Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Έχεις έξοδο απόψε!

Κλείσε θέση σε ένα από τα 10 νέα στέκια που άνοιξαν σε όλη την Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2014

Αντίπεινα Λευκωσία

Έγινε γνωστή, από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας της. Τώρα, έρχεται στο κέντρο πόλης και υπόσχεται να κάνει τα βράδια σου αξέχαστα, με πλούσιο μεζέ και ποιοτική μουσική. Πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς το νέο της χώρο, που συνδυάζει την κλασική ταβέρνα με ένα μοντέρνο κέντρο διασκέδασης, αφού μεσάνυχτα παρά κάτι η αίθουσα πλημμυρίζει από μοναδικούς φωτισμούς και τέλεια ηχητική! Με έξυπνο όνομα και έξυπνη διαρρύθμιση, ένα είναι σίγουρο: η ταβέρνα Αντίπεινα αποτελεί τη νέα πρόταση καλής εστίασης και ποιοτικής διασκέδασης στην πρωτεύουσα.

Ο χώρος εμπνέει...

Πουθενά αλλού στην Κύπρο δεν υπάρχει τέτοιος χώρος, που να συνδυάζει ποιοτική ταβέρνα, προσφέροντας άψογο φαγητό (23 πιάτα) και κέντρο διασκέδασης, με τελευταίας τεχνολογίας φωτισμό και ηχητική.

Τι θα ακούσεις...

Το μουσικό πρόγραμμα ποικίλει, ανάλογα με τη μέρα: Τετάρτες, τραγουδά η Έλενα Αντρέου με συνοδεία κιθάρας και μπουζουκιού. Πέμπτη, είναι βραδιά για έντεχνο με τη Μαριάννα Πιερέττη  και τον Ανδρέα Χριστοφόρου, μαζί με τους Salto Mortale Viva και Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται η Δήμητρα, με τους Πανίκο Λοϊζίδη (κιθάρα), Μάριο Οικονομίδη (μπουζούκι) και Άγγελο Αγγελίδη (πλήκτρα).

Και ταβέρνα και κέντρο διασκέδασης

Είναι ένα μαγαζί που μέχρι τις 11.30 το βράδυ διατηρεί το χαρακτήρα της κλασικής ταβέρνας, και μετατρέπεται σε ένα εντελώς διαφορετικό concept, που πραγματικά σε απογειώνει! Οι εντυπωσιακοί φωτισμοί του, η τέλεια ηχητική του και η ζωντανή μουσική του, από ποιοτικά σχήματα που φιλοξενεί, σε συνδυασμό με το εκπληκτικό ντεκόρ του, σου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης, με... το πάτημα ενός κουμπιού!

Τι πληρώνεις

Το φαγητό είναι €18 το άτομο συν ποτό. Υπάρχουν, όμως, 3 πακέτα με φαγητό και ποτό, για πάνω από 10 άτομα: €20 το άτομο, με απεριόριστο κυπριακό ποτό (εκτός μπίρες), €23 με όλα τα προηγούμενα συν μπίρα ΚEO ή Carlsberg και €26 με μία φιάλη ουίσκι για κάθε 6 άτομα.

(22832122) Έγκωμη, Λευκωσία. Τετ-Σ 20.30-πρωίας.

 

 

iPub Λευκωσία

Eίναι ένας χώρος ιδιαίτερα ζεστός και φιλικός, κατάλληλος για παρέες αλλά και για οικογένειες! Ο όμορφος διάκοσμός του, με τα δύο του τζάκια, μαζί με το άψογό του σέρβις και τα χορταστικά του πιάτα -σε πολύ χαμηλές τιμές-, σε εμπνέει και σε προϊδεάζει ότι εδώ θα περάσεις χαλαρά κι ωραία! Από τις απογευματινές ώρες με ζεστά ροφήματα και σπιτικές λιχουδιές, μέχρι αργά το βράδυ με μπίρα και τσιμπήματα, το iPub είναι ο πιο φιλόξενος χώρος για ποτό, φαγητό και ψυχαγωγία.

Ο χώρος εμπνέει...

