Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαΐου 2019
Για ακόμη μία φορά ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Γιουροβίζιον μας δείχνει πόσο απρόβλεπτος είναι κι όλα αυτά βέβαια μετά από τις μεταβολές που γίνονται τις τελευταίες ώρες στους πίνακες των προγνωστικών των γραφείων στοιχημάτων.
Το παιχνίδι των προγνωστικών τα τελευταία χρόνια απότελεί ένα άμεσα συνδεδεμένο με τον διαγωνισμό παιχνίδι που το παρακολουθούμε στενά αφού κατά κάποιο τρόπο καταγράφει τις τάσεις που επικρατούν καταγράφοντας τις επιδόσεις των τραγουδιών.

Το Αζερμπαιτζάν φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της νίκης αφού τις τελευταίες ώρες καλπάζει στους πίνακες των γραφείων στοιχημάτων
Η πρόβα της Ελβετίας χθες ήταν εκείνη που έφερε τις πρώτες μεταβολές στον κατά τα άλλα στεθερό για αρκετές εβδομάδες πίνακα των στοιχημάτων. Έπειτα η σημερινή πρόβα της Μάλτας και μετά από λίγο του Αζερμπαιτζάν άλλαξε τα δεδομένα. Το ρυθμικό τραγούδι της Μάλτας άφησε πίσω στην 9η θέση πλέον την Κύπρο ενώ το Αζερμπαιτζάν που φαίνεται να εντυπωσιάζει πέρασε από τις πολύ κάτω θέσεις στην πρώτη δεκάδα για να φτάσει μέχρι πριν από λίγο στην πέμπτη θέση εκτοπίζοντας και την Ελβετία που πέρασε στην έκτη θέση. Όπως φαίνεται ο φετινός διαγωνισμός παρουσιάζει τώρα μετά τις πρόβες των χωρών των δύο ημιτελικών ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Αν και η Ολλανδία φαίνεται να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί μαζί με την Ρωσία εντούτος το παιχνίδι τώρα ξεκινάει και μέχρι τον τελικό θα δούμε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις. Τα πράγματα για την Κύπρο μέχρι στιγμής δεν είναι και πολύ ευοίωνα αφού η συμμετοχή μας σύμφωνα πάντα με τα γραφεία στοιχημάτων παρουσιάζει πτωτικές τάσεις όπως ακριβώς και η Ελλάδα. Παρόλα αυτά η χώρας φαίνεται να τεραμτίζει πρώτη στο πρώτο ημιτελικό κινδυνεύοντας όμως να μείνει και εκτός δεκάδας στον τελικό.
Μέχρι στιγμής τα μεγάλα φαβορί σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων και τα προγνωστικά τους είναι οι Ολλανδία, Ρωσία, Ιταλία, Σουηδία και πλέον το Αζερμπαιτζάν που αναμένεται να ανέβει ακόμα πιο ψηλά, ίσως και στην κορυφή.
Πως διαμορφώνεται ο πίνακας στοιχημάτων τις τελευταίες ώρες

Σχετικά
Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην Κύπρο, με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου
Δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού και μια θαυμάσια ορχήστρα συναντιούνται στη σκηνή του Παττιχείου!
Θοδωρής Φέρρης: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία του στη Λάρνακα
Με μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών, οι συναυλίες της περιοδείας υπόσχονται μοναδικές μουσικές εμπειρίες, γεμάτες ένταση, συναίσθημα και ατμόσφαιρα
Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το 38ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ
Δίνουμε και φέτος ραντεβού στις 8, 9 και 10 Ιουλίου 2026, στον γνωστό χώρο της τάφρου της Πύλης Αμμοχώστου, στη Λευκωσία
H Mελίνα Ασλανίδου έβαλε την Κύπρο στο summer tour της
Πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η συναυλία της στην Κύπρο
Λύμπια 2026: Οι 9 «καυτές» συναυλίες αυτό το καλοκαίρι στα Λύμπια
Aνακοινώθηκαν τα πιο δυνατά live του φετινού καλοκαιριού
O Δημήτρης Μπάσης έρχεται Κύπρο το καλοκαίρι
μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη συναίσθημα, μεγάλες επιτυχίες και αυθεντική λαϊκή ψυχαγωγία
Eurovision 2026: Ο Akylas στον μεγάλο τελικό - Ποιες χώρες πέρασαν από τον Α' Ημιτελικό
Ο Έλληνας καλλιτέχνης εντυπωσίασε το κοινό και κέρδισε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, διεκδικώντας την πρώτη θέση στον φετινό διαγωνισμό
Eurovision 2026: Η Ελλάδα πέρασε στον Μεγάλο Τελικό (βίντεο)
Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας στον Α’ Ημιτελικό
Eurovision 2026: 10 facts που πρέπεις να ξέρεις πριν τον πρώτο ημιτελικό
Η Eurovision 2026 βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τους eurofans να μετρούν αντίστροφα για τις πρώτες εμφανίσεις.
Αναβάλλεται η συναυλία του Νίκου Μακρόπουλου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία
Eurovision: Από τον Ρακιντζή μέχρι την Conchita – Οι εμφανίσεις που σόκαραν και έγραψαν ιστορία
H σκηνή της Eurovision έχει χαρίσει μερικές από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές στην ποπ κουλτούρα.