Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Brunch, κοκτέιλ και φαγητό σε έναν νέο, υπέροχο χώρο στο πάρκο

Όσα μας είπε η σεφ για το μενού που επιμελήθηκε

Δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2022

Στο πάρκο Ακρόπολης, ο χώρος όπου μέχρι πρότινος στεγαζόταν η καφετέρια που σέρβιρε καφέ και σνακ πέρασε σε νέα χέρια και… μεταμορφώθηκε σε ένα κομψό μαγαζί για κάθε ώρα της ημέρας, όπου θα περάσουν το ίδιο καλά παρέες, ζευγάρια και οικογένειες. Με το ανανεωμένο και υπό νέα διεύθυνση All Day Venue - By The Bridge, το πάρκο της Ακρόπολης σίγουρα αξίζει την βόλτα σου! Ένας πράσινος παράδεισος διαφυγής για όσους ζουν και εργάζονται στην πρωτεύουσα, τώρα το πάρκο με το νέο All Day Venue - By The Bridge, θα σε κάνει να θέλεις να το επισκεφθείς ξανά και ξανά.

Με το πράσινο να κυριαρχεί στο τοπίο, το By The Bridge είναι ένα μαγαζί που έχει ανανεωθεί εντελώς, ιδανικό για όλους και για όλες τις ώρες. Είναι ο ιδανικός χώρος για business παρουσιάσεις και private events καθώς και parties - κάθως υπάρχει στεγασμένος παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους και γιγαντοόθονες για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Σε προέκταση επίσης του εστιατορίου υπάρχει παγωταρία/περίπτερο Παπαφιλίππου - για να κάνει την επίσκεψη στο πάρκο ακόμα πιο συναρπαστική!

bridgeparko1.jpg

Από την πρωινή σου έξοδο για brunch, specialty καφέ, μεσημεριανό ή απογευματινό σνακ al fresco, γλυκό ή ακόμα κι ένα καλοφτιαγμένο ρόφημα και ότι άλλο τραβά η όρεξή σου! To βράδυ μπορείς να απολαύσεις υπέροχο δείπνo στην μαγική του σάλα ή/και ψαγμένα κοκτειλς στο πανέμορφο του μπαρ! Το By The Bridge, είναι πανέτοιμο να σε υποδεχτεί στον όμορφο χώρο του με την ιδιαίτερα προσεγμένη αισθητική του από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ.

To μενού επιμελήθηκε η βραβευμένη Chef Κωνσταντίνα Ιωάννου, και αποτελείται από νόστιμα σνακ, ολόφρεσκες σαλάτες, open sandwich, μαγειρευτά φαγητά, αλλά και vegan επιλογές! Οι επιλογές είναι πολλές, αξιοσημείωτες και πολύ νόστιμες! Από healthy bowls, λαχταριστά pancakes μέχρι burgers και υπέροχες μακαρονάδες - και ότι άλλο θέλει να γευτεί ο ουρανίσκος σου!

Πλέον μπορούμε να επισκεφτούμε το By the Bridge για νόστιμα, εκλεκτά πιάτα από άριστης ποιότητας υλικά, από χοιρινό σνίτσελ με Βιενέζ πατατοσαλάτα μέχρι φακές με spicy λουκάνικο και σος ντομάτας (σερβίρεται μόνο τις καθημερινές) και από σουβλάκι σολομού με ρύζι Μπασμάτι, σπαράγγια, μπρόκολο και πέστο μέχρι pork chop με τηγανητές πατάτες και σπιτική τυροκαυτερή.

310991286_1088115788566802_5720679636569769147_n.jpg

Το μενού είναι περιεκτικό, με ενδιαφέρουσες επιλογές σε σνακ, ολόφρεσκες σαλάτες, open sandwich, μαγειρευτά φαγητά μέχρι και vegan προτάσεις!

Όσον αφορά στο brunch, όσον αφορά στο brunch η δημιουργικότητα είναι και εδώ φανερή. Θα βρεις από pancakes με peanut butter και μπουγάτσα mousse, μέχρι healthy bowls και αυγά τηγανητά ή scrambled, αυγά ποσέ με σολομό, ομελέτα και ό,τι άλλο τραβά η όρεξή σου. Φρέσκες κρέπες με μπισκότο μελομακάρονου, mousse αναρής, chia pudding έρχονται να συμπληρώσουν την πληθώρα των επιλογών σου.

Για το μεσημέρι, η ταλαντούχα σεφ έφτιαξε ένα μενού αποτελούμενο από νόστιμα σνακ, ολόφρεσκες σαλάτες, open sandwich φτιαγμένα με μαγειρευτό φαγητό, αλλά και vegan sandwich για όλους όσοι ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής! Από φρέσκα μαυρομάτικα φασόλια και φακές μέχρι λαχταριστά Burgers με φρέσκες τηγανιτές πατάτες! Και για το βράδυ, τα πιο gourmet πιάτα έρχονται να συμπληρώσουν το γευστικό ταξίδι στο By The Bridge. Ξεκινώντας με σπαράγγια στον ατμό ή με ρολό σολομού, συνεχίζοντας με πίτσες, ζουμερές μπριζόλες αλλά και burgers, μακαρόναδες για τους #pastalovers αλλά και To Share επιλογές για αυτόυς που απλά θέλουν να χαλαρώσουν μετά από μια κουραστική μέρα!

310719549_490800276255774_8424592595372171862_n.jpg

Θα βρεις επίσης λαχταριστά μπέργκερ όπως το Cheese & Bacon με τραγανό μπέικον, τυρί edam και cheddar και σπιτικό τουρσί σε αφράτο brioche ή το Big Daddy με καπνιστό τυρί Μετσοβόνε, καραμελωμένο μπέικον, κόκκινο κρεμμύδι, τηγανητό αβγό και πιπέρι jalapeno αλλά και πίτσες (Margherita, ιταλική ή με τρούφα).

Αυτά είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που συναντάς στο By the Bridge, σε ένα μενού που φτιάχτηκε για να μας δώσει πιάτα που αγαπάμε από μια νέα οπτική.

Όπως είπε στο Check In η σεφ Κωνσταντίνα Ιωάννου:

«Το μενού φτιάχτηκε μόνο για ένα μαγαζί όπως το By The Bridge, μέσα σε ένα πάρκο στη Λευκωσίας. Γεύσεις και αρώματα από την παιδική μας ηλικία σε πιάτα που όταν τα γευτείς θα σε ταξιδέψουν εκεί αλλά σαν ενήλικας, θα τις απολαύσεις και θα τις συνδυάσεις με τα ξεχωριστά κοκτέιλ που προσφέρει το εστιατόριο».

(22338883) Πάρκο Ακρόπολης, Πεντέλης 33, 2015 Στρόβολος
Website: By The Bridge
Instagram: @bythebridge

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close