τιμή Take away €8, dine in €10.

(23821305) Λεωφ. Φώτη Πίττα 56, Φρέναρος. Δ-Σ 12.00-17.30 & 19.00-23.00.

 

 

ΠΑΦΟΣ

Γαστριώτης

Το συγκεκριμένο εποχιακό μαγαζάκι (λειτουργεί από Μάιο μέχρι Οκτώβριο) υπάρχει από το '75, οπότε και έφυγε ο ιδιοκτήτης από το κατεχόμενο χωριό Γαστριά. Όντας Καρπασίτης, έφερε μαζί του την τέχνη του συρτού οφτού: έφτιαξε πλίθινα φουρνάκια και μέσα εκεί φτιάχνει οφτόν-λουκούμι!

How to Το αιγινό κρέας δένεται με κλωστή και μπαίνει στο φούρνο πάνω σε κεραμίδι, ενώ οι πατάτες τυλίγονται σε αλουμινόχαρτο.

Μερίδα Μισό κιλό κρέας μαζί με πατάτες. Απλά και χορταστικά.

Τιμή €5 (μόνο take away).

(26960482) Μακαρίου 83, Γεροσκήπου. Δ-Σ 16.00-21.00.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close