Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

10 in ξενοδοχεία στη Λεμεσό

Η πόλη που ποτέ δεν κοιμάται... με τον κοσμοπολίτικο αέρα και το μοναδικό ταμπεραμέντο, σε περιμένει να την εξερευνήσεις και να την αγαπήσεις περισσότερο! Διάλεξε διαμονή και ζήσε το όνειρο!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2013

Alasia Λεμεσός
Χαριτωμένη διαμονή
Είναι ένα ξενοδοχείο πολύ χαριτωμένο και πολύ… δοσμένο σε αυτό που κάνει. Σου προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή, σε ένα μοντέρνο και chic περιβάλλον. Τα δωμάτιά του, αλλά και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι του, είναι ιδιαίτερα προσεγμένοι, όπως και η εξυπηρέτησή του. Το άσπρο πρωταγωνιστεί σε κάθε του γωνιά και οι γήινες λεπτομέρειες μαζί με το μοντέρνο φωτισμό του, συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε του χώρο. Όσο για την κουζίνα του, στο 'Polo restaurant' θα γευτείς μια εκλεπτυσμένη γαστρονομία που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Σίγουρα, η παραμονή σου εδώ, θα είναι μια εμπειρία διαφορετική, γι' αυτό κράτησε δωμάτιο τώρα!
Τι άλλο να κάνεις
Επισκέψου την πλατεία Ηρώων με το αναβαθμισμένο προφίλ της και τα υπέροχα στέκια της.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
τηλ.: 25332000
φαξ: 25335425
website: www.alasiahotel.com.cy/
e-mail: alasia@alasiahotel.com.cy

Crowne Plaza Λεμεσός
Στο καλύτερο σημείο!

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για 'weekend breaks', αν, μάλιστα, θέλεις να τα συνδυάσεις με στιγμές χαλάρωσης αλλά και διασκέδασης, κάτι που έντονα σου προσφέρει η κοσμοπολίτικη ζωή της πόλης. Ανακάλυψε το νέο, ανανεωμένο ύφος των δωματίων του, αλλά και τις εξαιρετικές γεύσεις του εστιατορίου 'La Brezza', με θέα τον κόλπο της Λεμεσού, όπου ο chef και η ομάδα του, σου υπόσχονται μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία! Επισκέψου τα μπαρ και την πισίνα του, αλλά και τη μεγάλη παραλία του και ζήσε ονειρεμένες στιγμές! Με ένα τόσο σύγχρονο και φιλόξενο ταμπεραμέντο, σίγουρα αποτελεί την πλέον δελεαστική επιλογή για τις διακοπές σου.
Τι άλλο να κάνεις
Σε απόσταση αναπνοής από το ανανεωμένο κέντρο της παλιάς Λεμεσού, σου προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα καλύτερα εστιατόρια, μπαρ και clubs της πόλης.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
τηλ.: 25851515
φαξ: 25323494
website: www.crowneplaza.com
e-mail: reservations@cplimassol.com

Amathus Beach Hotel Αμαθούντα
Μαγευτική εμπειρία

Η φινέτσα και η πολυτέλεια προδίδουν την ταυτότητά του. Ένα εντυπωσιακό θέρετρο, στην πιο όμορφη περιοχή της Λεμεσού, όπου ο ήλιος 'λούζει' την κάθε γωνιά του και η θάλασσα 'χαϊδεύει' τη μεγάλη έκτασή του. Μοναδικό στυλ και απαράμιλλη αισθητική, μαζί με υψηλή γαστρονομία, άψογη εξυπηρέτηση και design διακόσμηση συνθέτουν το προφίλ του. Η εμπειρία διακοπών σε αυτό το τόσο ξεχωριστό ξενοδοχείο είναι σίγουρα μοναδική! Στα εστιατόριά του θα απολαύσεις γεύσεις εκλεπτυσμένες και αναβαθμισμένες και στους εξωτερικούς του χώρους θα αφεθείς στην ομορφιά του τοπίου που απλώνεται μπροστά σου. Το ψαράκι στο ρομαντικό 'Λιμανάκι' είναι πεντανόστιμο ενώ οι fusion δημιουργίες τού 'Asiachi', θα σου γαργαλίσουν ευχάριστα τον ουρανίσκο.
Τι άλλο να κάνεις
Επισκέψου, τη μέρα, τους γύρω διάσπαρτους αρχαιολογικούς χώρους, και το βράδυ, τα ξακουστά clubs της περιοχής, για απόλυτη διασκέδαση.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
τηλ.: 25832000
φαξ: 25832540
website: www.amathuslimassol.com
e-mail: amathusl@amathushotel.com