Στο iPub απολαμβάνεις την κάθε σου στιγμή, με φίλους ή με την οικογένειά σου, μαζί με ωραία μουσική και προσεγμένη κουζίνα.

Τι θα ακούσεις...

Εδώ παίζουν όλα τα είδη μουσικής, ικανοποιώντας κάθε γούστο. Μάλιστα, διοργανώνουν βραδιές με ζωντανή μουσική από διάφορα σχήματα, με τραγούδια ρεμπέτικα, Κρητικά, έντεχνα και ροκ.

Μαζί με το ποτό σου...

Μπορείς να παρακολουθήσεις όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, αφού διαθέτει οθόνες και projector, και να το συνδυάσεις με την ελκυστική προσφορά του: φαγητό με ένα ποτό €12. Διοργανώνει, επίσης, φοιτητικές βραδιές κάθε Πέμπτη με 20% έκπτωση, μαζί με διαγωνισμούς μπιρίμπας, μπιλιάρδου και darts.

Τι πληρώνεις

Στο iPub θα βρεις ένα πλούσιο μενού που περιλαμβάνει σουβλάκια και burgers, από φρέσκα κρέατα που προέρχονται από τη φάρμα των ιδιοκτητών, αλλά και σάντουιτς, σαλάτες και ζυμαρικά, με τιμές που δεν υπερβαίνουν τα €10. Όσο για την ποικιλία σε μπίρες, θα βρεις draughts και μια μεγάλη συλλογή από κρασιά αλλά και μοναδικά κοκτέιλ με το πιο δημοφιλές του που είναι το iPub.

(22753131, 99667229) Μετοχίου 25, Άγιος Ανδρέας. Δ-Κ 17.00-02.00.

 

 

Propaganda lounge bar Λεμεσός

Το σλόγκαν του μαγαζιού τα λέει όλα: Live Your Life in Style, κι αυτό ακριβώς σε εμπνέει να κάνεις! Σε ένα μοντέρνο χώρο, με προσεγμένο μενού, μπορείς να 'ανέβεις' με τη μουσική που παίζουν οι καλύτεροι DJs της Κύπρου αλλά και της Ευρώπης! Εδώ, όπου το πάρτι δεν σταματά ποτέ, ετοιμάσου να απογειωθείς με τα καλύτερα hits. Κάνε κράτηση τώρα και ζήσε μια μοναδική εμπειρία, που μόνο το Propaganda ξέρει να σου προσφέρει.

Ο χώρος εμπνέει...

Ο φωτισμός χαμηλός και προσεγμένος, με το μαύρο να κυριαρχεί στην εσωτερική του διακόσμηση. Είναι ένας μοντέρνος ποιοτικός χώρος διασκέδασης που προσφέρει καλό φαγητό, εξαιρετικά κοκτέιλ και διασκέδαση

μέχρι πρωίας.

Τι θα ακούσεις...

Μουσικά, ο χώρος κινείται ανάμεσα σε ρυθμούς Nu-disco, Deep House, Mainstream χορευτική μουσική και ψαγμένες επιλογές που συνοδεύουν άριστα το εξαιρετικό φαγητό του και τα signature cocktails του.

Τι να φας…

Ανακάλυψε το φοβερό μενού του με Bar Tapas, που είναι μικρογεύματα φτιαγμένα ειδικά για να συνοδεύουν ποτό, αλλά και μεγάλη επιλογή από σαλάτες, πιατέλες με κρεατικά και ψάρι, gourmet γεύματα, όλα σε μοντέρνες εκτελέσεις.

Τι να πιεις…

Όποιο κοκτέιλ και να επιλέξεις, θα το βρεις μόνο εδώ! Δοκίμασε το Dragon Kiss που έχει κερδίσει δεύτερη θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό! Επίσης το καινούργιο Oscar Rose που ήδη απέκτησε τη φήμη του καλύτερου ίσως κοκτέιλ που μπορεί να βρει κανείς αυτή τη στιγμή στην Κύπρο!

(99696575) Γεωργίου Α΄ 60Α, Λεμεσός. Τετ-Κ από τις 18.00.

