Μουσική , Music News

Πάνω από 260.000 προβολές το "Replay" σε λιγότερο από 24 ώρες

Κλέβει τις εντυπώσεις η κυπριακή συμμετοχή με την Τάμτα - Ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί η Κύπρος

Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαρτίου 2019

Χθες βράδυ παρουσίαστηκε για πρώτη φορά τόσο το τραγούδι όσο και το βίντεο κλιπ της κυπριακής συμετοχής στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον. Το “Replay” είναι μια σύνθεση της διεθνώς αναγνωρισμένης ομάδας συνθετών με επικεφαλής τον Άλεξ Παπακωνσταντίνου (Alex P) μαζί με τους Teddy Sky, Kristoffer Fogelmark, Albin Nedler και Victor Svensson. 

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα την περασμένη εβδομάδα και περιλαμβάνει στοιχεία σύγχρονης μόδας και αισθητικής που αντικατοπτρίζουν την εικόνα της Τάμτα ως fashion icon και καλλιτέχνη, με την πλήρη έννοια των όρων.  

Το επίσημο βίντεο κλιπ της Κυπριακής Συμμετοχής σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος. Η Τάμτα θα διαγωνισθεί στον Πρώτο Ημιτελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision 2019 την Τρίτη 14 Μαΐου. Η σκηνική εμφάνιση της ΤΑΜΤΑ έχει ανατεθεί στην καταξιωμένη καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφο, Sacha Jean Baptiste. 

Ενθουσιάζει το Replay

Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες το Replay έχει συγκεντρώσει πάνω από 260.000 προβολές στο You Tube και περισσότερα από 3.500 σχόλια στο επίσημο κανάλι της Τάμτα. Πρόκειται για ένα ποπ, σύγχρονο κομμάτι με μοντέρνο ηχόχρωμα που μέχρι στιγμής φαίνεται να ενθουσιάζει τόσο τους φαν όσο και το κοινό που ακούει το κομμάτι. Η αναμονή όπως φάνηκε χθες βράδυ ήταν τεράστια για την παρουσίαση του τραγουδιού αφού λίγα λεπτά πριν οι φαν του διαγωνισμού περίμενα με live σχολιασμό στο κανάλι της Τάμτα για να ακούσουν το τραγούδι. 

Η περσινή παρουσία της Κύπρου με το Fuego και την Ελένη Φουρέιρα ανέβασε πολύ ψηλά τις προσδοκίες αφού περίμενα περίπου στη γωνία μπορούμε να πούμε την κυπριακή συμμετοχή για να δουν και να ακούσουν πως θα "εκμεταλλευτεί" η χώρα μας την περσινή της επιτυχία. Με την ανακοίνωση του τραγουδιού η Κύπρος ανέβηκε στην 4η θέση στα προγνωστικά πίσω από τις Ρωσία, Σουηδία που δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα το τραγούδι τους και την Ιταλία. 

Φαίνεται πως και φέτος η Κύπρος θα πρωταγωνιστήσει στο διαγωνισμό με ένα πολύ δυνατό και σύγχρονο κομμάτι που υπόσχεται πολλά για τη βραδιά του διαγωνισμού. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close