Columbia Resort Κόλπος Πισσουρίου
Σε ήρεμο τοπίο

Εδώ, σίγουρα θα απολαύσεις μια απόδραση μοναδική! Η πανοραμική του θέα, η επιβλητική αρχιτεκτονική και η διακόσμησή του, σου προσφέρουν την πολυτέλεια και την ξεκούραση που αναζητάς. Κτισμένο πάνω σε λόφο, μπορείς απρόσκοπτα να απολαμβάνεις το γαλάζιο της θάλασσας και το χρυσό της αμμώδους, ολοκάθαρης παραλίας του που έχει βραβευθεί με Γαλάζια Σημαία. Η εντυπωσιακή lagoon πισίνα του, σου δίνει την αίσθηση πως σμίγει με τη θάλασσα, ενώ το ατμοσφαιρικό Hebe spa του, σε ανανεώνει απόλυτα. Όσο για την υψηλή γαστρονομία του, απλώς ανακάλυψε το νέο εστιατόριό του, 'Bacchus' Italian gourmet, για μια μοναδική εμπειρία γεύσεων. Μαζί με όλες τις άλλες ανέσεις και υπηρεσίες που σου προσφέρει, εδώ είναι σίγουρο ότι θα ζήσεις το όνειρο!
Τι άλλο να κάνεις
Να επισκεφτείς το χωριό, να ανακαλύψεις τις ταβερνούλες της περιοχής και να αγοράσεις οργανικό κρασί αλλά και το παραδοσιακά φτιαγμένο, φημισμένο χαλούμι του.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
τηλ.: 25833605/6
φαξ: 25833688
website: www.columbia-hotels.com
e-mail: columbia@columbia-hotels.com

Londa Ποταμός Γερμασόγειας
Υψηλή αισθητική!

Βραβευμένο και αγαπημένο, αυτό το boutique ξενοδοχείο ξεχωρίζει για τον design χαρακτήρα του και τη μινιμαλιστική αισθητική του. Οι λευκές και καθαρές γραμμές του σε συνδυασμό με το φυσικό ξύλο, που ντύνει τις λεπτομέρειες των επίπλων του, και το γαλάζιο του τοπίου που απλώνεται μπροστά του, του προσδίδουν έναν ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και μοντέρνο χαρακτήρα. Εδώ, η διαμονή αποτελεί μία αξέχαστη, μοναδική εμπειρία, αφού τα υπέροχα, σύγχρονα δωμάτιά του σε εντυπωσιάζουν, ενώ οι γαστρονομικές προτάσεις του, σε ταξιδεύουν στη Μεσόγειο! Όσο για το φωτεινό lobby, που 'φλερτάρει' με το γαλάζιο της πισίνας και το ξύλινο κατάστρωμα, σε καλεί να απολαύσεις δροσιστικά, ευφάνταστα cocktails από το περίφημο "Caprice Lounge Bar".
Τι άλλο να κάνεις
Τουλάχιστον μία κούρα ομορφιάς και ευεξίας στο spa του, αλλά και μια βαθιά ηλιοθεραπεία πάνω στις άνετες ξαπλώστρες της πισίνας του.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
τηλ.: 25865555
φαξ: 25320040
website: www.londahotel.com
e-mail: info@londahotel.com

