Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

4 Hot Coffee Spots

Μυρωδάτο χαρμάνι, ατμοσφαιρικό ambiance, νόστιμες γεύσεις και signature ροφήματα σε οδηγούν κατευθείαν στα καλύτερα καφέ της Κύπρου!

Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2013

Costa Coffee

Πάθος για καφέ!

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, τα Costa παρέχουν αξία για τους πελάτες τους. Υλοποιούν το δικό τους πρόγραμμα πιστότητας, θέλοντας να δώσουν κάτι πίσω κι έτσι έχουν εμπλουτίσει το πρόγραμμα πιστότητας με επιπλέον οφέλη. Σύντομα θα προσφέρουν πλατινένια και χρυσή κάρτα στους VIP πελάτες. Το νέο αυτό πρόγραμμα θα προσφέρει συναρπαστικά οφέλη όπως ειδικές μηνιαίες προσφορές, διπλούς πόντους, ακόμα και online εγγραφή και διαχείριση του λογαριασμού, αποδεικνύοντας έτσι ότι πραγματικά τιμούν και σέβονται τον κάθε πελάτη που μπαίνει στα Costa Coffee. Από το 1971, οπότε άνοιξε το πρώτο μαγαζί της αλυσίδας, τα Costa προσφέρουν τη ζεστή ιταλική ατμόσφαιρα σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, με πάνω από 2.500 cafes. Τους έχουν απονεμηθεί πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και αυτού για την καλύτερη μάρκα αλυσίδας καφέ στην Ευρώπη (Best Branded Coffee Chain in Europe). Τα 17 καταστήματα που λειτούργησαν στην Κύπρο και το γεγονός ότι θα δημιουργηθούν ακόμα δύο αυτόν το χρόνο, αποτελεί τρανή απόδειξη της ποιότητας του καφέ Costa και της αγάπης των Κυπρίων για τον καφέ τους. Δεν είναι τυχαίο που οι baristas του Costa Coffee περηφανεύονται για το ότι προσφέρουν στον κόσμο την καλύτερη ποιότητα και χρησιμοποιούν την καλύτερη τεχνική στην παρασκευή του κάθε φλιτζανιού καφέ! Το 2006, το Costa δημιούργησε το Costa Foundation, μια φιλανθρωπική οργάνωση που βελτιώνει την κοινωνική και οικονομική ευημερία των κοινοτήτων όπου καλλιεργείται ο καφές του, κτίζοντας σχολεία, παρέχοντας καθαρό νερό κ.λπ. Η Κύπρος, ήταν η μόνη χώρα από τα franchisees που δραστηριοποιήθηκε με τη συμμετοχή της ομάδας σε φιλανθρωπική πεζοπορία στα τρία ψηλότερα βουνά του Ηνωμένου Βασιλείου, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το ποσό των €33.000, τα οποία και διατέθηκαν για το κτίσιμο ενός σχολείου στην Ουγκάντα.

Coffee selection

Μέχρι σήμερα, τα Costa έχουν διατηρήσει την αυθεντικότητά τους. Ελέγχουν συνεχώς, όλη τη διαδικασία, από τον κόκκο του καφέ μέχρι το φλιτζάνι. Οι κόκκοι που χρησιμοποιούνται προέρχονται από περιοχές της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, της Αφρικής και της Άπω Ανατολής.

Oh so special!

Ο καφές Freddo, ο οποίος δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την Κύπρο από τον Master Roaster, είναι ένας κρύος καφές, με την τιμή να ξεκινά από τα €2.95. Διατίθεται σε τρεις τύπους: espresso, cappuccino και mocha.

Grab a bite

Σε κάθε Costa, μπορείς να γευτείς την προσεκτικά επιλεγμένη ποικιλία των σνακ που σου προσφέρει, τα οποία ανταποκρίνονται στις κυπριακές γεύσεις. Υπάρχει, επίσης, μία ποικιλία από σάντουιτς και μικρά γλυκά σε πολύ οικονομικές τιμές.

Τip

Μόνο το 1% του καφέ στον κόσμο είναι αρκετά καλό για τα Costa, για να χρησιμοποιηθεί στη δημιουργία της μοναδικής γεύσης και του αρώματος του Mocha Italia Blend.

Costa Coffee Λευκωσία (7 σημεία), Λάρνακα (1 σημείο), Πάφο (1 σημείο), Πρωταρά (1 σημείο), Αγία Νάπα (1 σημείο), Λεμεσό (4 σημεία) και 1 σημείο σε κάθε ένα από τα δύο αεροδρόμια. www.facebook.com/costacoffeecyprus

 

Caffe Nero

Love good coffee!

