Δημοσιεύτηκε στις 06 Μαΐου 2022
Για τις ανάγκες της διανομής της παραγωγής Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες του Ιουλίου Βερν, η οποία θα ανέβει τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2022-2023 σε σκηνοθεσία Μάριου Κακουλλή και διασκευή Άνδρης Θεοδότου, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς, ανεξαρτήτως φύλου, απόφοιτους δραματικών σχολών, σκηνικής ηλικίας από 18 έως 35 ετών.
Τα άτομα που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα, μαζί με μία πρόσφατη φωτογραφία τους, στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, ώρα 12:00 π.μ., με την ένδειξη στο θέμα του ηλεκτρονικού μηνύματος «Ακρόαση | Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΜΕΡΕΣ». Η επιλογή των ατόμων που θα συμμετάσχουν στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη της παράστασης, με βάση την αξιολόγηση των βιογραφικών τους.
Οι ακροάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Κτίριο ΘΟΚ την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 και την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022. Τα άτομα που θα επιλεγούν θα ειδοποιηθούν για την ημέρα και την ώρα της ακρόασης αποκλειστικά μέσω e-mail, στο οποίο θα περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη διαδικασία της ακρόασης.
Η είσοδος στις ακροάσεις θα γίνει με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο dramaturg@thoc.org.cy ή καλέστε στο 22 86 43 06.
Σχετικά
Δόθηκε η επίσημη πρεμιέρα για τις "Τρεις αδερφές" του Άντον Τσέχωφ
Ένα αριστουργηματικού έργο που θα περιοδεύει σε όλη την Κύπρο

''40+ Βγαίνω": Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για τον Θανάση Αλευρά
Ο συναρπαστικός Θανάσης Αλευράς, στην Κύπρο, με την πρώτη του προσωπική μουσικοθεατρική παράσταση!

"Το Αγόρι με τη βαλίτσα" περιοδεύει σε Λευκωσία και Λεμεσό
"Το αγόρι με τη βαλίτσα" περιγράφει το ταξίδι ενός αγοριού που αναγκάζεται να εγκαταλείψει τον τόπο του και με μοναδικό του όπλο τις ιστορίες που συνήθιζε να του διηγείται ο πατέρας του


Το έργο ''Girls Like That'' σε παγκύπρια πρώτη
Η Anyhow Theatre Ensemble, παρουσιάζει το έργο του Evan Placey, σε σκηνοθεσία Μαρίας Ιόλης Καρολίδου.

"Αμμόχωστος, μια πόλη, μια ιστορία": Mία έντονη μουσικό-αφηγηματική παράσταση
Μια όμορφη ιστορική αναδρομή που δημιουργεί εικόνες και θύμησες από τη Βασιλεύουσα

Η Βελανιδιά μάς δίνει ραντεβού στο θέατρο Ριάλτο
Μια παράσταση που ζωντανεύει τον χειρότερο εφιάλτη του ηθοποιού



''Μπέρντυ, το αγόρι πουλί'' στο Θέατρο Σκάλα
Ένα αντιπολεμικό έργο που υμνεί το όνειρο της Ελευθερίας από το Θέατρο «ΣΚΑΛΑ»

Μία δωρεάν παράσταση του έργου «Δεν είμαι bro», με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Θεάτρου
Ένα έργο που πραγματεύεται καίρια ζητήματα, όπως είναι το bullying, το κυνήγι της δημοφιλίας, η αποδοχή και o ρατσισμός στο σχολείο

Ο Απρίλιος στο Ριάλτο είναι γεμάτος θέατρο και μουσική
Ο μήνας με το μεγαλύτερο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Κύπρου έχει φτάσει!