Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Καλοκαίρι με σκάφος... με φόντο τα μαγικά ηλιοβασιλέματα της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά

Διακοπές με σκάφος, ψάρεμα, πάρτι, σαμπάνια και την παρέα!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουνίου 2022

Το καλοκαίρι είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιόδους του έτους για να ξεφύγεις... και για πολλούς οι αποδράσεις είναι συνώνυμες με διακοπές με σκάφος.

Εξ ου λοιπόν κι εμείς σου έχουμε την καλύτερη επιλογή για να περάσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές στο νερό. Και η επιλογή είναι η Azure Yacht Club.

Η Azure Yacht Club είναι μια luxury yacht charter εταιρεία με έδρα την Αγία Νάπα που ειδικεύεται στις ποιοτικές ναυλώσεις σκαφών αναψυχής. Στόχος της είναι να απογειώσει την εμπειρία των πολυτελών διακοπών, δίνοντας στους πελάτες της, την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλής αισθητικής υπηρεσίες και exclusive services με εξορμήσεις στην πανέμορφη θάλασσα της Μεσογείου που θα τους μείνουν αξέχαστες. 

 

Στην AzureYacht Club δημιουργούν για τον κάθε πελάτη το ιδανικό περιβάλλον για να ζήσει τη δική του εξατομικευμένη εμπειρία yachting και να διοργανώσει εν πλω ένα ξεχωριστό event. Με φόντο τα μαγικά ηλιοβασιλέματα της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά και υπό το φως του φεγγαριού τα καλοκαιρινά parties αποκτούν άλλη διάθεση. Επιλέξτε ένα από τα σκάφη της και στείλτε απλά τις προσκλήσεις στους καλεσμένους σας. Τα σκάφη της εν λόγω εταιρείας μπορούν να φιλοξενήσουν κάθε είδους party όπως: Βirthday parties, Bachelor parties, Hens parties, Wedding parties, Τheme parties, Disco parties, Family parties.

Το ψάρεμα τόνου και γενικότερα το ψάρεμα στα καταγάλανα νερά της Κύπρου είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε. Γι’ αυτό λοιπόν εμείς, έχουμε εξασφαλίσει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για ψάρεμα τόνου για να συνδυάσετε το yachting, την ηλιοθεραπεία στον μεσογειακό ήλιο, τις βουτιές και τα πανέμορφα ηλιοβασιλέματα της επαρχίας Αμμοχώστου με το ψάρεμα. 

Ταξίδεψε μαζί της και ζήσε τα πιο μαγικά ηλιοβασιλέματα με ένα ποτήρι σαμπάνια, σε ένα πολυτελές και προσεγμένο περιβάλλον. Γνώρισε το γεμάτο style και εμπειρίες κόσμο της Azure Yacht Club η οποία μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε σου επιθυμία και κάνε αυτό το καλοκαίρι το καλύτερο της ζωής σου.

Στην Azure Yacht Club δημιουργούνε τις πιο όμορφες εμπειρίες, με μια μεγάλη γκάμα από επιλογές και υπηρεσίες ώστε να ζήσεις ξεχωριστές στιγμές, βασισμένες στις δικές σου ανάγκες. 

Τηλέφωνο: 97966969  
Websitewww.azure-yachts.com
Instagram: azure_yachtclub

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close