Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένας παραδοσιακός ξενώνας στο χωριό, με τζάκι και τζακούζι, για αξέχαστη διαμονή

Ζήσε την απόλυτη χαλάρωση και ευεξία σε ένα απίθανο περιβάλλον

Δημοσιεύτηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2022

Η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για εξορμήσεις και εκδρομές στην κυπριακή φύση, για φαγητό, διαμονή και χαλάρωση.

Εξ ου και εμείς σου προτείνουμε να συνδυάσεις την εξόρμησή σου με διαμονή στο χωριό! 

Στον Άγιο Θεοδώρο, το διάσημο χωριό της επαρχίας Λάρνακας, βρίσκεται ένας μικρός παράδεισος για απόλυτη χαλάρωση. Ένα μοντέρνο αγροτουριστικό κατάλυμα όπου θα ξεκουραστείς και θα αναζωογονηθείς.

Ο λόγος για το Pentasino Traditional House το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του χωριού δίπλα στην ταβέρνα Ευτυχία. Πρόκειται για έναν παραδοσιακό, αγροτουριστικό ξενώνα με ιδιωτικά διαμερίσματα, ο οποίος σου εξασφαλίζει μια άνετη διαμονή.

Αποτελείται από τέσσερα ξεχωριστά σπιτάκια (Το παλάτι, το Τζιελάρι, το Κατώι και το Ανώι) με μοντέρνο χώρο και πλήρως επιπλωμένα.

Το Παλάτι μπορεί να φιλοξενήσει μία παρέα τεσσάρων φίλων ή μία οικογένεια με μέχρι τρία παιδιά, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τη ζεστασιά του τζακιού, να μαγειρέψουν στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, να ψήσουν στο κοινόχρηστο bbq, αλλά φυσικά και να χαλαρώσουν στο ιδιωτικό τζακούζι του διαμερίσματος.

Δίπλα ακριβώς βρίσκεται το Τζιελάρι, που αποτελείται από ένα διπλό, παραδοσιακό κρεβάτι με τη δική του είσοδο, κουζίνα και πλήρως εξοπλισμένο για να μη σου λείψει τίποτα!

Τα άλλα δύο δωμάτια, το Ανώι και το Κατώι, διαθέτουν επίσης μοντέρνα διακόσμημη και όλες τις ανέσεις. Το "Κατώι"  είναι ένα ισόγειο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με δυνατότητα επιλογής διπλού κρεβατιού ή δύο μονών και το Ανώι με διπλό κρεβάτι και τη δυνατότητα επιλογής μονού.

(99 305599) Γεώργιου Γρίβα Διγενή 1, Άγιος Θεόδωρος 7730, επ. Λάρνακας.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close