Ένα νέο όνομα καφέ στην Κύπρο, στη Λάρνακα στην περιοχή Μακένζι, και σύντομα σε Λευκωσία και Πάφο, έχει γίνει το αγαπημένο στέκι όλων όσoι αγαπούν φανατικά τον καφέ. Καλός καφές, υπέροχα snacks, όμορφη ατμόσφαιρα και προσωπική εξυπηρέτηση. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Caffe Nero, που την αναγνωρίζουν και την εκτιμούν οι φανατικοί του πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο! Δεν είναι τυχαίο που έχει ψηφιστεί τα τελευταία 9 χρόνια ως η Νο 1 εταιρεία καφέ στη Μεγάλη Βρετανία! Η διακόσμηση του χώρου, με το χειροποίητο αυθεντικό πλακάκι, το παραδοσιακό τουβλάκι και τα μοναδικά ξύλινα έπιπλα, μαζί με τα αναπαυτικά καθίσματα έξω στο γρασίδι και σε συνδυασμό με τη ζεστή μυρωδιά του φρεσκοκομμένου καφέ και την άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού του, συνθέτουν ένα μοναδικό περιβάλλον, όπου μπορείς να απολαύσεις αυθεντικό ιταλικό καφέ, ακριβώς δίπλα στο κύμα.

Coffee selection

Η εταιρεία επενδύει στους υψηλής ποιότητας καφέδες που παρασκευάζονται με το ξεχωριστό, ιταλικού τύπου, χαρμάνι. Το καβουρντίζουν στα δικά τους καφεκοπτεία, βάσει των δικών τους προδιαγραφών, κι έτσι ο καφές στο Caffe Nero είναι πιο πλούσιος, πιο δυνατός και πιο αρωματικός.

Oh so special!

Οι μηχανές που χρησιμοποιούνται είναι ιταλικές και όχι αυτοματοποιημένες, ακριβώς για να αναδείξουν οι μπαρίστες το ταλέντο τους στην παρασκευή του τέλειου καφέ και μάλιστα στα δικά σου μέτρα!

Grab a bite

Εκτός από τον απολαυστικό καφέ του, μπορείς να γευτείς τα υπέροχα σνακ, που είναι φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά και βάσει ιταλικών συνταγών, αλλά και τις ολόφρεσκες σαλάτες του, καθώς επίσης και την απολαυστική επιλογή από κέικ, muffins και γλυκά. Ψάξε, επίσης, και τις πιο υγιεινές και με χαμηλότερες θερμίδες επιλογές που σου προσφέρει.

Τip

Η σημασία που δίνεται στον ίδιο τον καφέ, ο οποίος επιλέγεται προσεκτικά και ακολούθως αναμειγνύεται με το βραβευμένο χαρμάνι Nero, του εξασφαλίζει πιο πλούσιο άρωμα και πιο ζωντανή γεύση καφέ!

Caffe Nero (22307901, 22307521) Παραλία Μακένζι, Λάρνακα. Δ-Κ 08.00-01.00

 

Espressamente Illy

Live Happilly!

Αφού ταξίδεψε σε πάνω από 120 χώρες του κόσμου, το πρώτο αυθεντικό Espressamente Illy έφθασε και στην Κύπρο. Από το 1933 ο καφές illy ικανοποιεί ανθρώπους, που θέλουν να απολαμβάνουν ένα ποιοτικό, μυρωδάτο ρόφημα, φτιαγμένο με γνήσια υλικά της φύσης. Εκτός από τον υπέροχο καφέ, μπορεί κανείς να απολαύσει φρεσκοψημένα κρουασάν, σαλάτες και νόστιμα πιάτα ιταλικής κουζίνας. Βρίσκεται στη Λεμεσό, στον πρώτο όροφο του My Mall, σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον που διαθέτει βεράντα για καπνιστές και μη, για στιγμές πραγματικής χαλάρωσης. Το ιδιαίτερο χαρμάνι του μπορείς να το γευτείς σε διάφορες παραλλαγές και να ταξιδέψεις στον κόσμο της απόλαυσης!

Coffee selection

Ο καφές του είναι ξεχωριστός και μυρωδάτος. Επιλέγεται και παρασκευάζεται από 9 διαφορετικά είδη καφέ Arabica, από τους ειδικούς επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Καφέ της Illy, Università del Caffe στην Τεργέστη της Ιταλίας.

