Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μια thalassa πάνω στη θάλλασα

Η θέα θυμίζει πλώρη κότερου με 270 μοίρες γεμάτες από γαλάζιο. Αραχτοί και light, με το δροσερό θαλασσινό αεράκι να έρχεται από παντού.

Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2013

Σας ανοίξαμε την όρεξη; Είμαστε στο Thalassa Hot Stone Grill & Chill Out Bar.

Το Thalassa λειτουργεί σε δυο επίπεδα. Το πρώτο επίπεδο παίζει στο γκαζόν. Εκεί σου προσφέρονται ξαπλώστρες, ομπρέλα και πετσέτες για δυο άτομα, με όλο το σέρβις, στην τιμή των 15 ευρώ τα οποία εξαργυρώνετε με το φαγητό και το ποτό σας. Οπότε στο τέλος σου παρέχονται δωρεάν.  Έτσι, αφού ρίξεις τις βουτιές σου στα κρυστάλλινα νερά μπορείς να ξαπλώσεις, να σου φέρουν στο τραπεζάκι σου ό,τι τραβάει η όρεξή σου ή να μεταφερθείς στο κυρίως εστιατόριο.

Αυτό μας φέρνει στο δεύτερο επίπεδο, στον καλυμμένο αλλά ανοιχτό από παντού χώρο του εστιατορίου. Λιτό, λευκό και απέριττο επιτρέπει την ανεμπόδιστη θέα προς κάθε κατεύθυνση. Το αεράκι έρχεται απαλό κουβαλώντας μαζί του ήχους κυμάτων και θαλασσινό ιώδιο. Όμορφα τραπέζια με αναπαυτικές καρέκλες και ένα μενού που ανταποκρίνεται άψογα στην αναμενόμενη casual διάθεση.

Οι τιμές εξαιρετικά λογικές με σαλάτες που μοσχομυρίζουν φρεσκάδα, ζουμερά χάμπουργκερ, λαχταριστές πίτσες και νοστιμότατα σάντουιτς. Μακαρονάδες, κρεατικά και θαλασσινά, ενώ για επιδόρπια θα βρείτε λαχταριστά παγωτά και frozen yogurt. Από ποτά; Καφέδες, αναψυκτικά, χυμοί, μπύρες και «πνευματώδη» κοκτέιλ με τιμές που δε ζαλίζουν.

Αυτά για την ημέρα, γιατί το βράδυ το Thalassa μεταμορφώνεται σε ένα παραθαλάσσιο παραμύθι. Ειδικοί χαλαρωτικοί φωτισμοί, μουσική lounge που ανεβαίνει σε upbeat αλλά πάντα με διάθεση που να υποστηρίζει την καλή κουβέντα. Το μενού αλλάζει και γίνεται πιο γαστρονομικό, με πολύχρωμες σαλάτες, ορεκτικά και φαγητά που θα ζήλευαν πεντάστερα ξενοδοχεία ενώ οι τιμές παραμένουν σε χαλαρά επίπεδα. Την εντύπωση κλέβουν οι καυτές πέτρες όπου πάνω τους ψήνεις μόνος σου κρεατικά ή θαλασσινά.

Στη μικρή αλλά άκρως σαγηνευτική λίστα κρασιών με Κυπριακά, Γαλλικά και Ελληνικά κρασιά, θα βρείτε από φρουτώδη λευκά, γεμάτα κόκκινα έως και λαμπερά ροζ. Για τους πιο «ανατολίτες» υπάρχει ναργιλές για να ξορκίσουν με τον μυρωδάτο καπνό τους όλες τους τις έγνοιες.

Το Thalassa, αν και ανήκει στο Pernera Beach Hotel, βρίσκεται δίπλα του με δική του ξεχωριστή πρόσβαση.

Η τοποθεσία του στην άκρη του Πρωταρά προς το Παραλίμνι προτιμάται ιδιαίτερα τελευταία από ντόπιους Κύπριους που αναζητούν έναν πιο prive και λιγότερο γνωστό τουριστικό προορισμό.

Το Pernera Beach Hotel είναι το πρώτο ξενοδοχείο του Πρωταρά το οποίο μέσα στο 2012 ανακαινίστηκε πλήρως.  Με αυτή τη μεγάλη αναβάθμιση δίκαια πια συγκαταλέγεται στα τετράστερα ξενοδοχεία, με άξιες υπηρεσίες να το υποστηρίζουν

Το Thalassa Hot Stone Grill & Chill Out Bar, λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις πρωινές ώρες και μπορείτε να κάνετε κρατήσεις στο 23 831 011 www.thalassagastrobar.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close