Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα αυθεντικό ιταλικό, σε ένα υπέροχο σκηνικό

Στo Louis Ledra Beach φάγαμε αυθεντική ναπολιτάνικη pizza δίπλα στην πισίνα

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2022

Παρασκευή πρωί παρκάρουμε στο ξενοδοχείο Louis Ledra Beach στην Πάφο. Η υποδοχή, εγκάρδια. Κοκτέιλ και καναπεδάκια, απλωμένα σε ένα πλούσιο μπουφέ στη βεράντα, μας δίνουν μία πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει…

Ακολούθως βολτάρουμε στο ξενοδοχείο και καταλήγουμε για μεσημεριανό στο ανακαινισμένο Anemi, το κύριο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Στον ομολογουμένως κομψό χώρο του, μας περίμενε ένα καλοστρωμένο τραπέζι κι ένα πλούσιο μπουφέ, που είχε και του πουλιού το γάλα… προκειμένου να ζήσουμε μία live cooking εμπειρία! Ακόμα και φουκού στην οποία στριφογύριζαν τα χοιρινά σουβλάκια, που σε λίγο θα κατέληγαν
ζουμερά και ζεστά στο πιάτο μας. Ορεκτικά, σαλάτες, ζυμαρικά, burgers, γλυκά και τι δεν είχε!

LouisLedra-023.jpg


Το σούρουπο της Παρασκευής, μας βρήκε στο ξενοδοχείο Louis Ledra Beach να απολαμβάνουμε το υπέροχο ηλιοβασίλεμα, παρέα με ένα κλασικό κοκτέιλ στο χέρι και να ψάχνουμε το εστιατόριο που μας είχε πάει μέχρι εκεί.

Οι φίλοι που μας προσκάλεσαν, επέμεναν ότι «δεν έχουμε ξαναφάει σε τέτοιο μέρος», κι όντως, όπως αποδείχθηκε στο τέλος της βραδιάς, είχαν απόλυτο δίκαιο!

Περάσαμε τους καταπράσινους κήπους, κοντοσταθήκαμε στον σαξοφωνίστα που γέμιζε με ήχους και μουσικές τον χώρο, φωτογραφίσαμε την υπέροχη θάλασσα που απλώνεται μπροστά του και προχωρώντας περίπου στο κέντρο, μπροστά στην πισίνα, αντικρίσαμε μία βεράντα με όμορφα στρωμένα τραπέζια. Ένα υπαίθριο εστιατόριο με μινιμαλιστική διακόσμηση και μια φιλόξενη και οικεία ατμόσφαιρα.

Η υποδοχή μας ξάφνιασε ευχάριστα. Ρίχνοντας μάλιστα μία ματιά στο εσωτερικό του μαγαζιού νιώσαμε ότι βρισκόμασταν σε ένα καλαίσθητο μαγαζί κάπου πολύ μακριά -σίγουρα όχι εντός του ξενοδοχείου.

LouisLedra-03.jpg


Το καινούργιο ιταλικό εστιατόριο «A Mano» ήταν όντως μία έκπληξη!

Αρχικά να πούμε ότι «a mano» στα ιταλικά σημαίνει «με το χέρι» και το εν λόγω εστιατόριο σερβίρει αυθεντικά χειροποίητα ιταλικά πιάτα, φρεσκομαγειρεμένα από τους σεφ και παρασκευασμένα στην ανοιχτή κουζίνα του εστιατορίου.

image00019.jpeg


Το μενού του περιλαμβάνει μια επιλογή από χειροποίητα πιάτα ζυμαρικών, χειροποίητες πίτσες φρεσκοψημένες στον ιταλικό ξυλόφουρνο, ορεκτικά και διάσημα ιταλικά πιάτα.


image00004.jpeg

Εμείς ξεκινήσαμε απολαμβάνοντας μια ποικιλία από ιταλικά ψωμάκια τα οποία έφτασαν με μαύρες ελιές και ελαιόλαδο, ενώ ακολούθησαν οι πολύ νόστιμες μπρουσκέτες με προσούτο, ντομάτα και βασιλικό. Ξεχωρίσαμε επίσης τις χειροποίητες πίτσες, οι οποίες φτιάχτηκαν επιτόπου, και μας ενθουσίασαν, όπως πολύ μας εντυπωσίασε και η διαδικασία παρασκευής τους που παρακολουθήσαμε από την open plan κουζίνα. Δοκιμάσαμε λοιπόν πίτσα με φρέσκια μοτσαρέλα, με προσούτο, μοτσαρέλα και ρόκα, και με φρέσκια μοτσαρέλα, μανιτάρια, αγκινάρες, ελιές και πιπεριές! Όλες πραγματικά πεντανόστιμες και λαχταριστές.

image00020.jpeg


Όσο δε για τα κυρίως πιάτα το βοδινό Osso Bucco και το λαβράκι Parmigiano ήταν αυτά που επιλέξαμε και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Το μεν βοδινό που έφθασε πάνω σε φοβερό ριζότο, ήταν πολύ μαλακό και γευστικό. Το δε λαβράκι συνοδευμένο με λαχανικά ήταν ζουμερό και πολύ νόστιμο.

Η εμπειρία ολοκληρώθηκε με σπιτική παραδοσιακή πανακότα και τιραμισού με φρούτα του δάσους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εστιατόριο περιλαμβάνεται στο πακέτο All-Inclusive μόνο με κράτηση, μια φορά την εβδομάδα.

ImperialBeach-Pygmalion05.jpg

Γκουρμέ... burger!
Αξίζει ωστόσο και μία επίσκεψη στο Louis Imperial Beach που βρίσκεται επίσης στην Πάφο, ειδικά αν είσαι λάτρης του burger. Εκεί λοιπόν θα σου συστήσουν την ολοκαίνουργια φιλοσοφία τους για burger, μέσα από το εστιατόριο Pygmalion, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια επιλογή από εκλεκτά χειροποίητα μπιφτέκια, φρέσκες σαλάτες και συνοδευτικά.

ImperialBeach-Burger01.jpg

Πρόκειται για ένα σύγχρονο εστιατόριο που προσφέρει την απόλυτη γευστική εμπειρία μέσα από γκουρμέ μπιφτέκια κλεισμένα σε σπιτικά ψωμάκια brioche, πατάτες κομμένες στο χέρι και ποικιλία από σπιτικά συνοδευτικά, τουρσιά και καρυκεύματα.

Δοκίμασε ακόμα τα φανταστικά shakes και τη σπιτική λεμονάδα.

Θα το βρεις αποκλειστικά στο Louis Imperial Beach στην Πάφο.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close