Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Jamie’s Italian: Υποψήφιο εστιατόριο στην κατηγορία Nice Price των Cyprus Eating Awards 2020

Εδώ θα απολαύσεις ένα πρωτόγνωρο ταξίδι στην αυθεντική ιταλική κουζίνα σε μία άρτια ισοζυγισμένη σχέση ποιότητας και τιμής.

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2020

Το Jamie’s Italian χαρακτηρίζεται ως η επιτομή της casual dining εστίασης με μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και ψαγμένες γαστρονομικές προτάσεις που προσφέρουν στον επισκέπτη ένα πρωτόγνωρο ταξίδι στην αυθεντική ιταλική κουζίνα σε μία άρτια ισοζυγισμένη σχέση ποιότητας και τιμής.

Γι’ αυτό, άλλωστε, δεν εκπλήσσει η τιμητική υποψηφιότητά του στην κατηγορία Nice Price των Cyprus Eating Awards 2020.

O διεθνούς φήμης chef Jamie Oliver και ο κορυφαίος συνεργάτης του Ιταλός Gennaro Contaldo, μαζί με τους έμπειρους Κύπριους chef του εστιατορίου, έχουν δημιουργήσει ένα μενού από πρωτότυπα πιάτα εμπνευσμένα από αυθεντικές ιταλικές συνταγές.

Με ένα ευρύ φάσμα επιλογών από antipasti, artisan πίτσες και ζυμαρικά, ζουμερά burgers, super food σαλάτες, θρυλικά black angus και φυσικά, τα δελεαστικά του επιδόρπια, το Jamie’s Italian είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως το μενού του εστιατορίου ανανεώνεται συχνά ώστε να μπορεί να ενσωματώνει στα πιάτα του ολόφρεσκα υλικά της εκάστοτε εποχής ως πρώτες ύλες και μάλιστα, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε προϊόντα ελευθέρας βοσκής και βιώσιμες καλλιέργειες.

Οι απολαυστικές επιλογές του Jamie’s Italian αγαπήθηκαν πάρα πολύ από το κοινό με αποτέλεσμα να προσφέρονται πλέον και με υπηρεσία delivery ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία πολλών πελατών να τις απολαμβάνουν πιο συχνά κι από την άνεση του σπιτιού τους.

Το εστιατόριο είναι ευρέως γνωστό για το αριστοτεχνικό σύζευγμα rustic και industrial στοιχείων που αντιπαραβάλλονται με art nouneau πολυελαίους.

Τα κομψοτεχνήματα αυτά πλαισιώνονται από retro αισθητικές μηχανές παρασκευής ζυμαρικών, πολύχρωμες φιάλες κρασιών κι ένα γωνιακό bar που αποτελεί μία όαση δροσιάς με δημοφιλή cocktails για κάθε στιγμή της ημέρας. Το ατμοσφαιρικό σκηνικό ολοκληρώνεται με ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο κήπο, αλλά κι ένα προσεγμένο patio, ιδανικά για να απολαύσεις το γεύμα σου σε ένα όμορφο, δροσερό περιβάλλον. 

Είναι έκδηλο, λοιπόν, πως ένα ιδιαίτερα εύγεστο μενού με ολόφρεσκες πρώτες ύλες και μάλιστα σε προσιτές τιμές, που προσφέρεται σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον εντυπωσιάζει τον κάθε επισκέπτη και συγκαταλέγει το Jamie’s Italian ανάμεσα στα προτεινόμενα εστιατόρια για την κατηγορία Nice Price στο μεγαλύτερο διαγωνιστικό θεσμό του τόπου.

Μπορείτε να υποστηρίξετε  με την ψήφο σας το αγαπημένο σας εστιατόριο διαδικτυακά στην ιστοσελίδα: https://cypruseatingawards.checkincyprus.com/

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close