Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Η Louis Hotels γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με δώρα

Μάθε πώς θα τα κερδίσεις

Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2019

Η Louis Hotels, μέλος του Louis Group, ενός από τους μεγαλύτερους τουριστικούς ομίλους της Μεσογείου, γιορτάζει περήφανα στις 27 Σεπτεμβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού η οποία φέτος έχει σαν θέμα: «Τουρισμός και Θέσεις εργασίας: Ένα καλύτερο μέλλον για όλους». Η Louis Hotels, απόλυτα συνυφασμένη με το θέμα, που έχει ως επίκεντρο το ανθρώπινο της δυναμικό, συνδυάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με διαγωνισμό στα κοινωνικά της δίκτυα και δίνει την ευκαιρία τόσο στους επισκέπτες της όσο και στο προσωπικό της να κερδίσουν ένα εκπληκτικό πακέτο διαμονής.

Οι επισκέπτες των ξενοδοχείων της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα δεν έχουν παρά να φωτογραφηθούν με ένα μέλος του προσωπικού του ξενοδοχείου και να αναρτήσουν τη φωτογραφία στα κοινωνικά τους δίκτυα με το hashtag #WTD19 #myhappyplace. Οι πρωταγωνιστές της φωτογραφίας (επισκέπτης και εργαζόμενος) θα μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν από ένα πακέτο δωρεάν διαμονής για πέντε βράδια με πρόγευμα, σε ένα από τα ξενοδοχεία της Louis Hotels στην Κύπρο που οι ίδιοι θα επιλέξουν. 

Η Louis Hotels εφαρμόζει το πρόγραμμα ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού “Happy Faces in Happy Places” το οποίο αποσκοπεί στην ικανοποίηση των πελάτων της μέσω της ευημερίας του προσωπικού της. Ταυτόχρονα, η Louis Hotels στέκεται ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού το οποίο ξεπερνά τα 2 χιλιάδες άτομα που απασχολούνται στις 25 της ξενοδοχειακές μονάδες σε έξι νησιά συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου.

Ο Όμιλος τρέφει ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα παροχής ευκαιριών εργοδότησης και ανέλιξης για τους νεοεισερχόμενους στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με υποτροφίες, συνεργασίες και άλλα κίνητρα ενώ εφαρμόζει ένα συγκροτημένο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το οποίο μεταξύ άλλων μειώνει την επίδρασή της στο περιβάλλον και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της με κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο υιοθετώντας μηχανισμούς παρακολούθησης των προγραμμάτων αειφόρου ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, η Louis Hotels παρέχει υποστήριξη στους εργαζόμενους της, προωθώντας την ισότητα και την αποδοχή της διαφορετικότητας στο χώρο εργασίας ενώ την ίδια στιγμή προσπαθεί να εργοδοτήσει όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό ντόπιου προσωπικού ώστε να παραμένει αναλλοίωτη η εμπειρία της κυπριακής φιλοξενίας. Ταυτόχρονα, διατηρεί ψηλά στις προτεραιότητές τα θέματα ασφάλειας και υγείας του προσωπικού και λαμβάνονται συνεχώς μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση. 

Αναφερόμενη στην Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και τη σύνδεσή της με τον Οργανισμό, η κα. Πόπη Τάντα, Γενική Εμπορική Διευθύντρια της Louis Hotels ανέφερε: «Είναι με μεγάλη περηφάνεια που γιορτάζουμε για άλλη μια φορά την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού που φέτος επικεντρώνεται στους εργαζόμενους του τομέα. Εμείς σαν στυλοβάτες της τουριστικής βιομηχανίας η οποία απασχολεί 1 στους 10 εργαζομένους στην Κύπρο και συνεισφέρει στο ΑΕΠ της χώρας 13%, ποσοστό πολύ ψηλότερο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, γνωρίζουμε καλά τις προκλήσεις του επαγγέλματος. Η Louis Hotels, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα που έχουν οι άνθρωποί της, οι οποίοι αποτελούν έναν από τους πιο πολύτιμους πυλώνες που στηρίζουν τη διαχρονική επιτυχία της, συνεχίζει να επενδύει δημιουργώντας και εφαρμόζοντας έξι βασικές αξίες: να εργαζόμαστε με πάθος, να είμαστε ταπεινοί, να κρατάμε τις υποσχέσεις μας, να είμαστε φιλικοί και ευγενικοί, να σεβόμαστε τον άλλο και να γελάμε συχνά. Καλούμε τους επισκέπτες μας και τους εργαζομένους να συμμετάσχουν ενεργά στο διαγωνισμό και να απολαύσουν τη μέρα με χαμόγελο και καλή διάθεση». 

Σχετικά

Ατζέντα
June 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close