Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις παραλίες της Ορόκλινης!

Παραλίες με παιχνιδότοπο, πρόσβαση σε ΑμεΑ,ναυαγωσώστη κ.ά.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2022

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης, ενόψει και του τριημέρου του Κατακλυσμού, με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να ενημερώσει και ταυτόχρονα να προσκαλέσει τα κοινό στις παραλίες της περιοχής! 

Μάλιστα μέσα από την ανάρτησή του, ενημερώνει ότι οι παραλίες του, από τις καλύτερες στην Κύπρο, περιμένουν το κοινό να απολαύσεις το μπάνιο του, στις διακοπές του τριημέρου αλλά και όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

"Έχουμε αντικαταστήσει όλες τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες με καινούριες σε όλα τα σημεία. Διαμορφώσαμε χώρους στάθμευσης επί και πλησίον της παραλίας για 400 οχήματα και θέσεις για ΑμεΑ. Κατασκευάσαμε νέους πύργους ναυαγοσωστών, οι οποίοι διαθέτουν ηλεκτρισμό και νερό. Διαθέτουμε προσβάσεις προς την παραλία για ΑμεΑ, σύγχρονους παιχνιδότοπους, 3 αθλητικά πάρκα με πάνω από 30 όργανα εκγύμνασης. Έγινε μεγάλη τοπιοτέχνηση του χώρου μεταξύ του ξενοδοχείου LEBAY και του εστιατορίου MER BLUE.

Διαθέτουμε δωρεάν ξαπλώστρες για τους ΑμεΑ και το συνοδό τους, καθώς επίσης και σε 2 σημεία υπάρχει τροχήλατο αμαξίδιο για την υποβοήθηση των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα, να εισέλθουν στη θάλασσα.

Επίσης διαθέτουμε σε 3 υπαίθρια σημεία επί της παραλίας, βάρκες βιβλιοθήκες με ελληνικά και ξένα βιβλία, οι οποίες είναι και δανειστικές και ανταλλακτικές".

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close