Μουσική , Music News

Η Μαντόνα στη σκηνή της Eurovision 2019

Η βασίλισσα της ποπ θα είναι φέτος στο Τελ Αβίβ, με τεράστια αμοιβή

Δημοσιεύτηκε στις 09 Απριλίου 2019

Μετά από έντονη φημολογία, μάλλον είναι επίσημο πως η Μαντόνα θα εμφανιστεί στη φετινή Eurovision.

Την είδηση για την συμμετοχή της Μαντόνα στην Eurovision 2019, μετέδωσε η εφημερίδα Haaretz, η οποία γράφει πως έχει επιβεβαίωση από την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (ΕBU).  

Την ίδια είδηση μεταδίδει και το τηλεοπτικό δίκτυο του Ισραήλ KAN.  

Η φημολογία υπήρχε εδώ και καιρό, άλλα η ίδια η Μαντόνα δεν είχε αποκαλύψει τίποτα. Δεν το έχει βέβαια κάνει ούτε και τώρα, όσο η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου, αλλά τα μίντια του Ισραήλ με έκτακτο μεταδίδουν πως η βασίλισσα της ποπ θα είναι φέτος στο Τελ Αβίβ.  

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Μαντόνα θα τραγουδήσει μόνο δύο κομμάτια, ένα κλασικό χιτ της αλλά και ένα νέο -μάλλον από το δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει.  

Τεράστια θα είναι επίσης η αμοιβή της καθώς λέγεται πως η Μαντόνα θα εισπράξει ένα εκατομμύριο δολάρια για τη σύντομη περφόρμανς.  

Ωστόσο τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως την χρηματοδότηση ανέλαβε ο Εβραιο-Καναδός δισεκατομμυριούχος Sylvan Adams.  

Ο Αdams είναι επίσης αυτός που χρηματοδότησε τη μεταφορά του Giro d'Italia στο Ισραήλ, που έχει γίνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας. Εργάζεται επίσης στην πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας με στόχο να φέρει μεγάλους καλλιτέχνες στο Ισραήλ για να προωθήσουν το κύρος της χώρας παγκοσμίως.  

Ο Adams συμφώνησε να χρηματοδοτήσει την εμφάνιση της Μαντόνα τον Μάιο στο Τελ Αβίβ, μετά από την εκδήλωση του σχετικού ενδιαφέροντος από τον κρατικό τηλεοπτικό φορέα, KAN.  

Το Ισραήλ θα φιλοξενήσει τον διαγωνισμό τραγουδιού καθώς στην περσινή διοργάνωση η Netta, με το τραγούδι «Toy» κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Ελένη Φουρέιρα που διαγωνίστηκε για την Κύπρο μας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close