 

 

Εξάντας Λευκωσία

Ένας καινούργιος χώρος, σε μία αποθήκη στη βιομηχανική περιοχή Καϊμακλίου, δημιουργήθηκε για να προσφέρει υπέροχες μουσικές βραδιές φιλοξενώντας μουσικά και θεατρικά σχήματα. Με έναν εξάντα στο χέρι, και με την εμπειρία του συνθέτη και τραγουδιστή Κούλη Θεοδώρου, που επανέρχεται στο χώρο μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, η νέα μουσική σκηνή πρόκειται να σε ταξιδέψει στα πελάγη του ελληνικού έντεχνου και λαϊκού ρεπερτορίου, με γνώμονα τα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και αντέχουν στο χρόνο, αλλά και τη φρεσκάδα των νέων δημιουργών, μέσα από δυνατές ερμηνείες πλαισιωμένες από εξαιρετικούς μουσικούς.

Ο χώρος εμπνέει...

Ο χώρος φτιάχτηκε με πολύ μεράκι για να προσφέρει λειτουργικότητα και άνεση. Την εικαστική όψη του, ανέλαβε ο καλλιτέχνης Δώρος Ηρακλέους, δημιουργώντας χαρταετούς που αιωρούνται στο χώρο.

Τι θα ακούσεις...

Η νέα μουσική σκηνή Εξάντας θα αλλάξει τα βράδια σου και θα σου προσφέρει ποιότητα στη διασκέδασή σου. Ο Κούλης Θεοδώρου είναι η εγγύηση, για αυτό και την ενισχύει με δύο νέους καλλιτέχνες! Συνεργάζεται λοιπόν για πρώτη φορά με δύο εκπληκτικές φωνές: τη Μαρία Θεοδότου

και τον Άγγελο Αυγουστή. Οι φωνές τους πλαισιώνονται από τους μουσικούς: Ηλία Ιορδάνου στο μπουζούκι, Στέλιο Γερασίμου στα πλήκτρα, Σάββα Σάββα στο μπάσο και Αντρέα Θεοδώρου στα κρουστά.

Μαζί με το ποτό σου...

Ο χώρος, από μόνος του, σε εμπνέει να αφεθείς και να χαλαρώσεις, να πιεις το ποτό σου, από τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρεται στο μπαρ και μετά να μερακλώσεις με τις μουσικές περιπλανήσεις του μουσικού του σχήματος.

Τι πληρώνεις

Οι τιμές είναι πολύ λογικές και πολύ φιλικές!

(97770787, 22260909) Θεμιστοκλή Πετρίδη 11, βιομηχανική περιοχή Καϊμακλίου, Λευκωσία. Παρ-Σ 22.30-αργά.

 

 

Κτήμα Γεωργιάδη Σκαρίνου

Στα τρία χρόνια λειτουργίας του, το Κτήμα Γεωργιάδη και η δημοφιλής του οικοδέσποινα Στέλλα Γεωργιάδου, διατηρούν την ίδια φιλοσοφία: ποιότητα και απλότητα σε συνδυασμό με αγάπη για ό,τι κάνουν! Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο που ο χώρος αυτός διατηρεί φανατικούς θαμώνες που αναζητούν την ποιοτική διασκέδαση και την πιο νόστιμη κουζίνα. Στον όμορφα διαρρυθμισμένο και άνετο χώρο του, οι παρέες απολαμβάνουν ιδιαίτερα πιάτα, με ξεχωριστές γεύσεις και ένα πλουσιότατο μουσικό πρόγραμμα με τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια και το μπρίο της Στέλλας Γεωργιάδου μαζί με τη συνοδεία εξαίρετων μουσικών, στο πιάνο και το μπουζούκι, δημιουργώντας μια ζεστή, παρεýστικη ατμόσφαιρα. Αν θες πραγματική διασκέδαση και μια απόδραση από τα τετριμμένα... έλα στο Κτήμα Γεωργιάδη!

 

 

Ο χώρος εμπνέει...

Η Στέλλα Γεωργιάδου, με τη μεγάλη πορεία της στην αθηναϊκή νύχτα, παρουσιάζει ένα μοναδικό πρόγραμμα αθηναϊκών προδιαγραφών, που σου εγγυάται την απόλυτή σου διασκέδαση.

