Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

The Royal Apollonia

Μετά από μια μεγαλειώδη ανακαίνιση, το ξενοδοχείο αναγεννήθηκε και επανάκτησε την Απολλώνια ομορφιά του, ανοίγοντας τις πύλες του στο κοινό που αναζητά πολυτελή διαμονή με μοντέρνα φιλοσοφία.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιουλίου 2013

Βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής περιοχής της Λεμεσού και προσφέρει μια όαση πραγματικής χαλάρωσης και μοναδικής φιλοξενίας. Εδώ, σίγουρα θα ζήσεις αξέχαστες διακοπές σε ένα εντελώς ανανεωμένο και αναβαθμισμένο περιβάλλον, που κάνει την απόδραση σου μια μοναδική εμπειρία.

Προνομιακή διαμονή

Κτισμένο πάνω σ’ ένα δικό του, αμμώδη κολπίσκο, το The Royal Apollonia απολαμβάνει της καλύτερης τοποθεσίας στη Λεμεσό. Οι φωτεινοί και ηλιόλουστοι κοινόχρηστοι χώροι, με την κομψή διακόσμηση και τη μοναδικά απρόσκοπτη θέα στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου, προσφέρουν υπέροχες εικόνες ηρεμίας και καλοκαιρινής ατμόσφαιρας. Τα 204 δωμάτια του έχουν αναδομηθεί και ανασχεδιαστεί ολοκληρωτικά, ούτως ώστε να προσφέρουν όλες τις ανέσεις ενός πεντάστερου ξενοδοχείου και μαζί με τα ειδικά σχεδιασμένα deluxe δωμάτια, που διαθέτουν ένα εκτεταμένο μπαλκόνι με Jacuzzi για μια μοναδικά χαλαρωτική εμπειρία και τις προνομιακές σουίτες του, σου εξασφαλίζουν την άνεση και πολυτέλεια που πραγματικά αναζητάς.

Υψηλή γαστρονομία

Θα αγαπήσεις τις γεύσεις που προσφέρει το Cos’ Altro, το νέο Ιταλικό του εστιατόριο με στυλ και άποψη, ενώ θα αναζητήσεις τις λατρεμένες Akakiko Ασιατικές γεύσεις, που φιλοξενούνται σ’ έναν ανανεωμένο χώρο του ξενοδοχείου. Ακόμη, το πλήρως ανακαινισμένο, κυρίως εστιατόριο του ξενοδοχείου, αλλά και το αναβαθμισμένο Θαλασσάκι, σου προσφέρουν ποιοτικά μπουφέ γεύματα πάνω στο κύμα.

Όαση δροσιάς και διασκέδασης

Η νέα, τεράστια πισίνα του ξενοδοχείου σε σχήμα νησιού και με εμβαδό 523 τετραγωνικά μέτρα, είναι η πιο άνετη και δροσιστική πρόταση, αφού περιλαμβάνει και μπαρ για ποτά, μέσα ή και έξω απ’ το νερό. Ακόμη, η ολοκαίνουργια παιδική πισίνα του περιλαμβάνει και μίνι υδροπάρκο για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Μαζί με το The Royal Spa το οποίο θα λειτουργήσει μέσα στον Αύγουστο και θα προσφέρει υψηλού επιπέδου θεραπείες υγείας και ομορφιάς, σίγουρα η διαμονή σου στο θρυλικό αυτό ξενοδοχείο, θα αποτελέσει μια εμπειρία προνομιακή και αξέχαστη!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close