Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαΐου 2021
Η αυλαία των σημερινών προβών άνοιξε με την πρώτη τεχνική πρόβα της Κύπρου. Η Έλενα Τσαγκρινού με τις χορεύτριές ανεβαίνει στη σκηνή του Ahoy Arena για να τεστάρει επί σκηνής όσα έχει ετοιμάσει η κυπριακή αποστολή για το El Diablo.
Τη σκηνοθεσία της Κυπριακής αποστολής έχει αναλάβει ο Αυστριακός Marvin Diettman ενώ τη χορογραφία έχει επιμεληθεί η Αμερικανίδα Chali Jennings (Κύπρος 2012, Ελλάδα 2018). Η ίδια μαζί με τις Λιόλια Κερογλή, Mariia Sharafetdinova και Παρασκευή Καραταίδου αποτελούν τις 4 χορεύτριες της Κύπρου.
Στη σκηνή βλέπουμε την Έλενα Τσαγκρινού με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με ασημί κρόσια δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη. Μαζι της βλέπουμε τις 4 χορεύτριες στη σκηνή ντυμένες με λαμπερές κόκκινες φόρμες.
Η Έλενα ξεκινά να τραγουδά στο πάτωμα σε κόκκινο φόντο. Στη συνέχεια σηκώνεται και πηγαίνει προς τις χορεύτριες. Από το πρώτο ρεφραίν βλέπουμε έναν καθρέφτη στο πίσω μέρος της οθόνης. Δυστυχώς στο σημείο αυτό έφυγε το μικρόφωνο της Έλενας και η πρόβα διεκόπη.
Η δεύτερη πρόβα πραγματοποιήθηκε χωρίς απρόοπτα.

Ο καθρέφτης έχει άσπρες, μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις. Η έξυπνη χρήση του καθρέφτη έχει ως αποτέλεσμα να φαίνονται στη σκηνή 10 άτομα. Στη γέφυρα του τραγουδιού βλέπουμε στον καθρέφτη να εμφανίζεται η λέξη El Diablo με κόκκινα γράμματα. Στο τέλος της εμφάνισης περπατά προς τον καθρέφτη μόνη της και πίσω προβάλει ο τίτλος του τραγουδιού με φλεγόμενους χαρακτήρες και η εμφάνιση τελειώνει με κοντινό πλάνο.
Στην πρόβα αυτή δεν είδαμε κάποια χρήση οπτικών εφέ.
Στην τρίτη πρόβα είδαμε στο τελευταίο ρεφραίν φωτιές να εμφανίζονται στον καθρέφτη σαν να τον καίνε.
Φωνητικά η Έλενα Τσαγκρινού απέδωσε πολύ καλά το τραγούδι.
Η Κύπρος πραγματοποίησε μια πολύ sexy και εντυπωσιακή εμφάνιση που απέσπασε πολλά χειροκροτήματα στο press center. Τα τραγούδια της Κύπρου και της Ρωσίας φαίνεται να είναι αυτά που έχουν εντυπωσιάσει περισσότερο από όσες πρόβες έχουν γίνει.
Σχετικά
Μπουζούκια Στην Πίστα: Το πρόγραμμα φαινόμενο, επιστρέφει Κύπρο
... και δίνει ραντεβού στα Λύμπια
Eurovision 2026: Οι πρώτες λεπτομέρειες από την σκηνική εμφάνιση του Ακύλα στη σκηνή του διαγωνισμού
Ο Ακύλας και η ομάδα του θα μας ταξιδέψουν σε διαφορετικές εποχές και κόσμους επί σκηνής
Μουσικές του κόσμου στη Μεσαιωνική Αγρέπαυλη των Κουκλιών, στην Παλαίπαφο
The Piano Tour σε ένα ακόμα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς:
Ο Παύλος Παυλίδης επιστρέφει Κύπρο το καλοκαίρι για μία μοναδική βραδιά γεμάτη συναίσθημα και ηλεκτρισμό
Μία ατμοσφαιρική συναυλία σε έναν από τους πιο όμορφους συναυλιακούς χώρους
Mια ιδιαίτερη συναυλιακή εμπειρία σε ένα εμβληματικό, ιστορικό σημείο της Κύπρου
Μουσικές του κόσμου στη Μεσαιωνική Αγρέπαυλη των Κουκλιών, στην Παλαίπαφο
Echoes Across Lands με την Ελένη Χαραλάμπους και τη Μαριόλα Χαριτίδου
Διαφορετικές ευρωπαϊκές μουσικές παραδόσεις μέσα από τη φωνή και το πιάνο
Θρύλοι της Eurovision επιστρέφουν στη σκηνή της Βιέννης!
Η απόλυτη επανένωση των All-Stars της Eurovision
Η τραγουδίστρια που μας έκανε να ακούμε το ΜΙ-ΡΕ-ΛΑ στο ριπλέι, έρχεται Κύπρο
Η Μιρέλα Πάχου επιστρέφει στην Κύπρο για 3 εμφανίσεις, σε Λευκωσία και Πάφο
Eurovision 2026: Ξεκίνησαν οι πρόβες του Β’ Ημιτελικού – Πότε ανεβαίνει στη σκηνή η Κύπρος
Στο Wiener Stadthalle μπαίνουν δυναμικά οι συμμετοχές του δεύτερου ημιτελικού, με την Κύπρο να κάνει την πρώτη της εμφάνιση την Τρίτη
Αυτό είναι το νέο μουσικό σχήμα του Kanella bar
Δύο καλλιτέχνες σε ένα πρόγραμμα που θα συζητηθεί
Η εκρηκτική Πάολα έρχεται για μία μεγάλη συναυλία στο χωριό
Αντισυμβατική και εκκεντρική για την σκηνική της παρουσία. Και πάνω από όλα σπουδαία αυθεντική λαϊκή...
Αυτά είναι όλα όσα θα συμβούν στη Βάβλα τον Μάιο
Ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό πρόγραμμα, street food, παζαράκι με τοπικά προϊόντα, καθώς και cocktails, μπύρες και κρασί