Τι θα ακούσεις...

Αν θες να διασκεδάσεις με καλό διαχρονικό ελληνικό τραγούδι, μελωδίες μεγάλων συνθετών και τα πιο ωραία λαϊκά που είναι πάντα διαχρονικά, είσαι στον καταλληλότερο χώρο. Η Στέλλα Γεωργιάδου σου ανεβάζει τη διάθεση με τη συνοδεία δυο εξαίρετων μουσικών, του Γιάννη Αλεξάκη στο μπουζούκι, μαθητή του μεγάλου Γιώργου Ζαμπέτα και του Ρένου Τσόκου, ενός από τους καλύτερους πιανίστες στην Κύπρο. 

Τι να φας…

Η κουζίνα στο Κτήμα Γεωργιάδη είναι ψαγμένη και συνεχώς ανανεώνεται. Δοκίμασε το χαλούμι του σε φύλλο κρούστας, κιμά τυλιγμένο σε φύλλο κρούστας, σουβλάκι χοιρινό, μαριναρισμένο, και λουκουμάδες με ψιλοκομμένο μήλο, μπανάνα, καβουρδισμένο αμύγδαλο και μέλι. 

Τι πληρώνεις

Για φαγητό και διασκέδαση θα πληρώσεις €23 το άτομο, χωρίς ποτό. Η τιμή φιάλης είναι €70 (τα premium) και €55 (τα απλά ουίσκι). 

(70000620/www.ktima-georgiadi.com) Παλιός σταθμός της Σκαρίνου, επ. Λάρνακας. Σ, 20.30 ξεκινά το φαγητό και 22.00 το πρόγραμμα & Κ 13.00.

 

 

Makou Food & Sea Λάρνακα

H ειδυλλιακή του τοποθεσία, ακριβώς εκεί όπου σκάει το κύμα, το έχει κατατάξει ανάμεσα στους απόλυτους καλοκαιρινούς προορισμούς. Aπό τον περασμένο όμως Νοέμβριο, το 'Makou Food & Sea' έχει βάλει τα χειμερινά του και έχει ανεβάσει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά, τόσο στη γεύση όσο και στη διασκέδαση. Η φιλοσοφία όμως του μαγαζιού παραμένει η ίδια και δεν είναι άλλη από το να προσφέρει υψηλή ποιότητα γεύσεων αλλά και διασκέδασης σε πολύ προσιτές τιμές. Ο ιδιοκτήτης, με γνώμονα την προσωπική του αγάπη για το καλό φαγητό και το κρασί, κάνει τη δική του παρέμβαση στο χειμερινό σκηνικό προτείνοντας ένα ολοκαίνουργιο μενού ασιατικών και όχι μόνο γεύσεων, καθώς και μία ενδιαφέρουσα κάβα, αφού όλα τα κρασιά έχουν επιλεχθεί προσωπικά από τον ίδιο. 

Ο χώρος εμπνέει...

Μόνο στο ‘Makou’ βρίσκεις το μοναδικό συνδυασμό υψηλής γαστρονομίας, ποικιλίας εκλεκτών κρασιών και ζωντανή μουσική. Η διασκέδαση κορυφώνεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τις μουσικές επιλογές και προτάσεις του resident music producer Ευθύβουλου Θεοχάρους, του συνθέτη των επιτυχιών, ο οποίος υπόσχεται ένα θερμό και ενδιαφέροντα χειμώνα με γεύση από Αθηναϊκό nightlife! Συστήνεται προκράτηση.

Τι θα ακούσεις...

Φέτος στο χειμερινό Μakou η παρουσία του μουσικοσυνθέτη και μουσικού παραγωγού Ευθύβουλου Θεοχάρους σφραγίζει μοναδικά το χαρακτήρα του μαγαζιού στον τομέα της διασκέδασης. Με μοναδική μαεστρία παίζει στο πιάνο κομμάτια ελληνικής και ξένης μουσικής. Στο μουσικό αυτό ταξίδι, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, τον συνοδεύουν ο Δημήτρης Σουρουλλάς με την κιθάρα του και η Κύπρια ερμηνεύτρια Φανή Ιωάννου στο τραγούδι. Συστήνεται κράτηση.

