Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Διαμονή σε ένα πολυβραβευμένο, δημοφιλές ξενοδοχείο, σε ένα προνομιούχο σημείο δίπλα στη θάλασσα

Eτοιμάσου να ζήσεις ένα αξέχαστο όνειρο διακοπών και να απολαύσεις τις πιο μαγικές εικόνες του φετινού καλοκαιριού.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου 2019

Η ιδέα και ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου έγιναν με στόχο να δίνει την αίσθηση της εξοχής, παρόλο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο του κοσμοπολίτικου θερέτρου του Πρωταρά και τη διάσημη περιοχή του Fig Tree Bay.

Περιτριγυρίζεται από φοίνικες, ανάμεσα σε εκτάσεις γρασιδιού και πανέμορφους κήπους, οι οποίοι οδηγούν σε μια ασφαλή, αμμώδη παραλία με καθαρά, κρυστάλλινα νερά, που έχει βραβευθεί με Γαλάζια Σημαία.

Όσο για την ίδια τη διαμονή σου, στο Cavo Maris θα βρεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι! Δωμάτια για οικογένεια, για ζευγάρια, για παρέες, αλλά και για απόλυτη χαλάρωση, μακριά από θόρυβο και σκοτούρες. Η εμπειρία θα είναι μοναδική, θα σε ταξιδέψει, θα σε χαλαρώσει και θα ευχαριστήσει κάθε επισκέπτη με τις ανωτέρου επιπέδου υπηρεσίες του.

Επιπλέον, οι δελεαστικές γαστρονομικές επιλογές που προσφέρουν τα εστιατόρια, μπαρ και οι καφετέριές του είναι μοναδικές. Για ασιατικές εξερευνήσεις θα επιλέξεις το Seaweed Sushi Bar, για διεθνή κουζίνα το Stone Grill Restaurant και για μεσογειακά πιάτα το Argo Mediterranean Restaurant. Στο δημοφιλές και αγαπημένο Το Kafeneion θα απολαύσεις την προνομιακή θέα με κάτι δροσερό και παραδοσιακό, στο Medusa Gelateria/Creperie θα ευχαριστηθείς κάτι γλυκό, ενώ στο Sea Sha Lounge Bar θα χαλαρώσεις μαζί με την παρέα.

Όλα ‘συνωμοτούν’ ευχάριστα στο Cavo Maris για να περάσεις αξέχαστες διακοπές με σύμμαχο τις πλούσιες ανέσεις του.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Cavo Maris διαθέτει 277 πλήρως εξοπλισμένα και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια που παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για αξέχαστες διακοπές. Προσφέρονται διάφοροι τύποι δωματίων για να ταιριάζουν με τις προσωπικές και οικογενειακές ανάγκες των επισκεπτών, όπως δίκλινα, οικογενειακά, Elite Suites, Honeymoon Suites, Superior Suites με jacuzzi και δωμάτια και suites για άτομα με αναπηρία.

SO SPECIAL
Η πλούσια ποικιλία από τις εγκαταστάσεις και ανέσεις που διατίθενται, η εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών του, το γευστικό φαγητό, το φιλικό προσωπικό και η ζεστή, οικογενειακή ατμόσφαιρα, που προσφέρει το ξενοδοχείο Cavo Maris, θα σε κάνουν
να διαπιστώσεις ότι σχεδιάστηκε για να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη όλα όσα χρειάζεται για να ζήσει τις πιο αξέχαστες, απολαυστικές διακοπές.

AT YOUR SERVICE
Το αναβαθμισμένο Vitality Spa and Wellness Centre είναι έτοιμο να σου προσφέρει χαλάρωση και ευεξία, όπως και το πλήρως εξοπλισμένο διώροφο γυμναστήριο. Οι βόλτες στο Recreational Park, η εξωτερική και εσωτερική πισίνα, τα γήπεδα τένις και το Cavos Kids Club με το εκπαιδευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου, καθώς και ο ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπός του είναι, επίσης, μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει το Cavo Maris στους επισκέπτες του.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 23832043
Φαξ: 23832051
Website: www.cavomaris.com
Email: cavorese@cytanet.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close