Δημοσιεύτηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2020
Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του,από τους "ΣυνήθειςΥπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί" και την καινούργια του συνεργασία με τον Χάρη Κατσιμίχα, που μετά από 10 ολόκληρα χρόνια απουσίας, μελοποίησε σπουδαίους ποιητές και εμπιστεύτηκε τον Χρήστο Θηβαίο να ερμηνεύσει αυτά τα νέα τραγούδια του, σε ένα άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε,με τον τίτλο "Από τους κήπους των ψιθύρων".
Το πρόγραμμα του Χρήστου Θηβαίου, περιλαμβάνει ένα μουσικό ταξίδιστη γειτονιά του ΧάρηΚατσιμίχα στο Μπραχάμι και φυσικά μια μεγάλη στάση στη δική του γειτονιά, τα Εξάρχεια, την πιο εναλλακτική της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου.
Επίσης θα ακούσουμε όσα τραγούδια του έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια: Ημερολόγιο, Ας Χαθείς, Αγάπη, Δεν Είμαι Άλλος, Παλιός Στρατιώτης, Μικρή Πατρίδα, Βροχή μου, Γυναίκα, Ποια Θάλασσα, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με τα τραγούδια των Αδερφών Κατσιμίχα και τα νέα τραγούδια του Χάρη που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ζωντανά. Μαζί τουστο πιάνο ο Μάξιμος Δράκος, στα τύμπανα οΚαλλίστρατος Δρακόπουλος και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Κλέων Αντωνίου(από τουςMode Plagal).
Μηχανικός Ήχου: Γιώργος Κορρές
Οpening Αct: Μάριος Ορφανίδης
Οργάνωση παραγωγής:Cricos

-
Savino Live
12 Μαρτίου 2020
Σχετικά
Η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στο Vinylio για μια βραδιά με μουσική και κρασί
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια εγκαινιάζει τις φθινοπωρινές μουσικές παραστάσεις του χώρου, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό.
Το «Purple Rain» του Prince ανεβαίνει στο Μπρόντγουεϊ 42 χρόνια μετά
Το «Purple Rain» δεν επιστρέφει ως απλή νοσταλγική αναβίωση. Ανήμερα της 42ης επετείου της ταινίας, ανακοινώθηκε ότι ανεβαίνει στο Μπρόντγουεϊ το 2027, με νέο δημιουργικό επιτελείο και πάνω από 20 τραγούδια του Prince.
Οι συναυλίες του 15Αυγούστου στην ορεινή Κύπρο
Όλες οι συναυλίες στα χωριά μας που δεν πρέπει να χάσεις την εβδομάδα του δεκαπενταύγουστου
Οι Alcatrash έρχονται για ένα μεγάλο πάρτι στο χωριό
Ένα από τα πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά events επιστρέφει και φέτος
Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στην Πάφο
Όσα πρέπει να ξέρεις
Βιολέτα Ίκαρη και Γιάννης Διονυσίου στήνουν «Της Γειτονιάς το Πάλκο» στο Σκαλί Αγλαντζιάς
Μια όμορφη μουσική βραδιά με διαχρονικά τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών
Μία από τις πιο δυνατές συναυλίες του φθινοπώρου θα στηθεί... στο λατομείο!
Mε μία δημοφιλή τραγουδίστρια να ανεβαίνει στη σκηνή
Ο Πέτρος Ιακωβίδης έρχεται στη Λευκωσία για μία μεγάλη συναυλία
Το SeptemberFest 2026 προσκαλεί έναν από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της γενιάς του, για να μας διασκεδάσει
Oasis: Το Morning Glory αναδείχθηκε το εμπορικότερο άλμπουμ όλων των εποχών στη Βρετανία
Στη συνολική κατάταξη, ο δίσκος βρίσκεται πίσω μόνο από δύο Greatest Hits
Το φεστιβάλ που θα γεμίσει την Αγλαντζιά με τζαζ ήχους, επιστρέφει και φέτος
Κάλεσμα Υποβολής Προτάσεων για το AglanJazz 2026