Μαζί με το ποτό σου...

Μάθε ότι αυτό το χειμώνα στο 'Makou' διοργανώνονται, σε τακτά διαστήματα, απογευματινές συναντήσεις γευσιγνωσίας για όλους όσοι αγαπούν το καλό κρασί και θέλουν να μάθουν περισσότερα γι' αυτό, δοκιμάζοντας ολόφρεσκα κρασιά από την ενδιαφέρουσα κάβα του.

Τι να φας…

Ο βραβευμένος σεφ του 'Makou' προτείνει γαρίδα τυλιγμένη σε φύλλο κανταϊφιού με ελαφρύ teriyaki sauce, καθώς και το black cod fish ψημένο στον ατμό και τελειωμένο στο teppanyaki με ελαφριά γεύση σος χαβιαριού. Σίγουρα όμως δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το βοδινό με ρύζι και διάφορα λαχανικά καθώς και ο φρέσκος σολομός. 

(24400701) Πιαλέ Πασά 47, Λάρνακα. Τετ-Σ & Κ μόνο μεσημέρι.

 

 

Neverland Rock Bar Λευκωσία

Είναι ένας χώρος ζεστός, όπου με το που θα μπεις, ξεχνάς την καθημερινότητα και όλα όσα σε απασχολούν. Είναι ένα μπαράκι που αγαπούν όλες οι ηλικίες και όλοι οι... χαρακτήρες! Η μουσική του είναι καθαρόαιμα... ροκ και οι λάτρεις του είδους την απολαμβάνουν σε μάξιμουμ δόσεις! Επιπλέον στο χώρο φιλοξενούνται εκπληκτικά events που είναι συνήθως αφιερώματα καλλιτεχνών με ζωντανή μουσική, pre-parties ή after-parties συναυλιών μεγάλων συγκροτημάτων που κατά καιρούς γίνονται στην Κύπρο (π.χ. Moonspell, Sabbaton, Iced Εarth, Pain of Salvation κ.λπ.), αλλά και parties παρουσιάσεων ροκ δίσκων Κυπρίων καλλιτεχνών.

Ο χώρος εμπνέει...

Εγγυημένα, πρόκειται να περάσεις ωραία με την παρέα σου ή και μόνος. Η ανακαίνιση που έγινε, μόλις φέτος το Νοέμβριο, ‘έντυσε’ το χώρο του από κάτω μέχρι πάνω με ξύλο, κάνοντας την ατμόσφαιρα ακόμα πιο

ζεστή και παρεΐστικη.

Τι θα ακούσεις...

Η μουσική που θα απολαύσεις κάθε μέρα (εκτός Τετάρτη και Πέμπτη) αρχίζει από το classic & psychedelic rock των '60s και '70s και συνεχίζει με μουσικές επιλογές, μέχρι και το σήμερα, από τη mainstream αλλά και underground rock σκηνή. Κάθε Τετάρτη, η ελληνική ροκ σκηνή έχει την τιμητική της, καθώς το πρόγραμμα αποτελείται από αμιγώς ροκ ελληνικές επιλογές. Κάθε Πέμπτη, τιμά τους 'πατέρες' της μουσικής που αγαπάμε και έτσι η βραδιά αποτελείται μόνο από Blues και Rock'n'Roll επιλογές.

Μαζί με το ποτό σου...

Δοκίμασε το new entry του, τα Neverland Nachos with cheece (€5.50), το πιάτο που ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία! Και συνδύασε με ένα υποβρύχιο με την ονομασία Neverland που αποτελείται από μισό ποτήρι μπίρα, ένα σφηνάκι JŠgermeister και ένα σφηνάκι vodka north.

Τι πληρώνεις

Διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία σε ποτά κι έτσι οι τιμές ποικίλουν. Τα whiskeys είναι από €5-€9 το ποτήρι (διαθέτει μεγάλη ποικιλία από premium whiskeys και μπορεί να καλύψει όλα τα γούστα), το μπουκάλι μπίρας από €3.50-€6.50 και οι draught beers από €4.50-€5 το pint (50cl). Στις τοπικές μπίρες (Carlsberg, KEO) υπάρχει μόνιμη προσφορά €10 το pitcher, που αντιστοιχεί σε 3 pints.

