Μουσική , Music News

Eurovision 2019: Αυτή είναι η χώρα που εκτόπισε την Τάμτα από την πρώτη επτάδα

Οι πρόβες συνεχίζονται σήμερα για τέταρτη μέρα με τα γραφεία στοιχημάτων να δίνουν νέες προβλέψεις

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαΐου 2019

Τα πάνω κάτω φαίνεται να φέρνει η τέταρτη ημέρα των προβών για τον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον με τις χώρες του δεύτερου ημιτελικού να ολοκληρώνουν σήμερα την πρώτη τους πρόβα. 

Η τέταρτη ημέρα έφερε και μία, μικρή αλλά δυσάρεστη εξέλιξη για την κυπριακή συμμετοχή αφού η Τάμτα και το Replay που κρατιόντουσαν για πολλές εβδομάδες στην 7η θέση του πίνακα των γραφείων στοιχημάτων έπεσε σήμερα στην 8η θέση. Η πρόβα της Μάλτας ήταν εκείνη που έριξε την Κύπρο μία θέση πιο κάτω αφού ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά. Το ρυθμικό ποπ τραγούδι της Μάλτας "Chameleon" με την Michela Pace φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις και να ανεβάζει την Μάλτα στην πρώτη επτάδα. Παρακολουθώντας μάλιστα τις επιδόσεις η Μάλτα αναμένεται τις επόμενες μέρες ή ώρες να ανέβει ακόμη και στην 5η θέση. 

Η πρόβα της Μάλτας 

Η Michela στην σκηνική της παρουσία όπως ενημερωνόμαστε από το site του ogaegreece.com είναι ντυμένη στα λευκά και τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά, σε κότσο ενώ συνοδεύεται επί σκηνής από τέσσερις χορευτές (δύο άντρες, δύο γυναίκες) οι οποίοι είναι ντυμένοι σε διάφορα έντονα χρώματα. Σημαντικό στοιχείο της σκηνικής παρουσίας – η οποία είναι πλούσια – είναι μία ειδική κατασκευή η οποία εξυπηρετεί στο να απεικονίζει διάφορα σκηνικά τα οποία μεταλλάσσονται συχνά. Η αρχή γίνεται με την Michela να τραγουδάει στο παράθυρο του δωματίου της του οποίου ο εξωτερικός τοίχος είναι με τούβλα. Σε κάποιο σημείο, η Michela «δείχνει» να ανοίγει τη πόρτα του δωματίου με αποτέλεσμα να «μπαίνουν» στο σκηνικό νερά και αμέσως αυτό να μετατρέπεται σε ένα μεγάλο ενυδρείο με πολλά ψάρια. Όσο συνεχίζεται το τραγούδι, το σκηνικό υιοθετεί ένα τροπικό δάσος με πολλά φυτά και ερπετά με βασικό πρωταγωνιστή φυσικά τον χαμαιλέοντα – όπως είναι και ο τίτλος του τραγουδιού! Στη γέφυρα του τραγουδιού, επικρατούν σύννεφα επάνω στα οποία υποθετικά τραγουδά η Michela ενώ παράλληλα οι χορευτές εκτελούν χορογραφία με έντονες κινήσεις. Λίγο πριν την εναλλαγή του σκηνικού, ξεσπά βροχή. Το τελευταίο σκηνικό που επικρατεί στην κατασκευή είναι μία μεγάλη πόλη με ψηλά κτίρια. Τα κεντρικά χρώματα της σκηνής, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης είναι το ροζ, το πράσινο, το κίτρινο και το σιέλ.

Φωνητικά, κατά τη πρώτη πρόβα, η Michela δεν απέδωσε το τραγούδι τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Στη δεύτερη και στη τρίτη πρόβα ωστόσο η βελτίωση ήταν αισθητή.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close