Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2021
Η Barbie έγινε 60 ετών. Και η εταιρεία ενοικίασης ακινήτων Airbnb σκέφτηκε να γιορτάσει τα γενέθλιά της και να προσφέρει διαμονή σε αντίγραφο της βίλας της διάσημης κούκλας στο Μαλιμπού σε τιμή προσιτή για όποιον ενδιαφέρεται.
Συγκεκριμένα, δίνεται η ευκαιρία σε έναν θαυμαστή να ενοικιάσει το σπίτι από την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, μέχρι την Τρίτη, με 120 δολάρια, δηλαδή 60 τη βραδιά. Μπορεί να πάρει μαζί του και άλλα τρία άτομα.
Η συγκεκριμένη βίλα είναι πανομοιώτυπη με εκείνη που «ζει» η Barbie εδώ και 60 χρόνια. Βρίσκεται μάλιστα στην καρδιά του Μαλιμπού και θέα τον Ειρηνικό Ωκεανό.
Περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμερες, δύο μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, γήπεδο, μικρή κινηματογραφική αίθουσα, χώρο διαλογισμό πισίνα και πολλά άλλα.
Ωστόσο το πιο ελκυστικό ίσως μέρος του σπιτιού είναι το δωμάτιο - ντουλάπα, που διαθέτει μια τεράστια γκαρνταρόμπα από κανονικών διαστάσεων ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της Barbie.
Η ενοικίαση συνοδεύεται επίσης από διάφορες δραστηριότητες, μεταξύ άλλων περιποίηση μαλλιών από την hairstylist των διασήμων Jen Atkin και μαθήματα ξιφασκίας από την Ολυμπιονίκη Ibtihaj Muhammad.
Πηγή: USA Today
Σχετικά

Νιώσε τον παλμό των Χριστουγέννων στο ΝΥΧ Hotel Limassol
To ΝΥΧ σε καλωσορίζει στη μαγεία των Χριστουγέννων, δημιουργώντας αξέχαστες στιγμές
Πάμε να γιορτάσουμε τη λάμψη της μαγείας των Χριστουγέννων πάνω στη θάλασσα!
Η Μαρίνα Λεμεσού ανάβει τα φώτα των γιορτών

Διακοπές με άρωμα Χριστουγέννων για όλα τα γούστα από τη Louis Hotels!
Μοναδικές επιλογές σε ξενοδοχεία σχεδιασμένα αποκλειστικά για ενήλικες αλλά και για οικογένειες


«Το Πάρκο της Χαράς» είναι έτοιμο να γεμίσει παιδικές φωνές και παιχνίδια
Ένα πάρκο γεμάτο παιχνίδια



Ζήσε τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννα δίπλα στη θάλασσα
Στο ξενοδοχείο Annabelle θα βιώσεις μια one of a kind γιορτινή εμπειρία

Οι πιο ακριβές και οι πιο φτηνές πόλεις για το 2023
Με το κόστος ζωής να έχει εκτοξευθεί στα ύψη, κάποιες (μεγαλου)πόλεις κρατούν τα ηνία (της ακρίβειας).



Μία τριήμερη χριστουγεννιάτικη αγορά με δωρεάν ζεστά κάστανα, συναυλία και παιχνίδια
Όσα θα ζήσουμε στο Κίτι