(99021362) Νικηφόρου Φωκά 1, παλιά Λευκωσία. Δ-Κ 21.00-ξημερώματα!

 

 

Da Vinci Cafe Lounge bar Λεμεσός

Ο χώρος του, μεγάλος και επιβλητικός, προσφέρεται για μεσημεριανό και απογευματινό καφεδάκι αλλά και φανταστικά cocktails που ετοιμάζονται από εξειδικευμένους baristas. Προσφέρεται όμως και για καλό φαγητό καθώς και για βραδινή διασκέδαση, με προσεγμένο πρόγραμμα και ποιοτική μουσική από διάφορα σχήματα και καλλιτέχνες όπως Έλενα Αναγιωτού, Εύης Νεοκλέους, Ακουστικοί Επιβάτες, Κρητικούς καλλιτέχνες με μαντινάδες, κυπριακά συγκροτήματα και άλλες guest εμφανίσεις. Φιλοσοφία του είναι να συνδυάζει το καλό φαγητό με την καλή διασκέδαση χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να ξενυχτήσεις!

Ο χώρος εμπνέει...

Δεν είναι μόνο το προνομιακό σημείο στο οποίο βρίσκεται, αλλά και η ίδια η διαρρύθμισή του που σε εμπνέουν και σε κάνουν να το επισκεφθείς και μεσημέρι και βράδυ. Μην ξεχνάς ότι είναι ένα σύγχρονο all day bar, που στεγάζεται στο αρχαιότερο τριώροφο κτίριο της Λεμεσού (κτίσμα του 1712 μ.Χ.)!

Τι θα ακούσεις...

Απολαμβάνεις όλα τα είδη μουσικής μέσα από διάφορα events που διοργανώνει, όπως ελληνικές βραδιές, έντεχνο λαϊκό, Κρητικές βραδιές και βραδιές με διάφορους DJs.

Μαζί με το ποτό σου...

Δοκίμασε το 'Cocktail Red Da Vinci', με Ursus, τζιν, raspberry sauce, χυμό cranberry και φρέσκα μούρα από πάνω! Από τη μεγάλη ποικιλία σε φαγητά, δοκίμασε τις σαλάτες του, αλλά και την μπριζόλα, το κοτόπουλο, τα steaks ή burgers του, το σολομό και τις πλούσιες μακαρονάδες του.

Τι σου ετοιμάζει...

Είναι ένας μοντέρνος πολυχώρος με αίθουσα για private parties, εκδηλώσεις, συνεδριάσεις και εκθέσεις. Για το νέο χρόνο ετοιμάζει περισσότερα events με ζωντανή μουσική, fashion shows, Carnival Week με γκρουπ για την παρέλαση και ανανεωμένο roof garden bar για να παρακολουθήσεις το μουντιάλ που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία!

(25342030) Γενεθλίου Μιτέλλα 28 και Λουτρών 12 (πάροδος εκκλησίας Αγ. Νάπας,) Λεμεσός. Δ-Κ 10.00-02.00 (24.00 κλείνει η κουζίνα).

 

 

Skala studio Λάρνακα

Παρόλο που είναι new entry στη νυχτερινή διασκέδαση, αφού άνοιξε τις πόρτες του μόλις φέτος το Νοέμβριο, έχει ήδη γίνει talk of the town! Απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό διαφόρων ηλικιών και σε όσους αναζητούν την ποιοτική διασκέδαση, χωρίς μουσικές ταμπέλες, και υπόσχεται ξέγνοιαστες στιγμές. Προσφέρει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που αποτελείται από ελληνικά και ξένα τραγούδια, με αναφορές σε μεγάλους καλλιτέχνες κι ένα όμορφα επιλεγμένο λαϊκό πρόγραμμα που συνδυάζεται με διαλείμματα από DJ του μαγαζιού.

Ο χώρος εμπνέει...

Χαλαρές, ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από σκοτούρες. Εδώ θα περάσεις όμορφα με καλή μουσική και διασκέδαση.

Τι θα ακούσεις...