Poseidonia Beach Hotel Λεμεσός
Διαχρονική φιλοσοφία

Περιτριγυρισμένο από καταπράσινους κήπους, που συνορεύουν με την αμμώδη παραλία του, το γνωστό αυτό ξενοδοχείο αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για ξεκούραση και διασκέδαση. Απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την τουριστική περιοχή της Λεμεσού, ενώ ο γραμμικός, παραλιακός πεζόδρομος, που περνά κατά μήκος του, σου δίνει το πλεονέκτημα να κάνεις μια ρομαντική βόλτα μέχρι και το παλιό λιμάνι! Τα μπαλκόνια του μυρίζουν θαλασσινό αεράκι και οι εξωτερικοί του κήποι και η πισίνα διαθέτουν μια φανταστική ατμόσφαιρα, έτοιμη να σε χαλαρώσει και σε ταξιδέψει. Όλοι γενικά οι χώροι του βρίσκονται στη διάθεσή σου για να σου εξασφαλίσουν ονειρεμένες διακοπές κι αυτό το ζεις και το νιώθεις από την πρώτη στιγμή!
Τι άλλο να κάνεις
Ανακάλυψε τα μικρομάγαζα της παλιάς πόλης και τα χειροποίητα που μπορείς να βρεις σε πολύ καλές τιμές.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
τηλ.: 25321000
φαξ: 25327040
website: www.cyprotelposeidonia.com

Elias Beach Hotel Αμαθούντα
Ονειρεμένη απόδραση

Με ένα ζεστό και φιλόξενο καλωσόρισμα, ετοιμάσου να ζήσεις την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στο ξενοδοχείο που αγαπά να σου προσφέρει τις υπηρεσίες του! Απόλαυσε μοναδική γαστρονομία στα εστιατόριά του, επιδίωξε να ζήσεις μοναδικές στιγμές στα παραθαλάσσια μπαρ του και χαλάρωσε στο 'Serenity Health Club & Spa' με κούρες ομορφιάς και περιποίησης. Ανακάλυψε το 'Amadeus' με γκουρμέ γεύσεις, το 'Kiko', το νέο ιαπωνικό εστιατόριό του, με ζωντανή επίδειξη ψησίματος (teppanyaki), αλλά και το παραθαλάσσιο 'Blue Paradise Beach Bar & Restaurant' με τα νόστιμα πιάτα και τα ευφάνταστα ποτά του. Ενώ κάνε βουτιά στην πισίνα του ή στη μαγική παραλία του και μείνε μέχρι το σούρουπο στην αποβάθρα για μοναδικές, ανέμελες και ξέγνοιαστες στιγμές.
Τι άλλο να κάνεις
Επισκέψου τα γύρω χωριά που έχουν να σου προσφέρουν πανέμορφες εικόνες, γραφικά μονοπάτια και καλό φαγητό στις συμπαθητικές ταβερνούλες τους.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
τηλ.: 25636000
φαξ: 25635300
website: www.kanikahotels.com
e-mail: eliasbeach@kanikahotels.com