Oh so special!

Διαθέτει μια μεγάλη γκάμα καφέδων, φτιαγμένων από αυθεντικές ιταλικές συνταγές. Δοκίμασε Cappuccino, Caffe latte με art design, Espresso Tiramisu, Maroccino Caldo, Half half Winter ή Summer, Onda el cioccolato και Leggero fondente.

Grab a bite

Ανακάλυψε τη μεγάλη ποικιλία από σάντουιτς που διαθέτει. Νόστιμο το Ciabatta caprese, Ciabatta al pollo ή το Piadina al prosciutto, αλλά και οι δροσερές και φρέσκες σαλάτες του, όπως η Summer salad, η Insalata procida al pollo ή η Insalata al salmone. Όλες συνοδευμένες από αφράτο ιταλικό ψωμί το οποίο ψήνεται επί τόπου. Επίσης, θα βρεις αυθεντικές ιταλικές συνταγές με μακαρόνια, όπως Tortelloni ricotta e spinaci, Lasagna rustica, Pasta con fave a speck. Και για γλυκά, το αυθεντικό ιταλικό Tiramisu, την Torta della nonna ή το Cannolo siciliano.

Τip

Στην καφετέρια διατίθενται προς πώληση συλλογές φλιτζανιών illy και άλλων προϊόντων, όπως μηχανές εσπρέσο, κόκκοι καφέ, καθώς επίσης διάφορα είδη αλεσμένου καφέ.

Espressamente Illy (25716496) My Mall, Ζακάκι, Λεμεσός.

 

Cafe la Mode

Coffee so chic!

Όλα αυτά τα χρόνια, το Cafe la Mode, προσφέρει στους πελάτες του ποιοτικό φαγητό και ροφήματα, σε πολύ καλές τιμές και υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης, σε ένα μοντέρνο και άνετο περιβάλλον. Tο Cafe la Mode στην Ακρόπολη, μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του, πραγματικά εντυπωσιάζει όλους όσοι το επισκέπτονται. Ο χώρος συνδυάζει βιομηχανικό design με λιτές minimal γραμμές προσδίδοντας ένα μοντέρνο χαρακτήρα, ενώ οι κυρίαρχες γήινες αποχρώσεις και το ξύλο δένουν μεταξύ τους, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα κι ένα χώρο ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, μέσα από τις νέες γαστρονομικές απολαύσεις που προσφέρει και με φόντο το πάρκο της Ακρόπολης, απολαμβάνεις ένα χαλαρωτικό καφέ, γεύμα ή και δείπνο, καθώς αράζεις στους αναπαυτικούς του καναπέδες.

Coffee selection

Ο καφές του διαθέτει πλούσιο άρωμα και γεύση. Προσφέρεται σε πολύ λογικές τιμές και με ανώτερης ποιότητας χαρμάνι. Παγωμένος ή ζεστός, είναι πάντοτε εκλεκτός και οι επιλογές πολλές, για να ικανοποιούν όλους τους λάτρεις του καφέ.

Oh so special!

Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το Traditional Afternoon Tea, με επιλογή από 9 διαφορετικά σάντουιτς, scones και μικρά γλυκά. Είναι μία ιδιαίτερη εμπειρία γεύσεων που δεν θα βρεις αλλού.

Grab a bite

Σε όλα τα Cafe la Mode απόλαυσε ένα πραγματικά πλούσιο πρωινό, αλλά και μία πιο υγιεινή επιλογή προγεύματος με φρούτα και μούσλι, ή γιαούρτι με φρουτοσαλάτα και χαρουπόμελο. Για κυρίως, δοκίμασε το φιλέτο σολομού με κρούστα βοτάνων και πατάτα μπουλανζέρ και το βραδάκι, συνδύασε έναν αρωματικό καφέ με μία αλμυρή κρέπα με φέτα και σπανάκι.

Τip

Στο νέο μενού, το οποίο μπορείς να απολαύσεις σε όλα τα Cafe la Mode, θα ανακαλύψεις πολλές νέες γεύσεις, σε κυρίως γεύματα και γλυκά, σε νέες πιο χαμηλές τιμές και πάντα με τη γνωστή ποιότητα των Cafe la Mode.

Cafe la Mode Aκρόπολης 22510788, Μακαρίου 22447272, Λεωφ. Λεμεσού 22871787, Λατσιά 22467256.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close