Μουσική , Music News

Eurovision 2019: Όλα έτοιμα για την πρώτη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής

Την Κυριακή το απόγευμα (στις 16.00) θα έχουμε μια πρώτη γεύση από τη σκηνική παρουσίαση του Ελληνικού τραγουδιού

Δημοσιεύτηκε στις 04 Μαΐου 2019

Η μεγάλη στιγμή φτάνει! Η στιγμή που θα δούμε για πρώτη φορά στη σκηνή του Τελ Αβίβ την Ελληνική συμμετοχή με την Katerine Duska να ερμηνεύει το “Better Love” κατά τη διάρκεια τη πρώτης – τεχνικής – πρόβας.

Την Κυριακή το απόγευμα (στις 16.00), λοιπόν, θα έχουμε μια πρώτη γεύση από τη σκηνική παρουσίαση του Ελληνικού τραγουδιού, κάτι για το οποίο υπήρξαν πολλά μερόνυχτα προετοιμασίας τόσο από την εκπρόσωπό μας και τις καλλιτέχνιδες που θα την πλαισιώνουν όσο και από τη δημιουργική ομάδα της και την Ελληνική αποστολή της ΕΡΤ.

Πως πήγε αυτή η προετοιμασία; Είναι όλα έτοιμα για την σκηνική παρουσίασή του “Better Love”;
Ρωτήσαμε την Head of Press της Ελληνικής Αποστολής κα. Ειρήνη Γιανναρά, που μπορούμε να πούμε ότι πάντα ανταποκρίνεται με προθυμία σε όποιον ενδιαφέρεται για την Ελληνική συμμετοχή, να μας παράσχει όλες τις τελευταίες πληροφορίες λίγο πριν την (σημερινή) αναχώρηση της Κατερίνας και της Ελληνικής Αποστολής για το Τελ Αβίβ. H κα. Γιανναρά δήλωσε αποκλειστικά στον OGAE Greece:

Ναι! Μπορούμε να πούμε πως είμαστε ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα προετοιμασία της συμμετοχής μας. Είμαστε έτοιμοι να φέρουμε στη σκηνή του Τελ Αβίβ και στους τηλεοπτικούς δέκτες ένα θεαματικό τρόπο παρουσίασης του τραγουδιού μας που σίγουρα όχι μόνο δεν θα αφήσει αδιάφορο το κοινό, αλλά θα το κάνει να ταξιδέψει μαζί του… Ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι, όπως είναι το “Better Love”, θα έχει μια ανάλογη, παραμυθένια, παρουσίαση…

Η κα. Γιανναρά συμπλήρωσε:

Έχει γίνει σκληρή δουλειά σε όλους τους τομείς… και αυτό γιατί το “Better Love” είναι ένα απαιτητικό σκηνικά και μουσικά τραγούδι, που χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα στη σκηνική δημιουργία, την ενδυματολογία, τη κινησιολογία, τον φωτισμό και τον ήχο… και για καθένα από αυτά είχαμε και θα έχουμε μαζί μας και στο Τελ Αβίβ τους πλέον ειδικούς…»

Οι πρώτες δοκιμές όσον αφορά στα τεχνικά θέματα του ήχου, του φωτισμού και της εικόνας που γίνονται μέσα από τις stand-in πρόβες πήγαν καλά, ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές από την πλευρά μας και αναμένουμε την πρώτη πρόβα μας την Κυριακή όπου θα γίνει η ολοκληρωμένη δοκιμαστική παρουσίαση της συμμετοχής… εκεί θα κριθούν και οι πρώτες λεπτομέρειες της σκηνικής παρουσίασης και πως θα λειτουργήσει στο σύνολό της…», δήλωσε η κα. Γιανναρά.

Και ολοκλήρωσε λέγοντας:

Η συνεργασία όλων ήταν και είναι άψογη, πιστεύουμε πολύ στο τραγούδι, πιστεύουμε στην Κατερίνα, σε όλη την καλλιτεχνική ομάδα που την πλαισιώνει και τους ανθρώπους της ΕΡΤ και της Minos EMI/Universal… Μαζί με τη θετική ενέργεια και όλων εσάς τους fans του διαγωνισμού, ενισχύεται η ελπίδα μας για ένα καλό αποτέλεσμα… Ραντεβού στη σκηνή του Τελ Αβίβ, λοιπόν, όπου θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα!»

Πηγή: ogaegreece.com

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close