Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2019
Στις 18 Μαΐου θα γίνει ο μεγάλος τελικός του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision, που θα γίνει στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ και διαρκώς αλλάζουν τα προγνωστικά των γραφείων στοιχημάτων για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.
Η αλήθεια είναι πως πλέον, σταθερά εδώ και αρκετές εβδομάδες, μεγάλο φαβορί για τη νίκη, εμφανίζεται να είναι το τραγούδι της Ολλανδίας, ενώ το τραγούδι της Ρωσίας, βρίσκεται πλέον δεύτερο στα προγνωστικά.
Διαρκώς όμως έχουμε αλλαγές στο ποιες χώρες συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα, μάλιστα και τα τραγούδια της Ελλάδας και της Κύπρου, έχουν αλλάξει πλέον θέσεις στα προγνωστικά και πλέον εμφανίζονται με διαφορά μόνο μιας θέσης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το eurovisionworld.com, τις τελευταίες μέρες το τραγούδι Better Love με το οποίο η Κατερίνα Ντούσκα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, εμφανίζει ανοδική πορεία στα προγνωστικά και πλέον βρίσκεται στην 8η θέση (από την 13η στην οποία ήταν αρχικά αμέσως μετά την πρώτη παρουσίαση του τραγουδιού).
Αντίθετα το τραγούδι Replay με το οποίο η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, μολονότι αρχικά βρέθηκε στην πρώτη πεντάδα στα προγνωστικά, το τελευταίο διάστημα εμφανίζει καθοδική πορεία και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση.
Το σίγουρο είναι πως σύμφωνα πάντα με όσα προβλέπουν τα γραφεία στοιχημάτων και το τραγούδι της Κύπρου και το τραγούδι της Ελλάδας αρέσουν πολύ και είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στην πρώτη δεκάδα της τελικής κατάταξης.
Σχετικά
Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην Κύπρο, με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου
Δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού και μια θαυμάσια ορχήστρα συναντιούνται στη σκηνή του Παττιχείου!
Θοδωρής Φέρρης: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία του στη Λάρνακα
Με μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, οι συναυλίες της περιοδείας υπόσχονται μοναδικές μουσικές εμπειρίες, γεμάτες ένταση, συναίσθημα και ατμόσφαιρα
Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το 38ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ
Δίνουμε και φέτος ραντεβού στις 8, 9 και 10 Ιουλίου 2026, στον γνωστό χώρο της τάφρου της Πύλης Αμμοχώστου, στη Λευκωσία
H Mελίνα Ασλανίδου έβαλε την Κύπρο στο summer tour της
Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της στην Κύπρο
Λύμπια 2026: Οι 9 «καυτές» συναυλίες αυτό το καλοκαίρι στα Λύμπια
Aνακοινώθηκαν τα πιο δυνατά live του φετινού καλοκαιριού
O Δημήτρης Μπάσης έρχεται Κύπρο το καλοκαίρι
μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη συναίσθημα, μεγάλες επιτυχίες και αυθεντική λαϊκή ψυχαγωγία
Eurovision 2026: Ο Akylas στον μεγάλο τελικό - Ποιες χώρες πέρασαν από τον Α' Ημιτελικό
Ο Έλληνας καλλιτέχνης εντυπωσίασε το κοινό και κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, διεκδικώντας την πρώτη θέση στον φετινό διαγωνισμό
Eurovision 2026: Η Ελλάδα πέρασε στον Μεγάλο Τελικό (βίντεο)
Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στον Α’ Ημιτελικό
Eurovision 2026: 10 facts που πρέπεις να ξέρεις πριν τον πρώτο ημιτελικό
Η Eurovision 2026 βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τους eurofans να μετρούν αντίστροφα για τις πρώτες εμφανίσεις.
Αναβάλλεται η συναυλία του Νίκου Μακρόπουλου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία
Eurovision: Από τον Ρακιντζή μέχρι την Conchita – Οι εμφανίσεις που σόκαραν και έγραψαν ιστορία
H σκηνή της Eurovision έχει χαρίσει μερικές από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές στην ποπ κουλτούρα.