Four Seasons Άγιος Τύχωνας
Μοναδική πολυτέλεια

Αυτό το ξενοδοχείο τα έχει όλα και σου τα προσφέρει απλόχερα! Πολυτέλεια, ποιότητα υπηρεσιών, μοναδικό περιβάλλον, μα πάνω από όλα ανώτερη γεύση, αφού διαθέτει, ίσως, την πλέον υψηλή γαστρονομία του νησιού! Από το πλήρες ανακαινισμένο 'Colors Cafe' με τους γλυκούς πειρασμούς του, μέχρι το βραβευμένο εστιατόριο 'Mavrommatis' και τα επίσης βραβευμένα 'Vivaldi', με ιταλικές γεύσεις, και 'Seasons Oriental' με την ψαγμένη, oriental κουζίνα του, εδώ σίγουρα θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι στο ναό των γεύσεων! Και δεν μένεις εδώÉ Οι μεγαλοπρεπείς εξωτερικοί χώροι του, οι πισίνες και οι παραδεισένιοι κήποι του, αλλά και η μαγευτική παραλία του, σίγουρα σου εξασφαλίζουν τις πιο προνομιακές διακοπές που πάντοτε ονειρευόσουν.
Τι άλλο να κάνεις
Μοναδική εμπειρία αποτελούν τα μαθήματα καταδύσεων αλλά και το tasting των γλυκών του πειρασμών στις 'Εβδομάδες Σοκολάτας ή Παγωτού' που διοργανώνει κάθε χρόνο.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
τηλ.: 25858000
φαξ: 25310887
website: www.fourseasons.com.cy
e-mail: inquiries@fourseasons.com.cy

GrandResort Αμαθούντα
Διαμονή με στυλ

Αν αναζητάς φυσική ομορφιά, πολυτέλεια στη διαμονή και υψηλή γαστρονομία, τότε βρίσκεσαι στο καλύτερο θέρετρο της περιοχής! Η μαγευτική θέα της παραλίας του, με θέα τον κόλπο Ακρωτηρίου και την ίδια την πόλη της Λεμεσού, που φαντάζει σαν ένα μικρό Μανχάταν, σε ταξιδεύουν και σε χαλαρώνουν. Όσο για τις ανέσεις του αλλά και τα εστιατόριά του, όλα είναι υψηλού επιπέδου και προσφέρουν μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και γεύσεων. Όπως το εστιατόριο 'Kyma', δίπλα στη θάλασσα, αλλά και το εστιατόριο 'Kohili' που σου σερβίρει φρέσκο ψάρι. Ενώ στο υπερσύγχρονο Musses Spa θα ζήσεις μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και ευεξίας, με τις ειδικές κούρες ομορφιάς και χαλάρωσης που σου προσφέρει, οι οποίες θα σε ενθουσιάσουν. 
Τι άλλο να κάνεις
Παρακολούθησε ένα ηλιοβασίλεμα στην υπέροχη αμμουδιά του ή περπάτησε στον παραλιακό πεζόδρομο, δίπλα στο κύμα και ανάμεσα σε αρχαία ευρήματα της περιοχής.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
τηλ.: 25634333
φαξ: 25634588
website: www.grandresort.com.cy
e-mail: grand@grandresort.com.cy

The Royal Apollonia Beach Λεμεσός
Νέα εποχή πολυτέλειας!

Με ένα εντελώς νέο και ανανεωμένο πρόσωπο, σε περιμένει για μια εμπειρία αξέχαστη και μοναδική. Με καλαίσθητη διακόσμηση, αναβαθμισμένους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους και υπέροχους κήπους, εδώ είναι σίγουρο ότι θα απολαύσεις μια ιδιαίτερα προνομιακή διαμονή. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι φωτεινοί και άνετοι, ατμοσφαιρικοί και φιλόξενοι. Τα εστιατόρια του, έχουν επίσης αναβαθμιστεί και είναι έτοιμα να σου προσφέρουν υψηλή γαστρονομία και μεγάλη ποικιλία, για να ικανοποιήσουν την κάθε σου επιθυμία. Το αγαπημένο 'Akakiko' θα σε δελεάσει με την ευφάνταστη κουζίνα του, ενώ τα υπέροχα cocktails, που μπορείς να απολαύσεις στη μεγάλη του πισίνα, θα σε εκπλήξουν και θα σε δροσίσουν ευχάριστα.
Τι άλλο να κάνεις
Ανακάλυψε την πλατεία Σαριπόλου και ζήσε την απόλυτη διασκέδαση σε ένα από τα μοντέρνα αλλά και γραφικά μπαράκια της περιοχής.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
τηλ.: 25323351
website: www.louishotels.com
e-mail: res.apollonia@louishotels.com

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close