Πλούσιο πρόγραμμα από το ζωντανό σχήμα του το οποίο αποτελούν οι Στέλιος Κωνσταντάς, Δαλιδά Μιτζή, Μάριος Αλουπός, Στέφανη Κρασσά και πενταμελής ορχήστρα. Κάποιες καθημερινές, προσφέρει piano nights και πιο ακουστικά βράδια.

Μαζί με το ποτό σου...

Η πλούσια γκάμα του από αλκοολούχα ποτά και μη, ιδιαίτερα τα cocktails του θα σε ικανοποιήσουν! Δοκίμασε οπωσδήποτε το Skala cocktail, μία αποκλειστική συνταγή του barman. Όλα τα ποτά συνοδεύονται από ξηρούς καρπούς, nachos και φρούτα.

Τι πληρώνεις

Οι τιμές είναι προσιτές σε όλους. Δεν υπάρχει ελάχιστη χρέωση κατά άτομο. Τα ποτά στο bar ξεκινούν από €5 και το μεγάλο μπουκάλι whiskey από €90. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και όλα τα αναψυκτικά.

Τώρα τις γιορτές…

Υπόσχεται ένα σούπερ εορταστικό πρόγραμμα για να περάσεις όμορφα εσύ και η παρέα σου σε ένα χώρο που έχει βάλει τα γιορτινά του!

(96277101) Κωνσταντίνου Καλογερά 135, Λάρνακα. Παρ, Σ και παραμονές δημόσιων αργιών από τις 23.00.

 

 

Sepia Lounge bar & Restaurant Λεμεσός

Σε αυτόν τον όμορφο χώρο, θα συναντήσεις την πλέον χαρούμενη ατμόσφαιρα που σου θυμίζει παλιές εποχές, στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους! Το μεγαλύτερο bar της Σαριπόλου σε περιμένει, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, για να απολαύσεις πρόγευμα, μυρωδάτους καφέδες, εύγευστα platters και νόστιμα πιάτα, μαζί με απίθανα μουσικά ακούσματα που όσο νυχτώνει αρχίζουν να δυναμώνουν και να σου ανεβάζουν ευχάριστα τη διάθεση. Το σέρβις είναι προσεγμένο και δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια και την προσωπική επαφή. Με λίγα λόγια εδώ, όποια ώρα της ημέρας και να βρεθείς, θα περάσεις υπέροχα!

Ο χώρος εμπνέει...

Στο όμορφο αυτό μαγαζί απολαμβάνεις εξαιρετική κουζίνα, με ωραία lounge ατμόσφαιρα και ωραία μουσική. Και μετά, οι ρυθμοί ανεβαίνουν, μαζί και η διασκέδαση!

Τι θα ακούσεις...

Η μουσική που ακούς είναι deep house και r 'n' b, αλλά και jazz, όπως και έντεχνο ροκ, ενώ διοργανώνονται και live latin βραδιές μια φορά το μήνα. Επίσης υπάρχουν live βραδιές, κάθε Τετάρτη, με τον Γιώργο Σταματάρη, σε ένα έντεχνο λαϊκό πρόγραμμα, ενώ κάποιες άλλες βραδιές φιλοξενούνται διάφορα σχήματα.

Μαζί με το ποτό σου...

Απόλαυσε καθημερινά, εύγευστα πιάτα, πίνοντας το ποτό σου με τη συνοδεία τυριών κι αλλαντικών. Ακόμη, μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου με ένα μπουκάλι κρασί, με €40 για δύο άτομα.

Τι να επιλέξεις…

Εδώ θα φας ωραία φαγητά σχάρας, όπως μπριζόλες και ζουμερά σουβλάκια ή χοιρινά φιλετάκια με την καταπληκτική σος από μουστάρδα, αλλά και εξαιρετικές σαλάτες, gourmet σάντουιτς και φανταστικά platter με τυριά και αλλαντικά ή mix grill. Και μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τη φανταστική του σοκολατίνα! Σάββατο και Κυριακή σερβίρει μεσημεριανό και βραδινό φαγητό a la carte. 

(99608316, 25379800/facebook: Sepia) Πλατεία Σαριπόλου 66, Δ-Κ 10.00-02.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close